Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Ταινιες τεραστειου μηκους ειναι χωρισμενες σε επεισοδια ας πουμε ολες οι σειρες αλλα τις λες και ταινιες!Τελειωσα 2ο κυκλο!Παμε για 3ο :hehe:

2 στα 2 χθες:p

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1038043/]Mammoth (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTYzNzU3OTU2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDc1NzQ5Mg@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTYzNzU3OTU2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDc1NzQ5Mg@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame].Καλη ταινια αξιζει σιγουρα να την δει καποιος.8/10

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0265086/]Black Hawk Down (2001)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc0NTY1NjcyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjk2MjAyMQ@@._V1._SX96_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTc0NTY1NjcyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjk2MjAyMQ@@@@AMEPARAM@@SX96@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Νταξει προφανως καταλαβαινετε οτι για να κρινεις μια ταινια πρεπει να βγαλεις στην ακρη το στοιχειο την αμερικανιας,που στην ταινια αυτη συγκεκριμενα ειναι αηδιαστικη πραγματικα.Κοινωνικα ηταν απαραδεχτη η ταινια τι να λεμε τωρα.

Με το στοιχειο αυτο εξω η ταινια ηταν πραγματικα απιστευτη.Αφθονη βια,ατελειωτο μπαπμ μπουμ,εκρηξεις συνεχεια,αγωνια, super super.

8/10.

AM1200

Τα πιο ουσιωδη 40 λεπτα που γυριστηκαν εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια.

Δικαιως ο Αλεξης2044 μου ζαλησε -μη πω τι- να το δω.

Εξαιρετικο.

Τιποτα λιγοτερο.

The Usual Suspects

Ειπαμε ενα μπροστα, ενα πισω.

Πανουργο σεναριο, φοβερες ερμηνειες , απιστευτη σκηνοθεσια.

Δεν ειναι τυχαια κλασικο.

Demolition man

Το εβλεπα πριν απο λιγο [και πριν απο αυτο τον judge Dreed (καψιμο)]

και παρατηρησα οτι καποια στιγμη αναφερεται στην ταινια οτι εχει απομεινει μονο μαι αλυσιδα εστιατοριων .Το 1990κατι που το εβλεπα σε κασετα ελεγε Pizza hut και τωρα στην εκδοση 720p μιλαει για Τaco Bell..

Θα μου πεις σιγα την ειδηση, αλλα μου φανηκε παραξενο..

Demolition man

Το εβλεπα πριν απο λιγο [και πριν απο αυτο τον judge Dreed (καψιμο)]

και παρατηρησα οτι καποια στιγμη αναφερεται στην ταινια οτι εχει απομεινει μονο μαι αλυσιδα εστιατοριων .Το 1990κατι που το εβλεπα σε κασετα ελεγε Pizza hut και τωρα στην εκδοση 720p μιλαει για Τaco Bell..

Θα μου πεις σιγα την ειδηση, αλλα μου φανηκε παραξενο..

Hints are dropped throughout the movie that the United States underwent a period of anarchy before it was stabilized. In particular, Taco Bell is the only restaurant available, because it won the "Franchise Wars". In some versions in Australia, Europe and the Arab World this was changed to Pizza Hut, another PepsiCo (now Yum! Brands) franchise that is more popular in those countries. In some television edits, the restaurant name was removed altogether.

το ψαξα και γω πριν κανα μηνα που το ειδα γιατι εφαγα την ιδια φλασια.

2 μέρες ελεύθερες οπότε το 'ριξα στις ταινίες.

Σχεδόν όλες έχουν αναφερθεί σε πρόσφατα

posts από άλλους και γι' αυτό τις διάλεξα.

Οι περισσότερες είναι χαζοταινιές και αυτό

ακριβώς έψαχνα να δω, οπότε έχουμε με

σειρά προτίμησης:

Frequently Asked Questions About Time Travel

4/10 ~> Πολύ χειρότερο απ' ότι περίμενα. Κάνει κοιλιά,

κουράζει και ακόμη και η γκόμενα δεν το σώζει.

Youth in Revolt

5/10 ~> Με το ζόρι βάση και αυτό όχι λόγω της γκόμενας,

η οποία είναι ΑΠΛΑ OK, αλλά λόγω των καρτουνίστικων σκηνών

και των μανιταριών. Χωρίς αυτά, τουλάχιστον ένα βαθμό παρακάτω.

Ούτε ο πρωταγωνιστής πήθει, ούτε η διπλή προσωπικότητα. Έτσι μου

'ρχεται να βάλω να ξαναδώ το Fightclub να φχαριστηθεί η ψυχούλα μου.

