Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Se7en

Επεσε στο τραπεζι η προταση να κανουμε επαναληψη στα διαμαντια των 90's μια και η φρεσκια φουρνια μονο απογοητευσεις χαριζει.

Ειχα "ξεχασει", ναι, το πως εστηνε την καμερα στα πλανα ο Fincher (με διαμαντια στο ροστερ του ο τυπος....),

τις πονηρες ματιες μεταξυ του αστυνομικου διδυμου, το "πως γινεται να ειναι τοσο ομορφος και να ειναι τοσο καλος ηθοποιος" του Pitt

και την larger than life ερμηνεια του Freeman.

Και ολα αυτα να οδηγουν στο απιστευτα καθηλωτικο τελος της και εσυ απλα μαζευεις τα κομματια σου.

Κριμα που δεν βγαινουν πια τετοιες ταινιες.

Κριμα.

Hidalgo 6.5/10

hidalgo.jpg

Οκ,καλουτσικη ταινια,οχι ομως οτι περιμενα και σιγουρα οχι οτι πρεπει για να σε συνεπαρει.

Βιγκο Μορτενσεν στον ρολο του Frank T. Hopkins (η ταινια βασιζεται στη ζωη του).

Χωρις να ξερω ποιος ηταν ο κυριος Χοπκινς,η ταινια ηταν καπως ευχαριστη με πολυ ωραιες εικονες απο την ερημο,αλλα δεν μπορω να πω οτι υπηρξαν σημεια που με ξετρελαναν μεσα στις 2 ωρες και 15 λεπτα της.

Το τελος μου αρεσε αρκετα.

Α τεαμ, δεν είδε κανείς ακόμα?

Θα πάω στις επόμενες μέρες.

Δεν ηταν οπως το περιμενα αλλα αρκετα διασκεδαστικη ταινια.

Απ το trailer νομιζα θα δω hard core action movie του θανατα, στην πραγματικοτητα ειναι πολυ εντονα τα στοιχεια της κωμωδιας κ του σαρκασμου. Αμερικανια to da bone ofc, αψηφα τους μισους νομους της φυσικης κτλ.

Παρολα αυτα μιας κ ο Liam ειναι απ τους αγαπημενους αλλα κ επειδη ειχα καποιες ξεθωριασμενες εικονες απο τη σειρα του 80, περασα διασκεδαστικα βλεποντας την:

7/10

DInosaur.Καλουλι.7,10

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0418763/]Jarhead (2005)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ2MDcyNjcwMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMzk0MTYzMQ@@._V1._SX98_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ2MDcyNjcwMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMzk0MTYzMQ@@@@AMEPARAM@@SX98@@AMEPARAM@@SY140[/ame].Δεν τρελαθηκα.6/10

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0330793/]The Punisher (2004)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI0NTQzOTYxM15BMl5BanBnXkFtZTcwMTM2MTYyMQ@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI0NTQzOTYxM15BMl5BanBnXkFtZTcwMTM2MTYyMQ@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame].Mου αρεσε πολυ την πρωτη φορα που το ειδα πριν απο χρονια,μου αρεσε εξισου και τωρα.Αψογος ο Thomas Jane στην ταινια αυτη.8/10

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0450314/]Punisher: War Zone (2008)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BOTk4ODEzODIyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDMwMTU3MQ@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BOTk4ODEzODIyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDMwMTU3MQ@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame]Αν επαιζε παλι ο Jane και δεν ειχαν αλλαξει την ιστορια(γιατι να την αλλαξουν??) θα μου αρεσε περισσοτερο.Πλακα ειχε και αυτη παρολα αυτα.6,5-7/10.

DInosaur.Καλουλι.7,10

Jarhead.Δεν τρελαθηκα.6/10

The punisher.Mου αρεσε πολυ την πρωτη φορα που το ειδα πριν απο χρονια,μου αρεσε εξισου και τωρα.Αψογος ο Thomas Jane στην ταινια αυτη.8/10

Punisher: War ZoneΑν επαιζε παλι ο Jane και δεν ειχαν αλλαξει την ιστορια(γιατι να την αλλαξουν??) θα μου αρεσε περισσοτερο.Πλακα ειχε και αυτη παρολα αυτα.6,5-7/10.

