Nephiλiμ Ιούλιος 8, 2010 #4901 Ιούλιος 8, 2010 Kαλα μην μαλωνετε σαν τα κοκορια... Και οι δυο τον προτεινατε.. Βεβαια.για να πω την αληθεια,ο ed haris 5 φορες φανηκε....τα πιο πολλα τα εκαναν οι αλλοι 2 (Sean Conery & Nicolas Cage) Ειναι λoγω υπερβολικης λατρειας μην ανησυχεις. Θυμαμαι καποτε την τριπλετα "The Rock/Con Air/Armageddon" στο Mega Channel μια φορα το μηνα να ουμε....
kolofagos Ιούλιος 8, 2010 #4903 Ιούλιος 8, 2010 Αν και το ότι δεν τρως τζατζίκι σηκώνει κάρτα....Ε τι να κανω..το προτιμω...σκετο..γιατι,ετσι δεν γεμιζει τοσο ευκολα η κοιλιτσα μου και εχει περιθορια για πανω απο 2..:whistle2: :sorry: :sorry:
Hydra Ιούλιος 8, 2010 #4904 Ιούλιος 8, 2010 The Losers 6.5/10Αρκετα καλο.Σκηνοθεσια ικανοποιητικη.Σεναριο μπαζολικο.Cast καλο προς αρκετα καλο.Στα θετικα η αρκετη δραση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο.Αυτα.Περασε ευχαριστα η ωρα μου.Δειτε την.Δεν θα τη βαρεθειτε ουτε λεπτο.Δεν εχει πολιπλοκο σεναριο και ειναι οτι πρεπει μετα απο 10 ωρες διαβασμα.Τουλαχιστον απο τη δικη μου οπτικη γωνια,γιατι αν εβλεπα και τη Σιωπη των Αμνων που ειναι φοβερο,θα ειχα κοιμηθει...
filthy_dwarf Ιούλιος 8, 2010 #4905 Ιούλιος 8, 2010 Αν και το ότι δεν τρως τζατζίκι σηκώνει κάρτα....τα σπάει το τζατζικι αλλά οχι στον γυρο ΓΙΑΟΥΡΤΙ FTW
ΓιαγκΤ Ιούλιος 8, 2010 #4906 Ιούλιος 8, 2010 Micmacs à tire-larigotΘυμιζουν βουβο κινηματογραφο με την υπερβολικη εκφραστικοτητα τους και την γνησια τρελα τους.Τσίρκο, περιφερόμενο θίασο δρόμου περισσότερο.Cop OutΗ ευκαιρία σας να δείτε μια από τις χειρότερες ταινίες.
Havic Ιούλιος 8, 2010 #4907 Ιούλιος 8, 2010 Μπορούμε και κάτω απ' τα θρανία. 1985 Μέτρια κωμωδία (που πάει το μυαλό σας ) είχε λίγο πλακίτσα, η ταινία είναι ένας συνδυασμός gto + Step Up με disco και breakdance. Υπόθεση: Κάποιοι μαθητές (delinquents), ανεπίδεκτοι μαθήσεως, εγγράφονται σε ένα ειδικό Λύκειο (Holy Forest Academy) αυστηρής πειθαρχίας, όπου επίσης έρχεται να διδάξει και ένας νεαρός φιλόλογος (Onizuka). Πάνος Μιχαλόπουλος, Λίλα (Ευθαλία) Καφαντάρη, Γιάννης Βογιατζής, Νατάσα Γερασιμίδου, Ηλίας Λογοθέτης, κ.α.
