jax7480 Ιούλιος 17, 2010 #5041 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 The Losers 7/10.Περασε ευχαριστα η ωρα χωρις να γινει βαρετη. Αρκετο μπαμ-μπουμ.The Book of Eli 9/10.Μου αρεσε αρκετα με πολυ καλο τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 17, 2010 #5042 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Cop out, περίμενα μεγάλη μούφα, αλλά είχε αρκετό γέλιο. Ειδικά ο ξανθός τυπάς που δεν θυμάμαι το όνομα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 17, 2010 #5043 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Το ξανανεβάζω γιατι μάλλον δεν του δώσατε την δέουσα προσοχή. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZNJsbXPKUsk&feature=player_embedded]YouTube - The Other Guys Official Movie Trailer - In Theaters 8/6/2010[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 17, 2010 #5044 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Cop out, περίμενα μεγάλη μούφα, αλλά είχε αρκετό γέλιο. Ειδικά ο ξανθός τυπάς που δεν θυμάμαι το όνομα του. Sean william scott Νταξ μονο ατακες και gags. Το ξανανεβάζω γιατι μάλλον δεν του δώσατε την δέουσα προσοχή. http://www.youtube.com/watch?v=ZNJsbXPKUsk&feature=player_embedded Το ειδαμε μωρε attention whore. Αγαπαμε Will. Θα το δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 17, 2010 #5045 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Εγώ πάλι βάζω ένα ταπεινό 6/10, ίσως και λιγότερο. (στο Repo Men)Δηλαδή στο "The island" τι βάζετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 17, 2010 #5046 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Οχι απλά αγαπάμε will προσκυνάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 17, 2010 #5047 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Τι προσκυνάτε μωρέ τον ατάλαντο, τρισάθλιος είναι, περί ορέξεως βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 17, 2010 #5048 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 επικός είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 17, 2010 #5049 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Ronin (1998) 8/10 Παρα πολυ καλη ταινια.Με αρκετη δραση και καλο (σχετικα) σεναριο. Σκηνοθεσια νορμαλ. Cast ΑΨΟΓΟ.De Niro και Jean Reno μαζι ειναι συνδυασμος ΜΠΟΜΠΑ για μια ταινια.Δεν ξερω αλλα η ηθοποιια τους μου φαινεται πανομοιοτυπη. Ωραια γυναικα η Natascha McElhone και καλη ηθοποιος οπως την εκοψα,χωρις να χω δει αλλες ταινιες με αυτην,εκτος και αν εχω δει και δεν θυμαμαι( και το Ronin το χα ξαναδει στην TV και μετα καταλαβα τι μου θυμιζε). Απλα....ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ να βλεπω τον Jonathan Pryce στον ρολο του κακου.Ειναι και χαλιααααας.... :flag: Αυτα,παω για Usual Suspects και Repo Men Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 17, 2010 #5050 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Άμα πεις ότι δεν σου άρεσε το Usual Suspects μην επιστρέψεις, ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 17, 2010 #5051 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 ο Hydra έβαλε σοβαρό βαθμό σε σοβαρή ταινία......ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 17, 2010 #5052 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 DJD το ειχα ξεκινησει το Usual Suspects και κατι μου ετυχε και την αφησα στη μεση.Μεχρι εκει μου αρεσε αρκετα. Χαχαχ αφηστε τα νουμερα μου ρε! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 17, 2010 #5053 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Ronin (1998) 8/10Παρα πολυ καλη ταινια.Με αρκετη δραση και καλο (σχετικα) σεναριο. Σκηνοθεσια νορμαλ. Cast ΑΨΟΓΟ.De Niro και Jean Reno μαζι ειναι συνδυασμος ΜΠΟΜΠΑ για μια ταινια.Δεν ξερω αλλα η ηθοποιια τους μου φαινεται πανομοιοτυπη. Ωραια γυναικα η Natascha McElhone και καλη ηθοποιος οπως την εκοψα,χωρις να χω δει αλλες ταινιες με αυτην,εκτος και αν εχω δει και δεν θυμαμαι( και το Ronin το χα ξαναδει στην TV και μετα καταλαβα τι μου θυμιζε). Απλα....ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ να βλεπω τον Jonathan Pryce στον ρολο του κακου.Ειναι και χαλιααααας.... :flag: Αυτα,παω για Usual Suspects και Repo Men Έχει τρομερή καταδίωξη με αυτοκίνητα η ταινία...:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 17, 2010 #5054 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Repo MenΝα πω την αληθεια την ειχα "μπανισει" καιρο την ταινια.Απλως ειχε μπει στη λιστα "απο Σεπτεμβρη εχει ο Θεος"Τα λογια του yanni κυριως ηταν αυτα που με επεισαν αφου πανω κατω ταιριαζουν τα γουστα μας οσον αφορα το Sci-fi.O Jude Law δεν βρισκεται καν στην κατοσταδα αγαπημενων μου ηθοποιων αντιθετα με τον Forest που το "χει" γενικα.