Μέχρι προσφάτως πίστευα ότι το πρώτο Punisher ήταν το καλύτερο της σειράς και ότι μετά τον Jane δεν άξιζε να δω το Warzone.Όταν τελικά είδα το Warzone έλεγα τί σκ@τ@ Punisher είναι ο Jane!:hehe:

Sex Drive 8/10

WOW!!!!

Αυτο ηταν οτι εψαχνα ΧΡΟΝΙΑΑΑ τωρα!!!

Στο ειδος "εφηβος-παρθενος-απεγνωσμενος-που θελει διακαως να %%%%" ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!

Στην αρχη της ταινιας οι συντελεστες δινουν με εναν αστειο τροπο την υποσχεση οτι δεν θα δουμε αλλη μια ταινια του ειδους με περισσοτερες βρισιες κτλπ.

Τηρησαν την υποσχεση τους λοιπον.

Φοβερη η ταινια. ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ!

Σε κατι φασεις ειδικα που λες οτι μιλανε σοβαρα,το γυρναν με φοβερο τροπο στο αστειο,χωρις να χαλαει η ολη "φαση".

Η Amanda Crew.... Πωπω η Αμαντα.Την εχω ερωτευθει ,δεν υπαρχει...:worship:

Γενικοτερα ομως ολοι οι ηθοποιοι ηταν αψογοι!!

Τον Clark Duke βεβαια δεν τον παω και πολυ σαν ηθοποιο.Δεν μου αρεσει τοσο...

Ευτυχως συμμετεχει σε κατι τετοιες ταινιες μονο...

Πολυ awesome ο James Marsden και θυμιζει Brad Pitt !!!

Γενικως η ταινια αξιζει.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Περιεχει γυμνο (απο πανω μεχρι κατω :devil:),αλλα εχουν κανει τοσο τρομερη δουλεια που η ταινια δεν "κολλαει" μονο στο ποτε θα *%*@*% ο μικρος.

Sex Drive [unrated]

Η ταινια ξεκιναει με μια γελοια πραγματικα εισαγωγη που μιλανε σκηνοθετες,ενα ζευγαρι βυζια και μαυρη ######.

Η ολη ιδεα του κοπιαρει ΑΝΕΛΕΗΤΑ τις αμερικανικες κωμωδιες του 80 και αυτες των late 90's/early 00's που χουν concept teenage wants to have sex REAL BAD.

Οι κλανιες (ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ πραγματικα) συμβαινουν καθε 10 λεπτα ενω μια ακυρη τριγυρναει με τα βυζα οξω οποτενανε.

Ο κουραδας εκ του GRΣΣΚ ισως να ειναι ο καλυτερος εξ ολων αλλα σε ενα ρολο που δεν του παει [ειμαστε σοβαροι?αυτος να ειναι ο μαμιας της παρεας?]

O αλλος κεφτες απο το KYLE XY που πρωταγωνιστει πολυ θα θελε να χει και το μισο οποιο ταλεντο του Jason Biggs ενω ο "πολυ awesome" James Marsden (αχωνευτος απο εποχες ΧΜΕΝ) προσπαθει να γινει κατι σαν "Στιφλερ" χωρις το σεξ αφου αυτο το ανεθεσαν στον παραπανω κουραδα.

Κακεκτυπο του Road Trip.

Δεν απορησα γιατι αρεσε στον Hydra αφου τα "αστεια" του (κλανιες, χυδαιοτητες, "ωχ σκουντουφλισα επεσα") ειναι κατα κορον αστεια του αγαπημενου κωμικου.

Του Σεφερλη.

χαχαχαχ ε ημου σιγουρος!

Η σκηνες με

τον Αμις σουπερ-μηχανολογο που δεν ηξερες ποτε εκανε πλακα και ποτε οχι με αυτη τη γελοια φατσα δεν σου αρεσε?

Ο τυπας στην τουαλετα με την τρυπα και το χαρτι υγειας?

:hehe:

Και συνηθως τα πιο απλα πραγματα ειναι τα πιο αστεια.Το αγγλικο χιουμορ (monty python) που αρεσει σε σενα,ειναι και πολυ γνωστο για την κρυαδα του.Γενικοτερα οι Αγγλοι.

