Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Με συγκράτησα στο προηγούμενο post μου, ήταν και περασμένη η ώρα. Το Repo Men το θεωρώ ως μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αν περιοριστώ στα επιστημονικής φαντασίας φιλμ και εξαιρέσω το Avatar που σε πνίγει στα εφέ την θεωρώ χαλαρά ως την καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων χρόνων. Το Surrogates μοιάζει με ταινία σχολικής εργασίας μπροστά του και ο μόνος λόγος που τα συγκρίνω είναι διότι το μέλλον της κοινωνίας που περιγράφουν οι δύο ταινίες ομοιάζει.

Ταινία η οποία έχει και βάθος και ουσία, που πατάει και στα δύο της πόδια ΓΕΡΑ και που αν κάπου προς το τέλος παραπατάει φροντίζει να στο δικαιολογήσει ΠΛΗΡΩΣ.

Θεωρώ χοντρό θάψιμο το 6.3 στο imdb από άτομα που μάλλον έψαχναν να δουν κάτι ποιο ανάλαφρο και επιφανειακό και απογοητεύτηκαν όταν είδαν κάτι ποιο ουσιώδες.

Μου άρεσε και μου άρεσε πολύ. Φαίνεται;

Με συγκράτησα στο προηγούμενο post μου, ήταν και περασμένη η ώρα. Το Repo Men το θεωρώ ως μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Αν περιοριστώ στα επιστημονικής φαντασίας φιλμ και εξαιρέσω το Avatar που σε πνίγει στα εφέ την θεωρώ χαλαρά ως την καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων χρόνων. Το Surrogates μοιάζει με ταινία σχολικής εργασίας μπροστά του και ο μόνος λόγος που τα συγκρίνω είναι διότι το μέλλον της κοινωνίας που περιγράφουν οι δύο ταινίες ομοιάζει.

Ταινία η οποία έχει και βάθος και ουσία, που πατάει και στα δύο της πόδια ΓΕΡΑ και που αν κάπου προς το τέλος παραπατάει φροντίζει να στο δικαιολογήσει ΠΛΗΡΩΣ.

Θεωρώ χοντρό θάψιμο το 6.3 στο imdb από άτομα που μάλλον έψαχναν να δουν κάτι ποιο ανάλαφρο και επιφανειακό και απογοητεύτηκαν όταν είδαν κάτι ποιο ουσιώδες.

Μου άρεσε και μου άρεσε πολύ. Φαίνεται;

Αμα τα λεω εγω για το IMDB....

Trailer

The Expendables Call To Arms Trailer

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fncp0sQvBM0]YouTube - The Expendables Call To Arms Trailer[/ame]

Καλτιλα!

Α και να μην ξεχάσω......αρκετές ερμηνείες ήταν μέτριες (άλλωστε τι ερμηνείες να βγάλεις σε ένα παραμύθι του είδους) αλλά εγώ θα μείνω εδώ

Κι επειδή εσύ είσαι ληγούρι δηλαδή σιγά μη βγάλεις και την μάπα καλή ταινία δηλαδή :hehe:

Παιδακια αν και η κουβεντα ειναι μεταξυ παρανομιας και νομιμοτητος ....

Οταν βλεπετε συμπιεσμενα πραγματακια μην περιμενετε πολλα...

Οι μισοι και βαλε encoders ειναι ασχετοι.

Θυμαμαι ενα φιλαρακι που κατεβασε ενα LOTR extended 720p και με φωναξε να δω τι παει λαθος στο pc του γιατι η ποιοτητα ηταν μετρια>κακη.

Ναι το αρχειο ηταν .avi!

Έχουμε δει πολλές ταινίες πιστεύω σε HD για να καταλαβαίνουμε αν έχει γίνει καλή μεταφορά η όχι, είτε πρόκειται για mkv είτε για το bluray. Τα LOTR με ψιλοαπογοήτευσαν.

Έχουμε δει πολλές ταινίες πιστεύω σε HD για να καταλαβαίνουμε αν έχει γίνει καλή μεταφορά η όχι, είτε πρόκειται για mkv είτε για το bluray. Τα LOTR με ψιλοαπογοήτευσαν.

Eπειδη μας εβαλαν "χερι" αν θελεις να το συζητησουμε περεταιρω στειλε μου ΠΜ.

Θα κλεισω την κουβεντα απλως λεγοντας οτι ναι τα LOTR ειναι μετριοτατο transfer σε bluray και ελπιζω τα extended να μην εχουν τα ιδια χαλια.

δεν την είδα πρόσφατα αλλά μου ήρθε αναλαμπή!

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0780536/]In Bruges (2008)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY4OTYxODg4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDcyNzM2MQ@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY4OTYxODg4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDcyNzM2MQ@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

ίσως ο καλύτερος ρόλος στην καριέρα του Colin Farrell.

Φοβερό κλίμα καλή δόση μαύρου χιούμορ ( κατά την ταπεινή μου γνώμη) και για κανένα λόγο δεν θυμίζει αμερικάνικη παραγωγή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.