yanni Ιούλιος 8, 2010 #4911 Ιούλιος 8, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt1210042/]Brooklyn's Finest (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUyMTI5MTY5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyOTMwMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTUyMTI5MTY5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyOTMwMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]Αρκετά καλό. 6,5/10
alexis2044 Ιούλιος 8, 2010 #4912 Ιούλιος 8, 2010 Κανονικά πρέπει να το βάλω στα αξιόλογα video αλλά ένιγουέι Short Film για τους λάτρεις του COD:MW Modern Warfare: Frozen Crossing [ame=http://www.youtube.com/watch?v=a08ViuvORRM&feature=channel]YouTube - Modern Warfare: Frozen Crossing Pt. 2[/ame] Πολύ καλή δουλειά. Θέλω part 3
kolofagos Ιούλιος 8, 2010 #4913 Ιούλιος 8, 2010 Κανονικά πρέπει να το βάλω στα αξιόλογα video αλλά ένιγουέι Short Film για τους λάτρεις του COD:MW Modern Warfare: Frozen Crossing Πολύ καλή δουλειά. Θέλω part 3 To θελω σε ταινια...γινεται?? :suicide2:
Borg Ιούλιος 8, 2010 #4914 Ιούλιος 8, 2010 Clash of the titans η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οτι έπρεπε να το ονομάσουν
Nephiλiμ Ιούλιος 9, 2010 #4915 Ιούλιος 9, 2010 Cop OutΜετα απο αμετρητες αλλαγες στην ονομασια της ταινιας (A Couple of Dicks,A Couple of Cops,Cop Suckers μεταξυ αλλων)Η πρωτη ταινια του Kevin Smith που ειναι σε major εταρεια παραγωγης και το σεναριο ΔΕΝ το χει γραψει ο ιδιος ειναι FAIL.Ο ιδιος το δικαιολογησε οτι απλα εγινε μια προσληψη για να το γυρισει και δεν την θεωρει "δικια του".Οχι οτι δεν βλεπεται με καμια Παναγια, αλλα και να μην το δεις δεν εχει χανεις και τιποτα.Περαν απο 2-3 σκηνες και εξυπνους διαλογους η υπολοιπη ειναι οσο διασκεδαστικο θα ηταν να παρεις ecstasy σε γηροκομειο.Σαν ενα κοινο spoof του cuddy cop genre.Μου θυμησε ομως οτι πρεπει να κατσω να ξαναδω τα 48 Hours / Lethal Weapon!@ΓιαγκΤ Ναι και αυτο. (Micmacs)
Nephiλiμ Ιούλιος 9, 2010 #4916 Ιούλιος 9, 2010 double post απλα να ξαναθυμησω οτι ξεκινησε η προβολη του. 9 Σεπτεμβρη στην Ελλαδα - according to imdb- Και μετα φταιμε εμεις που τις κατεβαζουμε απο το ιντερνετς Οι κριτικες στο rottentomatoes ειναι αρκετα καλες! Να παιρνει σειρα το reboot των Alien τωρα!
ΝTG Ιούλιος 9, 2010 #4917 Ιούλιος 9, 2010 Clash of the titans η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οτι έπρεπε να το ονομάσουνlol..παει ..λιγο μου ειχε μεινει ..το χασα και αυτο.Eγραψες "clash of the titans" και το μυαλο μου πηγε στο "remember the titans"...το οποιο υποθετω ειναι καλυτερο απο αυτο που ειδες.
Dolly Ιούλιος 9, 2010 #4918 Ιούλιος 9, 2010 The A-Team.Εποc.Αν θυμάστε το παλιό θα σας πιάσει μια μικρή νοσταλγία. Ο Liam Neeson είναι για άλλη μια φορά πολύ καλός, καθώς και το υπόλοιπο cast. Σκηνές παρακμιακές και γελοίες, τα «Fool» δίνουν και παίρνουν από τον μετενσαρκωτή του Mr.T. και πολύ ξύλο καλογυρισμένο.Προφανώς απευθύνεται σε άτομα συνειδητοποιημένα στο ΤΙ πάνε να δούνε και σε τι είδους κατηγορία ανήκει η ταινία, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό, ανάλαφρο και εξαιρετικό για να περάσεις το βράδυ σου.
yanni Ιούλιος 9, 2010 #4919 Ιούλιος 9, 2010 double post απλα να ξαναθυμησω οτι ξεκινησε η προβολη του. Να προειδοποιήσω ότι όσοι είστε φανατικοί της πλατφόρμας Intel+Nvidia ίσως να θέλετε να αποφύγετε αυτή την ταινία AMD Technology Helps Bring “Predators” to Life on the Big Screen .....ή να ετοιμάζετε από τώρα τα posts σας για το πόσο χάλια ήταν τα εφέ, χωρίς phys(X)ική κίνηση κ.τ.λ.
alexis2044 Ιούλιος 9, 2010 #4920 Ιούλιος 9, 2010 Dicaprio, Michael Caine σε σκηνοθεσία Christopher Nolan (Dark Knight, Batman Begins, Memento, The Prestige κτλ) και μουσική Hans Zimmer. In Theaters 16 Ιούλη. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM]YouTube - 'Inception' Trailer 2 HD[/ame] Την θέλω τώρα. edit http://www.rottentomatoes.com/m/inception/ και οι κρΗτικοί την αγάπησαν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.