Εμενα μου αρεσει ο Σεφερλης γιατι θα πει 2-3 αστεια πραγματακια απλα και εκλαϊκευμενα χωρις να το ζαλιζει πολυ...

Γουστα οπως λεμε παντα (και παντα διατυπωνουμε τις διαφωνιες μας).:hug:

Ε τωρα μη μου πειτε οτι οι μισοι στο σχολειο οταν ετρωγε καμια αναποδη τουμπα ο αλλος στο βολεϋ δε γελαγατε και αμεσως καλουσατε τον "γιατρο".:suicide2:

Εγω παντως την εχω κανει delete την ταινια απο το κεφαλι μου και δεν παει και παααρα πολυς καιρος αν δεν κανω λαθος απο τοτε που την ειδα.Δεν θυμαμαι ΤΙΠΟΤΑ!Ενα 6 βλεπω στο imdb να εχω βαλει:hehe:--->μετρια

Se7en....

Σε παρόμοια αναζήτηση έπεσα στο Zodiac (ξανά του Fincher) που ομολογώ δεν είχα δει. Ώριμο, έξυπνο, ρεαλιστικό, ψυχολογικό θρίλερ που σε κρατά στην άκρη του καναπέ χωρίς να πετάει άσκοπα αίμα, μάτια, συκώτια και λοιπά cheap thrills (η προηγούμενη που είχα δει ήταν το horsemen -yawn...).

Άνετα 9/10 για το είδος.

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0435761/]Toy Story 3 (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgxOTY4Mjc0MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTA4MDQyMw@@._V1._SX99_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTgxOTY4Mjc0MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTA4MDQyMw@@@@AMEPARAM@@SX99@@AMEPARAM@@SY140[/ame].

Ενα τελειο τελος για μια απο τις καλυτερες τριλογιες στην ιστορια του κινηματογραφου.Με λιγη δοση συναισθηματος..10/10

Κριμα, δεν την χαρηκα οσο της αξιζε γιατι την ειδα σε χαλια ποιοτητα.

Τελευταια φορα που πιανω κουβεντα επι ταινιων αφου ο κ.κ. RootX μας εχει πει να μην γινεται.

so line by line...

χαχαχαχ ε ημου σιγουρος!

Τυποποιηση ηδη?

Η σκηνες με τον Αμις σουπερ-μηχανολογο που δεν ηξερες ποτε εκανε πλακα και ποτε οχι με αυτη τη γελοια φατσα δεν σου αρεσε?

Οχι γιατι ο Σεθ μαλλον θα το γυρισε σε καποιο απο τα διαλημματα του Family Guy.Αυτος και το πανω του μετριου OST ισως ηταν το μονο ΟΚ πραγμα με αυτη την ταινια.

Ο τυπας στην τουαλετα με την τρυπα και το χαρτι υγειας?

Περι "glory hole"

Το ειδα στο Porky's και ειναι ταινια του 1982.

Και συνηθως τα πιο απλα πραγματα ειναι τα πιο αστεια.Το αγγλικο χιουμορ (monty python) που αρεσει σε σενα,ειναι και πολυ γνωστο για την κρυαδα του.Γενικοτερα οι Αγγλοι.

Opinions are like...

Ξαναλεω οτι η κωμωδια ειναι πολυ ιδιαιτερο πραγμα.

Εγω πχ λατρευω το Clerks εσυ το πιο πιθανο ειναι να το μισησεις.

Περι αγγλικου χιουμορ το αφηνω ασχολιαστο.

Εμενα μου αρεσει ο Σεφερλης γιατι θα πει 2-3 αστεια πραγματακια απλα και εκλαϊκευμενα χωρις να το ζαλιζει πολυ...

Γουστα οπως λεμε παντα (και παντα διατυπωνουμε τις διαφωνιες μας).:hug:

bold noted.

Ε τωρα μη μου πειτε οτι οι μισοι στο σχολειο οταν ετρωγε καμια αναποδη τουμπα ο αλλος στο βολεϋ δε γελαγατε και αμεσως καλουσατε τον "γιατρο".:suicide2:

Ι didnt pay to watch it ομως.;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.