yanni Ιούλιος 10, 2010 #4941 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Clash of the Titans Οπτικά έχουν κάνει πάρα πολύ δουλειά. Εξαιρετική μάλλον. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την μυθολογία ένα θα πω και αρκεί. Κάνανε το άσπρο μαύρο. Πέρα από αυτό τώρα η ταινία δυστυχώς τρέχει σε πολλά σημεία που δεν θα έπρεπε. Δεν υπάρχει ομαλή μετάβαση από την μία σκηνή στην άλλη, τουλάχιστον όχι πάντα. Για να μην πω ότι βασικές σκηνές είναι μάλλον μικρής διάρκειας. Η χρονική διάρκεια της μονομαχίας του Περσέα με την Μέδουσα δεν φτάνει ούτε για έναν εσπρέσο στα γρήγορα.6+/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούλιος 10, 2010 #4942 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Great :crazy_pilot:OFF TOPIC: Γιατι τα μηνυματα μου κολλησαν στα 289? επιασα κοφτες?? Όπως λέει και στην ενοτητα (στην αρχή) των Off Topic, τα ποστς δεν καταμετρούνται στο σύνολο, γι'αυτο και οι κόφτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 10, 2010 #4943 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Ψηνω να δω το Battlefield Earth.Το χει δει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 10, 2010 #4944 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Ψηνω να δω το Battlefield Earth.Το χει δει κανεις?Funny movie. Το μόνο που μου είχε αρέσει από την ταινία ήταν τα Harriers και αυτό διότι είμαι fan του αεροπλάνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 10, 2010 #4945 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Ψηνω να δω το Battlefield Earth.Το χει δει κανεις?Δεν το έχω δει αλλά όποιος το έχει δει μου έχει πει ότι παίζει να είναι από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών...I'M just sayin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 10, 2010 #4946 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Ψηνω να δω το Battlefield Earth.Το χει δει κανεις?Don't do it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 10, 2010 #4947 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 εφιαλτης στον δρομο με τις λευκες 4/10 ( λιαν επιεικως ) TOY STORY 3 10/10 χαλλλαρα, το ειδα με υποτιτλους και με τρωει να το ξαναδω με ελληνικη μεταγλωτιση αυτη τη φορα, ξερει κανενας αν κρατησανε τις παλιες φωνες απτην πρωτη ταινια ή βαλανε καινουργιες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 10, 2010 #4948 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Επειδη και γω θα δω την τριλογια (toy story).Να προτιμησω μεταγλωτισμενο ή με υποτιτλους?Γιατι εχω δει κατι αθλια μεταγλωτισμενα ....Ας κραταω επιφυλαξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 10, 2010 #4949 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Εχει δει κανεις την ταινια "The final destination" ?Ψηνομαι να την δω,αλλα μην με βγει ξινο στο τελος :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 10, 2010 #4950 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Triangle 5.5/10Street Kings 6.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 10, 2010 #4951 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Εχει δει κανεις την ταινια "The final destination" ?Ψηνομαι να την δω,αλλα μην με βγει ξινο στο τελος :hang2:Το πρώτο είναι καλό... Τα επόμενα δεν τα έχω δει... αλλά δε νομίζω να είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 10, 2010 #4952 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Το πρώτο είναι καλό... Τα επόμενα δεν τα έχω δει... αλλά δε νομίζω να είναι καλά. Oταν λες το πρωτο? Αυτο [ame=http://www.imdb.com/title/tt1144884/]The Final Destination (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQyMzQ5NjI2MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDA5MjM2Mg@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQyMzQ5NjI2MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDA5MjM2Mg@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]εννοω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 10, 2010 #4953 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Oταν λες το πρωτο? Αυτο εδω εννοω εγω Οταν λεει το πρωτο εννοει το πρωτο απο την τετραλογια. Το Final Destination ή ελληνιστι Βλεπω το Θανατο σου ειναι 4 ταινιες. Το THE Final Destination ειναι το 4ο. http://www.imdb.com/find?s=all&q=final+destination Αν ειναι να δεις καποιο ξεκινα απο το πρωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 10, 2010 #4954 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Οταν λεει το πρωτο εννοει το πρωτο απο την τετραλογια.