Nick and Norahs Infinite Playlist

5,5/10 ~> Το γκομενάκι ΥΠΕΡ-ΕΣΩΣΕ την κατάσταση και πιάνει άξια μισό

βαθμό παραπάνω από την βάση. Αγαπώ Kat Dennings χωρίς να τη θεωρώ

ούτε κάτι ιδιέταιρο ως εμφάνιση, ούτε ως ηθοποιό (lol).

Its just... sometimes feelings take over you.

Defendor

6/10 ~> Πάλι λόγω Kat Dennings που στο συγκεκριμένο ρόλο έβριζε και αρκετά

και γούσταρα η ταινία όχι μόνο σώζεται, αλλά παίρνει και ένα ολόκληρο πόντο

πάνω από τη βάση. Πολύ καλός ο Woody Harrelson, αλλά στο Zombieland ήταν

πολύ καλύτερος. LOL για τις μπίλιες και τις μέλισσες.

Dogma

6.5/10 ~> Το humor σε κάποιες φάσεις ήταν πολύ καλό, σε άλλες πολύ FAIL.

Ανάμεικτα συναισθήματα, πάντως η ώρα πέρασε ευχάριστα. Μια ΟΚ χαζοταινία.

Superbad

6.66/10 ~> Σε σχέση με όλες τις παραπάνω, η καλύτερη χαζοταινία και η μόνη

που γέλασα ΜΙΑ ΦΟΡΑ. (γελάω πάρα πολύ δύσκολα) Γουστάρω πολύ Emma Stone

(όχι όσο Kat Dennings) και μου άρεσε και η Martha MacIsaac. (αν και ρεαλιστικά η πρώτη

είναι just ok και η δεύτερη μέτρια) Πολλά FAIL η ταινία, αλλά και πολλά EPIC FAIL. Η καλύτερη

αμερικανοχαζοταινία που είδα το τελευταίο καιρό. (δεν φτάνει όμως το Hangover που του βάζω

ένα 7/10) Αυτή είναι και ή μόνη που προτίνω άμα θέλετε να δείτε κάτι ΟΚ στην κατηγορία του.

AM1200

7/10 ~> Έχω δει άπειρα ψυχεδελικά/dementia anime + η φαντασία, το σκότος και η διαστροφή μου

είναι "over 9000" οπότε δεν τρελάθηκα με το συγκεκριμένο. Παρόλα αυτά, ΔΕΝ το θεωρώ καθόλου

waste of time. Μια χαρά, χωρίς να κουράζει, κράτησαν οι σκηνές ΟΣΟ έπρεπε και οι χαρακτήρες ήταν

ΟΠΩΣ πρέπει. Δεν το προτείνω γενικά, αλλά για τα γούστα μου, ήταν μια πρόταση που μέτρησε. Thanx

@ Επειδή πρόσφατα αναφέρθηκε το Sex Drive, θα γράψω 2 λογάκια. Το θεωρώ μία από τις καλύτερες

αμερικανοχαζοταινίες των τελευταιών χρόνων και σε αυτό μάλιστα γέλασα 2 ολόκληρες φορές. (καλά,

δεν χ3στ1κ@ και στο γέλιο Ε) Και δε τον σώζει μόνο η γκόμενα. Αγαπώ Amanda Crew (η οποία επίσης

δεν είναι καμιά θεά ε, next door girl or a biiit more το πολύ) Αλλά είχε κι άλλα ωραία. Π.χ. τους 2 τύπους

τους καθυστερημένους που χυδαιολογούσαν συνέχεια (lol) και άλλα που βαργιέμαι να τα γράψω σε spoiler.

Επίσης, είναι από τις λίγες ταινίες που είδα πάνω από μία φορά. Ενδεικτικά, το Hangover το 'χω δει 2, το Sex Drive 3

και 4 μόνο το Bruno το οποίο το θεωρώ την καλύτερη κωμωδία των 35 τελευταίων χρόνων. (μετά το Holy Grail δηλ)

Άμα ψάχνεται μια αμερικανοχαζοταινία ΔΕΙΤΕ Sex Drive. /zomg approves. (και ας με μισίσετε μετά)

@Ταινίες που χω βάλει στο μάτι για τις επόμενες προβολές:

Charlie Bartlett |The 40 Year Old Virgin | Adventureland | Pineapple Express

Kidulthood | Micmacs |Chasing Amy | She's Out of My League | Year One

Όλες μου φένονται ύπερ-σάπχιες και δεν ξέρω πόσο θα την παλέψω ακόμη.

Μάλλον θα δω Micmacs γι'αρχή μιας και το κόβω για λιγότερο σάπχιο και

ο θεός βοηθός.

EDIT: Το Total Recall που αναφέρθηκε πρόσφατα, είναι ΕΠΟΣ.

10 φορές καλύτερο από το Solaris και 50 φορές καλύτερο από

το Moon και ο Arni είναι ηθοποιάρα και άξιος κυβερνήτης της Καλιφόρνιας.

