Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Kαλα μην μαλωνετε σαν τα κοκορια... :dirol:

Και οι δυο τον προτεινατε..

Βεβαια.για να πω την αληθεια,ο ed haris 5 φορες φανηκε....τα πιο πολλα τα εκαναν οι αλλοι 2 (Sean Conery & Nicolas Cage)

Ειναι λoγω υπερβολικης λατρειας μην ανησυχεις.

Θυμαμαι καποτε την τριπλετα "The Rock/Con Air/Armageddon" στο Mega Channel μια φορα το μηνα να ουμε....

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Αν και το ότι δεν τρως τζατζίκι σηκώνει κάρτα....

Ε τι να κανω..το προτιμω...σκετο..γιατι,ετσι δεν γεμιζει τοσο ευκολα η κοιλιτσα μου και εχει περιθορια για πανω απο 2..:whistle2: :sorry: :sorry:

The Losers 6.5/10

Αρκετα καλο.Σκηνοθεσια ικανοποιητικη.Σεναριο μπαζολικο.Cast καλο προς αρκετα καλο.

Στα θετικα η αρκετη δραση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο.

Αυτα.Περασε ευχαριστα η ωρα μου.Δειτε την.Δεν θα τη βαρεθειτε ουτε λεπτο.Δεν εχει πολιπλοκο σεναριο και ειναι οτι πρεπει μετα απο 10 ωρες διαβασμα.Τουλαχιστον απο τη δικη μου οπτικη γωνια,γιατι αν εβλεπα και τη Σιωπη των Αμνων που ειναι φοβερο,θα ειχα κοιμηθει...

Αν και το ότι δεν τρως τζατζίκι σηκώνει κάρτα....

τα σπάει το τζατζικι αλλά οχι στον γυρο ΓΙΑΟΥΡΤΙ FTW

Micmacs à tire-larigot

Θυμιζουν βουβο κινηματογραφο με την υπερβολικη εκφραστικοτητα τους και την γνησια τρελα τους.

Τσίρκο, περιφερόμενο θίασο δρόμου περισσότερο.

Cop Out

Η ευκαιρία σας να δείτε μια από τις χειρότερες ταινίες.

Μπορούμε και κάτω απ' τα θρανία. 1985

Μέτρια κωμωδία (που πάει το μυαλό σας :p) είχε λίγο πλακίτσα, η ταινία είναι ένας συνδυασμός gto + Step Up με disco και breakdance.

Υπόθεση: Κάποιοι μαθητές (delinquents), ανεπίδεκτοι μαθήσεως, εγγράφονται σε ένα ειδικό Λύκειο (Holy Forest Academy) αυστηρής πειθαρχίας, όπου επίσης έρχεται να διδάξει και ένας νεαρός φιλόλογος (Onizuka).

Πάνος Μιχαλόπουλος, Λίλα (Ευθαλία) Καφαντάρη, Γιάννης Βογιατζής, Νατάσα Γερασιμίδου, Ηλίας Λογοθέτης, κ.α.

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1210042/]Brooklyn's Finest (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUyMTI5MTY5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyOTMwMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTUyMTI5MTY5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyOTMwMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Αρκετά καλό. 6,5/10

Κανονικά πρέπει να το βάλω στα αξιόλογα video αλλά ένιγουέι :p

Short Film για τους λάτρεις του COD:MW

Modern Warfare: Frozen Crossing

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=a08ViuvORRM&feature=channel]YouTube - Modern Warfare: Frozen Crossing Pt. 2[/ame]

Πολύ καλή δουλειά. Θέλω part 3 :)

Κανονικά πρέπει να το βάλω στα αξιόλογα video αλλά ένιγουέι :p

Short Film για τους λάτρεις του COD:MW

Modern Warfare: Frozen Crossing

Πολύ καλή δουλειά. Θέλω part 3 :)

To θελω σε ταινια...γινεται?? :suicide2:

Clash of the titans η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οτι έπρεπε να το ονομάσουν

Cop Out

Μετα απο αμετρητες αλλαγες στην ονομασια της ταινιας (A Couple of Dicks,A Couple of Cops,Cop Suckers μεταξυ αλλων)

Η πρωτη ταινια του Kevin Smith που ειναι σε major εταρεια παραγωγης και το σεναριο ΔΕΝ το χει γραψει ο ιδιος ειναι FAIL.Ο ιδιος το δικαιολογησε οτι απλα εγινε μια προσληψη για να το γυρισει και δεν την θεωρει "δικια του".

Οχι οτι δεν βλεπεται με καμια Παναγια, αλλα και να μην το δεις δεν εχει χανεις και τιποτα.

Περαν απο 2-3 σκηνες και εξυπνους διαλογους η υπολοιπη ειναι οσο διασκεδαστικο θα ηταν να παρεις ecstasy σε γηροκομειο.

Σαν ενα κοινο spoof του cuddy cop genre.

Μου θυμησε ομως οτι πρεπει να κατσω να ξαναδω τα 48 Hours / Lethal Weapon!

@ΓιαγκΤ Ναι και αυτο. (Micmacs)

double post απλα να ξαναθυμησω οτι ξεκινησε η προβολη του.

9 Σεπτεμβρη στην Ελλαδα - according to imdb-

Και μετα φταιμε εμεις που τις κατεβαζουμε απο το ιντερνετς

predatorss.jpg

Οι κριτικες στο rottentomatoes ειναι αρκετα καλες!

Να παιρνει σειρα το reboot των Alien τωρα!

Clash of the titans η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οτι έπρεπε να το ονομάσουν

lol..παει ..λιγο μου ειχε μεινει ..το χασα και αυτο.

Eγραψες "clash of the titans" και το μυαλο μου πηγε στο "remember the titans"...το οποιο υποθετω ειναι καλυτερο απο αυτο που ειδες.

The A-Team.

Εποc.

Αν θυμάστε το παλιό θα σας πιάσει μια μικρή νοσταλγία.

Ο Liam Neeson είναι για άλλη μια φορά πολύ καλός, καθώς και το υπόλοιπο cast. Σκηνές παρακμιακές και γελοίες, τα «Fool» δίνουν και παίρνουν από τον μετενσαρκωτή του Mr.T. και πολύ ξύλο καλογυρισμένο.

Προφανώς απευθύνεται σε άτομα συνειδητοποιημένα στο ΤΙ πάνε να δούνε και σε τι είδους κατηγορία ανήκει η ταινία, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό, ανάλαφρο και εξαιρετικό για να περάσεις το βράδυ σου.

double post απλα να ξαναθυμησω οτι ξεκινησε η προβολη του.

Να προειδοποιήσω ότι όσοι είστε φανατικοί της πλατφόρμας Intel+Nvidia ίσως να θέλετε να αποφύγετε αυτή την ταινία

AMD Technology Helps Bring “Predators” to Life on the Big Screen

.....ή να ετοιμάζετε από τώρα τα posts σας για το πόσο χάλια ήταν τα εφέ, χωρίς phys(X)ική κίνηση κ.τ.λ. :p

MV5BMTI4NDk5NDgzN15BMl5BanBnXkFt-1.jpg

Dicaprio, Michael Caine σε σκηνοθεσία Christopher Nolan (Dark Knight, Batman Begins, Memento, The Prestige κτλ) και μουσική Hans Zimmer.

In Theaters 16 Ιούλη.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM]YouTube - 'Inception' Trailer 2 HD[/ame]

Την θέλω τώρα. :p

edit http://www.rottentomatoes.com/m/inception/ και οι κρΗτικοί την αγάπησαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.