Hydra Ιούνιος 24, 2010 #4681 Ιούνιος 24, 2010 The Green Mile 10/10Ενταξει τι να πω.... δεν εχω τα λογια.Θα πω μονο Tom Hanks,David Morse,Michael Clarke Duncan και Stephen King.Α! και λιγη μαγεια.Γιατι η ταινια ειχε κατι το μαγικο...
mariosdeme Ιούνιος 25, 2010 #4682 Ιούνιος 25, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt0492044/]The Haunting in Connecticut (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE0NDU1NzY0OV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTY4NTczMg@@._V1._SX91_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjE0NDU1NzY0OV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTY4NTczMg@@@@AMEPARAM@@SX91@@AMEPARAM@@SY140[/ame]Tίποτα το ιδιαίτερο...μου πέρασε 3 φορές από το μυαλό να το βγάλω, αλλά δεν το έκανα μονο και μόνο επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω ταινίες στην μέση...
zomg Ιούνιος 25, 2010 #4683 Ιούνιος 25, 2010 Για 3η φορά χθες είδα το Amelie, έτσι για να το δει και η γυναίκα που δεν το έχει ξαναδεί.Πολύ ατμοσφαιρική ταινία, η Ωντρέ Τοτού άριστη ως το γνωστό μουρλοκομείο, άψογη φωτογραφία και με νόημα τις μικρές χαρές της ζωής. Θεωρώ ότι είναι από τις κλασσικές που πρέπει να έχει δει κανείς Δες και το Jeux d'enfants με τη γυναίκα σε περίπτωση που δεν το έχεις είδη κάνει. Γενικά όσοι έχετε γυναίκες ή έστω "γυναίκες" δείτε το μαζί τους. Αν και είμαι τελείως αντίθετος/ασύμφωνος με τη συμπεριφορά των πρωταγωνιστών, είναι γ@μ1στ3ρό παραμύθι. Να πω 2 λογάκια και για το Amelie. Άπειρα χρόνια απέφευγα να το δω. Η Τουτού ήταν και είναι από τα πιο ανοργασμικά πλάσματα για μένα. Δεν είναι μόνο η φάτσα της, αλλά σιχαίνομαι και σχεδόν όλες τις φράτζες που καλύπτουν το μέτωπο και είναι κοντά ή πάνω στα φρύδια, παράλληλα με αυτά. Μ'αρέσουν οι αφέλειες - είτε ασύμμετρες, είτε συμμετρικές προς τον όγκο - μ'αρέσουν οι χωρίστρες, ακόμη και στα πλάγια αν και προτιμώ στο κέντρο, μ'αρέσουν χίλια-δυο, αλλά το κούρεμα της Amelie είναι πραγματικά σιχαμερό. Αιώνιος πόνος σε αυτούς που το κάναν μόδα και μάλιστα διαχρονική. FML Και να σκευτείτε πως στις γυναίκες είμαι πολύ εύκολος στις επιλογές μου. "Ο καλός ο μύλος..." φάση. Anyway, τελικά μια μέρα που με διακατείχε έντονη γ@μ\/\/ψυχία κάθησα και το είδα. Και όχι μόνο με άρεσε, αλλά προστέθηκε και στις top-XY ταινίες μου. Τουλάχιστον υπέροχο. Η Τουτού εξαιρετική και χίλιες φορές καλύτερα που έπαιζε αυτή, παρά κάποια που μου αρέσει πολύ εξωτερικά. Έτσι όλη μου η προσοχή βασίστηκε στα μυνήματα της ταινίας χωρίς να με ενοχλούν καθόλου οι ορμόνες η γενικά τα συναισθήματά μου. Έτσι κι αλλιώς και η ίδια η Amelie στην ταινία ήταν μη σεξουαλική. Εν κατακλείδι top η επιλογή του σκηνοθέτη για την Τουτού. Κούμπωσε. Και για να είμαι και οn-topic, ταινίες δεν βλέπω συχνά. No time/mood. Είδα το Solomon Kane που μερικοί αναφέρατε εδώ μέσα χωρίς να έχω πολλές προσδοκίες βάση των όσων γράφατε. Τελικά ήταν ΠΟΛΥ πιο μούφα απ' ότι περίμενα. 1/10 και το κουλούρι το γλυτώνει μόνο και μόνο γιατί ο πρωταγωνιστής συνήθως έσφαζε χρησιμοποιώντας db (dual blades) κάτι που γουστάρω αφάνταστα. Ξέρω, πολύ σκληρή η βαθμολογία, αλλά ας πρόσεχαν. Δε μπορώ να πω πάντως, γέλασα σε πολλά σημεία από το πόσο το failαραν. Epic fails όμως. Α! Είδα και το ΚΑΚΟ 2. Αυτό το περίμενα μήνες πώς και πώς να ρθει στο videoclub της γειτονιάς. (γκουχ γκουχ <<) Μια χαρά. Η ώρα πέρασε τουλάχιστον ευχάριστα. Καμμένη, υπέρτατη ελληναράδικη μ@λ@κι@ρ@. Γενικά γουστάρω καμμένες φάσεις. (π.χ. Karate: Blind Escape το 'χω δει over 9000 times) Και τα δύο τα ΚΑΚΑ τα ξανάβλεπα άνετα, ΔΕΝ τα συνιστώ όμως, εκτός άμα είστε ύπερ-καθυστερημένοι. Και όσοι είδατε/δείτε το Prince of Persia και θα θέλατε πολλά περισσότερα, δείτε το Goemon. Χαλαρά η καλύτερη fantasy ταινία δράσης. (ή έστω από τις καλύτερες) Ειδικά άμα γουστάρετε και anime ή ασιατικές φάσεις γενικά, θα βρείτε την χαρά σας.
