Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Addams Family

Κλασικη περιπτωση που ενω οι κριτικες ειναι μετριοτατες εξακολουθει να ειναι ταινιαρα και υπεραγαπημενη απο μεγαλο αριθμο ανθρωπων.

Ναι και γω τη λατρευω απο μικρος.

Πανεξυπνη, με φανταστικο χιουμορ, ηθοποιαρες και σκηνες που τις θυμασαι για μια ζωη.

Με μια λεξη ΚΛΑΣΙΚΗ.

The Addams Family

Κλασικη περιπτωση που ενω οι κριτικες ειναι μετριοτατες εξακολουθει να ειναι ταινιαρα και υπεραγαπημενη απο μεγαλο αριθμο ανθρωπων.

Ναι και γω τη λατρευω απο μικρος.

Πανεξυπνη, με φανταστικο χιουμορ, ηθοποιαρες και σκηνες που τις θυμασαι για μια ζωη.

Με μια λεξη ΚΛΑΣΙΚΗ.

Raul Julia είναι αυτός ... ο Tim Curry αν και αυτός αγαπημένος σαν ηθοποιός δεν μου άρεσε στον ρόλο του Gomez

Gone In 60 Seconds

Πωωω.2000 βγηκε,ε?10 ολοκληρα χρονια...

Δεν την ειχα δει ποτε παντως...

Αρκετα καλη γενικα ,πολυ καλη για το ειδος της .

Σαν ενα Ocean's αλλα με αμαξια ...

Παντως την ωρα που παρουσιαζε το "team" πραγματικα το περιμενα οτι μεταξυ αυτων θα ειναι και Vinnie Jones!!!

Να θυμηθω να δω και το Italian Job που ειχα μισοδει καποτε© στην TV.

O Nικολας Κλουβης ΓΙΑΤΙ εκανε καριερα?

Στα + το πολυ ταιριαστο OST του.

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0032553/]The Great Dictator (1940)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE1OTI0MDU0N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTc1MTAwMQ@@._V1._SX100_SY133_.jpg@@AMEPARAM@@BMjE1OTI0MDU0N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTc1MTAwMQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEPARAM@@SY133[/ame]

Teh Gr8 dictat0r

δεν έχω να πω τίποτα προφανώς την έχετε δει όλοι . τα κλασσικά είναι και τα καλύτερα :D

Έχουν βγει σε HDTV :p

Νομίζω η τριλογία -extended- σε BD βγαίνουν κατά το τέλος του έτους; Βαριέμαι να ψάξω :hang2:

Tα ΗDTV είναι upscaled απο DVD και είναι για τον γιούτσο (τα έχω).

Τέλος έτους σκάνε τα 4ώρα σε BR original.

...Να θυμηθω να δω και το Italian Job που ειχα μισοδει καποτε© στην TV.

O Nικολας Κλουβης ΓΙΑΤΙ εκανε καριερα?

Στα + το πολυ ταιριαστο OST του.

Για τον ίδιο λόγο που έκανε και ο Johny Cage!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.