Το Final Destination ή ελληνιστι Βλεπω το Θανατο σου ειναι 4 ταινιες.Το THE Final Destination ειναι το 4ο.http://www.imdb.com/find?s=all&q=final+destinationΑν ειναι να δεις καποιο ξεκινα απο το πρωτο.Αληθεια? Δεν ειχα ιδεα οτι ειναι τετραλογια... :tw:Θα προσπαθησω να βρω ολη τη σειρα και να την δω..Ευχαριστω guyz..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 10, 2010 #4955 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 To 4o απλα απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει οσο ζω....2/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 10, 2010 #4956 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 εφιαλτης στον δρομο με τις λευκες 4/10 ( λιαν επιεικως ) TOY STORY 3 10/10 χαλλλαρα, το ειδα με υποτιτλους και με τρωει να το ξαναδω με ελληνικη μεταγλωτιση αυτη τη φορα, ξερει κανενας αν κρατησανε τις παλιες φωνες απτην πρωτη ταινια ή βαλανε καινουργιες ? kidding right? ο Freddy krouger είναι και cult και classic, απο τις must ταινίες τρόμου. (Έιναι και η πρώτη του Johnny Depp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 10, 2010 #4957 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Clash of The Titans 6/10 Λοιπον την ειχα για 5.5. Το 6αρι το πηρε μονο και μονο γιατι ειχε ωραιες εικονες και effects. Λοιπον: 1)Ωραια εφε και εικονες οπως ειπα και η σκηνοθεσια καλη 2)cast χμμμ μετριο προς καλο 3)ΕΛΕΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟ.Πληρωστε μου το αεροπλανο και 1 βδομαδα στο Hollywood και εχω γινει ζαμπλουτος στο αψε σβησε.Ρε που τους βρισκουν αυτους τους σεναριογραφους ??? Εκει που ειναι ο Αδης στον Δια και λεει ο Διας "Αφηστε μας μονους" -φευγουν ολοι- και μετα λεει " Unleash the Cracken!!!". Ρε εριξα το ΓΕΛΙΟ!Επρεπε να φυγουν οι αλλοι για να το πει? 2)Ωραιες φορεσιες κτλπ,αλλα ρε παιδι μου ειπαμε ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,αλλα αυτοι το παρακαναν με τις μαγισσες,τον αλλον τον junkie στο Αργος και τα Τζιν.Τζιν με τονικ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΖΙΝ LOL!!! Ο Αδης ηταν λες και βγηκε απο τους Dimmu Borgir ή τους Behemoth ενα πραμα... Ενταξει και το θεϊκο !!!! Ο Περσεας (Sam Worthington) ειναι ιδιος ο Borg παιδια,ενταξει...!!:happy2: Aμα θελετε να περασετε απλα ΚΑΛΑ δειτε την .Φαση ειχε με τις μαχες κτλπ,αλλα μην περιμενετε τιποτα φοβερο απο αυτην.Απο το ενα παει στο αλλο.Χαλι το σεναριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 10, 2010 #4958 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Clash of the Titans 2010 Νόμιζα η έκδοση του 1981 ήταν μέτρια αλλά του 2010 ήταν άθλια. Ο Περσέας ειδικά τραγικός... Καλά για τους θεούς δεν μιλάμε καν. Αυτοί οι Djinn είναι ίδιοι οι Tousken Riders από το universe του Star Wars. Δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να τους ενσωματώσει κάποιος αρμονικά σε αρχαιοελληνικό μύθο όσο και να θέλει αυτός... Πως να πάει καλά το σενάριο μετά????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούλιος 10, 2010 #4959 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Mόλις είδα το [Rec], μέτριο, με σενάριο άκρως προβλέψιμο, ελάχιστες σκηνές με απότομα που σε κάνουν να πετάγεσαι, λίγο αιματάκι:whistle2:,πολύ δράση και μάχη μεταξύ ζωντανών και μολυσμένων, ψιλομοιάζει με fps μιας και όλο το έργο παρουσιάζεται μέσω κάμερας αμοντάριστης και καλά live rec! Αυτά, και πολλά είπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούλιος 11, 2010 #4960 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2010 Diary of a Wimpy Kid 8,5/10μιλαει για την ζωη ενος 10αχρονου στην ΑμερικηΤην προτεινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.