Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Δεν χανεις και τιποτα.

Εγω θα σου προτεινα να δεις την τριλογια The Butterfly Effect.

Το πρωτο και το 2ο παρα πολυ καλες ταινιες.Το 3ο μεγαλη πατατουλα πιστευω,αλλα μακραν καλυτερες απο το Βλεπω το Θανατο σου(μονο το 1 αξιζε)...

Το λεω γιατι μοιαζουν λιγο σαν υποθεση κτλπ...:hm:

Μιας και δεν πρόλαβα χθές είδα σήμερα το REC 2, σαφώς μου άρεσε περισσότερο, τα πλάνα της κάμερας πολύ καλύτερα δουλεμένα από το 1ο, ακόμα περισσότερη δράση και αγωνία, μάχες με τους μολυσμένους στα ίδια επίπεδα με το 1ο, και οι ηθοποιοί παίζουν πολύ καλά! Πλέον το ξενοδοχείο ελέγχεται από ομάδα SWAT και όλα και σ'αυτό όπως και στο πρώτο μέρος πάνε από το κάκό στο χειρότερο! Βασικά από την αρχή μέχρι το τέλος δεν βαρέθηκα καθόλου και το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο. Τέλος, να πώ ότι είναι καθαρά η συνέχεια του πρώτου επομένως όποιοι επιλέξουν να το δούν καλό θα είναι να έχουν δει το πρώτο μέρος, γιατί στο δεύτερο λύνονται αρκετές απορίες και δημιουργούνται νέες....Στο imbd του βάζουν 6.8/10 εγώ θα έβαζα κάτι παραπάνω, το προτείνω (ενδείκνυται για horror fans)...είναι φοβερό!Αll the money.....

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1245112/][Rec] 2 (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI4MjQ1MDE1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzIxMDk0Mw@@._V1._SX96_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI4MjQ1MDE1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzIxMDk0Mw@@@@AMEPARAM@@SX96@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

10 χρονων εισαι?Αυτο ειναι για το ξαδερφακι μου το 6χρονο.

Ειναι και ασχημουλικο κοριτσακι ωρε μανα 'μ.

Ειδα το World's Greatest Dad 6/10

Χμμμ λιγο περιεργη ταινια.Αλλου μου αρεσε,αλλου οχι.Χαρακτηριστικες καποιες σκηνες που ενω (μαλλον) δεν επρεπε να γελασω,γελασα... :happy:

Απο ηθοποιους δεν ξετρελαθηκα.Απλα περασε η ωρα καλα...

Αδερφή του καραγκούνη;

Δεν νομιζω..δεν εχει καμια φοτο που να την δειχνει σωριασμενη σε κανα πεζοδρομιο..Ουτε γρατσουνιες εχει...

Πιο πολυ προς ανιψια,του θειου της ξαδερφης του μπατζανακη του γαμπρου του Καραγκουνη μου κανει.. :hmm:

Ρόδα Τσάντα Και Κοπάνα (1982) 9/10

Υπόθεση: Μια παρέα ατίθασων μαθητών που φοιτούν σε ιδιωτικό σχολείο γίνεται ο φόβος και ο τρόμος των καθηγητών τους, οι οποίοι παθαίνουν τα πάνδεινα από τις φάρσες τους.

Σεναριογράφος: Γιαννης Σκλαβος

Σκηνοθέτης: Ομηρος Ευστρατιαδης

Παίζουν: Μίμης Φωτοπουλος, Γιαννης Γκιωνακης, Γιωργος Ρηγας, Σταματης Γαρδελης, Νικος Ριζος, Στηβ Ντούζος, Βίνα Ασίκη. Αντώνης παπαδόπουλος, Μάκης δεμίρης, κ.α.

Ότι και να πω είναι λίγο...απλά πολύ γέλιο, πολλές ατάκες

καλέ μαζί με τα αγγουριά πουλάτε και βαζελίνη? :happy2:

που έχουν μείνει μέχρι σήμερα, δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση που υπάρχουν το 1982 το πρώτο τον οτε που τον κράζαν και το δεύτερο η φράση "πάρτι με ούζα" που υπήρχε και τότε!

Το είδες πως το βγάζουν πάλι αυτό στα σινεμά ε?

Το πέντε λες, ναι το ξέρω, τις ταινίες μου ήρθε να τις ξαναδώ γιατί βλέπαμε κάτι βιντεακια με ατάκες από ελληνικές ταινίες στο youtube από ροζ γάτος, οι κόπανοι, πράκτωρ θου βου και άλλες.

Για όποιον έχει δει την ταινία

- Τι θα θέλατε ?

--Μια τούρτα για το σπίτι.

- Καλά δεν πειράζει θα την φάτε εδώ μαζί μας. :haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.