Μακάρι και στην Ελλάδα να είχαμε τόσο καλούς πολιτικούς. Watch_it_or_die.

Einstein & Eddington

Δεν είμαι επ' ουδενί καλός "κριτής" γιατι γενικότερα, οι προσδοκίες μου απο τις ταινίες ειναι χαμηλές, οπότε συχνα αποδεικύνομαι λαθος.

Αυτη την φορά, οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές, γιατι το πεδίο που πραγματεύεται η ταινία είναι κατι που με ενδιαφέρει. Η φυσική. Και πώς αυτή έφερε "κοντά" δυο κράτη σε πόλεμο.

Κρατάω την εκπληκτική ερμηνεία του Eddington, την μέτρια μεταφορά χαρακτήρα του Αλβέρτου και την εκπληκτική παρομοίωση που έκανε ο πρώτος σχετικά με το σχήμα που έχει το σύμπαν...

Πραγματικά καλή ταινία, χωρίς πολλές φανφάρες. Θα ήθελα λιγο περισσοτερο να εντρυφήσει σε πιο εξειδικευμένα ζητήματα αλλά μάλλον ζητάω πολλά απο μια ταινία να μπορέσει να αναλύσει χωρίς να σε κανει να αυτοκτονήσεις την θεωρία της σχετικότητας.

8 / 10 και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Είτε είστε λάτρης της φυσικής, είτε είστε λάτρης των πολιτικών ταινιών...

Ολες οι ταινιες για τον Χαρυ Ποττερ ηταν μια μετριοτητα.Μερικες (3,5,6) ειχαν και μεγαλη κοιλια....(συγγκριτικα με το βιβλια και οπως τα θυαμαμαι εγω)

Βλεποντας ομως το trailer απο τα 2 parts της τελευταιας ταινιας,εχω ηδη πειστει για μια φοβερη ταινια. :blink: Μακαρι να βγω αληθης.

tralier :

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Agm92ElIJaU&feature=player_embedded]YouTube - Harry Potter and the Deathly Hallows Trailer HD[/ame]

AM1200

Τα πιο ουσιωδη 40 λεπτα που γυριστηκαν εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια.

Δικαιως ο Αλεξης2044 μου ζαλησε -μη πω τι- να το δω.

Εξαιρετικο.

Τιποτα λιγοτερο.

Δεν μπόρεσα να καταλάβω που ήθελε να καταλήξει ο ποιητής, αν όντως ήθελε να καταλήξει κάπου.

SPOILER ALERT

Βρέθηκε και καλά παγιδευμένος ο ήρωας στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν και ο παραγωγός;

Έπρεπε ή να παραδοθεί στις αρχές(ηθική επιλογή) ή να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε ο παραγωγός και να μένει συνέχεια στον ίδιο χώρο;

Υ.Γ: Fixed

The Usual Suspects

Ειπαμε ενα μπροστα, ενα πισω.

Πανουργο σεναριο, φοβερες ερμηνειες , απιστευτη σκηνοθεσια.

Δεν ειναι τυχαια κλασικο.

Το είδα και εγώ αργά εχτές μετά απο το nudge του Λεωνίδα (είχα καιρό να το δω η αλήθεια είναι), απο τις καλύτερες ταινίες.

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0264616/]Frailty (2001)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUwMDcyNDUwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjAzODMyMQ@@._V1._SX99_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTUwMDcyNDUwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjAzODMyMQ@@@@AMEPARAM@@SX99@@AMEPARAM@@SY140[/ame] 7/10

Einstein & Eddington

Το είδα μετά από την προτροπή του Level One. Συναρπαστικό κάθε στιγμή. Πράγματι θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της φυσικής. :rubik:

Δεν μπόρεσα να καταλάβω που ήθελε να καταλήξει ο ποιητής, αν όντως ήθελε να καταλήξει κάπου.

SPOILER ALERT

Βρέθηκε και καλά παγιδευμένος ο ήρωας στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν και ο παραγωγός;

Έπρεπε ή να παραδοθεί στις αρχές(ηθική επιλογή) ή να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε ο παραγωγός και να μένει συνέχεια στον ίδιο χώρο;

Υ.Γ: Fixed

Εγω καταλαβα αλλο πραγμα.

Ναι.

Αλλα οχι με τη θεληση του.

Ασχετο

Ο σταθμος ηταν λες και βγει απο ιστορια Lovecraft.

Εγω καταλαβα αλλο πραγμα.

Ναι.

Αλλα οχι με τη θεληση του.

Ασχετο

Ο σταθμος ηταν λες και βγει απο ιστορια Lovecraft.

Η τελευταία σκηνή με τα φώτα, που έπαιζε ο ένας στον άλλο που ακριβώς κόλλαγε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.