Ιδιαιτερα εξυπνη και καλοστημενη η μεταφορα της νουβελας σε φιλμ.Παρακολουθουμε στενα τους Repo Men και την δουλεια τους.Και την αλλαγη.Πολλες παραβολες και συμβολισμοι στο φιλμ.Καλο αυτο αφου αυτα ειναι που σου μενουν στην τελικη.Φιλμακι που ξεκιναει με το παραδοξο Schrödinger's cat κακο δεν θα μπορουσε να ναι.Δυστυχως τα sci-fi -ακριβης παραγωγης- μειωνονται, ,μικρο αγοραστικα το κοινο βλεπετε, Η "μαζα" θελει πιο αναλαφρα φιλμακια και χωρις πολλα πολλα .Απλα να περναει καλα.Δεν μπορει να στηριχθει το ειδος αντιθετα πχ με μια κωμωδια που θα αποφερει τα ιδια κερδη με πολυ μικροτερο κοστος παραγωγης.Ενστασεις ιδιαιτερες δεν εχω, με ικανοποιησε πληρως το φιλμ ενω μεγαλα του ατου ηταν το ΦΟΒΕΡΟ και ταιριαστο OST του, η σκηνη με τους λευκοντυμενους εργατες -που θα ηθελα να κρατησει λιγο περισσοτερο- και η σκηνη που ακολουθησε με τον Jude Law να παλαυει στο διαδρομο, σκηνη επηρασμενη βαθυτατα (σαν μικρο tribute) απο το πολυαγαπημενο μου Oldboy.(το σφυρι ηταν απλα η επιβεβαιωση)Μικρο αλλα φανατικο κοινο θα αποκτησει η ταινια θελω να πιστευω, αφου εμπορικα θα πατωσει (για τους παραπανω λογους) και αφου οι βαθμολογιες των brainwashing media ειναι αποκαρδιωτικες.Απο τα καλυτερα 2ωρα που περασα τελευταια.edit:Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι ιδιαιτερα brutal/Gore η ταινια.Οποτε οσοι εχουν θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Ιούλιος 17, 2010 #5055 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Μολις την ειδα και γω(Repo Men) και το λατρεψα! Στη σκηνη που αναφερει ο Neph απο πανω,μου θυμισε και λιγακι απο V for Vendetta!! Συστηνω στους fan του ειδους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούλιος 17, 2010 #5056 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Repo MenΝα πω την αληθεια την ειχα "μπανισει" καιρο την ταινια.Απλως ειχε μπει στη λιστα "απο Σεπτεμβρη εχει ο Θεος"Τα λογια του yanni κυριως ηταν αυτα που με επεισαναφου πανω κατω ταιριαζουν τα γουστα μας οσον αφορα το Sci-fi.Tωρα επεισες εσυ και εμενα....ΘΑ ειναι η αυριανη μου ταινια..Οσο αφορα το παραδοξο Schrödinger's catΠιστευω οτι τον τελευταιο καιρο αυτο το παραδοξο-πειραμα εχει περαση..Αναφορα στο Habitation el nino ,the big bang theory kai repo men,ισως και αλλου αλλα δεν μου ερχεται αυτη την στιγμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 17, 2010 #5057 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Πιστευω οτι τον τελευταιο καιρο αυτο το παραδοξο-πειραμα εχει περαση..Αναφορα στο Habitation el nino ,the big bang theory kai repo men,ισως και αλλου αλλα δεν μου ερχεται αυτη την στιγμη..Εγω το θυμαμαι εκτος απο αυτα που αναφερεις και στα Flashforward,Bioshock 2,A Serious Man,Deja Vu και αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 17, 2010 #5058 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 edit:Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι ιδιαιτερα brutal/Gore η ταινια.Οποτε οσοι εχουν θεμα...Αν σου πω ότι έχω θέμα! από την άποψη ότι γέλαγα στο τελευταίο Rambo με τις σφαίρες - ρεαλιστικά ή όχι - να κόβουν κομμάτια από τα σώματα των στρατιωτών, ενώ αποφεύγω ή μάλλον δεν με ενδιαφέρει καν να δω ταινίες τύπου saw. Αλλά σε αυτή την ταινία δεν με ενόχλησε. Ίσως στην σκηνή του δωματίου με την βάση δεδομένων -μετά τον διάδρομο με λίγα λόγια -να με ενόχλησε διότι ένιωθα ότι η ταινία είχε χάσει την αρχική της σοβαρότητα, αλλά αυτό ήταν επειδή δεν είχα πάρει χαμπάρι τι έπαιζε. Μόλις είδα το τέλος, ε εντάξει, "yanni είσαι βλάκας", στο ίδιο στυλ με το ανέκδοτο με τον Sherlock Holmes τον Dr. Watson και την σκηνή!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούλιος 17, 2010 #5059 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Αν σου πω ότι έχω θέμα! από την άποψη ότι γέλαγα στο τελευταίο Rambo με τις σφαίρες - ρεαλιστικά ή όχι - να κόβουν κομμάτια από τα σώματα των στρατιωτώνΚαι ομως ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα.Ηταν ρεαλιστικη η ζημια που εκαναν οι σφαιρες.Get Carter (2000) 8.5/10 Πολυ καλη ταινια-Βρωμικος ο Stalone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 17, 2010 #5060 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 The Bounty Hunter, συμπαθητική για μεσημέρι πχ.Shutter Island, έτσι κι έτσιΜέχρι να φτάσει στο τέλος πολύ καλή, είχα γαντζωθεί πάνω στην οθόνη. Στο τέλος ξενέρωσα, όχι για το γύρισμα, αλλά δεν ξέρω δεν μου έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.