Narzul Ιούνιος 25, 2010 #4684 Ιούνιος 25, 2010 The Green Mile 10/10Ενταξει τι να πω.... δεν εχω τα λογια. Θα πω μονο Tom Hanks,David Morse,Michael Clarke Duncan και Stephen King. Α! και λιγη μαγεια. Γιατι η ταινια ειχε κατι το μαγικο... Εγω θα πω πιο πολλα ομως , μιας και το ξαναειδα προσφατα. Το χα δει πριν καμποσα χρονια και λεω να του ριξω μια ματια ακομα , μηπως δε το καταλαβα τοτε καλα και το αδικω. Τελικα, μια χαρα τα χα καταλαβει ολα και τοτε. Ενας τομ χανκς που ολη την ωρα δε μπορουσε να κατουρησει , και ενας Duncan αραπης 140 κιλων , υψους 1,96 , με συμπεριφορα που θα ζηλευε και o justin Bieber , και μαγικες healing ιδιοτητες που θα ζηλευε ακομα και η Shakura στο Naruto ( ή η Ινουε στο Bleach - διαλεξτε και παρτε) - Ι ll take away your pain κ ετσι. Που αν τον εβλεπες εκτος ταινιας ή για πορταδορο σε μεγαλο club θα τον περνουσες , ή για βοδυγκαρντ ( που αυτη ηταν και η δουλεια του δλδ πριν τις ταινιες οποτε θα ειχες πεσει και μεσα), για να μας δειξει τελικα στη ταινια οτι ειχε την καρδια και τη συμπεριφορα δεκαχρονου (!) που φοβατε το σκοταδι (ενω προφανως το σκοταδι φοβαται εκεινον) και οτι τα φαινομενα απατουν...οκ... Τη σιχαινομαι και για ενα λογο ακομη. Ηταν η αγαπημενη ταινια της διευθυντριας του σχολειου , οπου θα πηγαινε στην πιο ιντελεκτουαλ-κουλτουριαρικη καφετερια του βολου (που παιζει αυστηρα κοτσιρα και ιωαννιδη) για να μπορεσει να συζητησει επι της ταινιας με ανθρωπους του επιπεδου και του κυκλου της. Sorry κιολας αλλα 1/10 και πολυ της ειναι. Ειναι αλλο πραγμα να βλεπεις μαγικα σε μια ταινια που ουτος ή αλλως βρισκετε στο κοσμο του φανταστικου (πχ harry potter- percy jackson, lord of the rings, wizard of oz) και αλλο να τα βλεπεις σε μια ταινια που να βρισκετε στον πλανητη γη και προσπαθει να σε πεισει οτι ειναι αληθεια -σε μια υπερπροσπαθεια - του να σε κανει να λυπηθεις τον nigga που θα πεθανει ...αδικα Ο.ο Δλδ ειπε ο stephen - ας του βαλω μυαλο 10χρονου - δεν αγγιζει καποιους ,ας του βαλω και συμπεριφορα 10χρονου - παλι μπορει να μην αγκιζει καποιους - ας του βαλω οτι φοβαται και το σκοταδι (για να ποιασω οσους το φοβοταν μικροι μπας και τους αγγιξει) ε και στο τελος ας του βαλω οτι θεραπευει και με μαγικο τροπο για να δεσει το γλυκο και να ταυτιστει και ο ακροατης , ωστε να μη θελει ουτε ο ακροατης να θανατωσουν τον nigger.(Ti αλλο να κανει και ο καημενος ο στεφανος δλδ για να κανει τον ακροατη να λυπηθει τον nigger?) Eδω ο Ψινακης θα λεγε : Κανα χορευτικο δεν εχει? Ειχε τον hanks που χορευε απ τη χαρα του οταν healare και ξανακατουρησε. Ολα τα χε λοιπον η ταινια. Γιατι να μην παρει 10/10? Ον τοπικ ειδα χτες το Bloodsport που καποτε διαβασα εδω στο forum οτι ειναι απ τις καλυτερες με πολεμικες τεχνες. Εχμ...Καλυτερες κωμωδιες με πολεμικες τεχνες?Γτ σε καθε σημειο προσωπικα χασκογελουσα...Τοσο αθλιο ηταν. Δε τη προτεινω βεβαια ουτε καν σαν κωμωδια οποτε proceed at ur own risk. Μιας και ποιασατε το γαλλικο σινεμα ριξτε μια ματια και στα πορφυρα ποταμια. (Νομιζω grimson rivers ειναι ο αγγλικος τιτλος) Για μενα ειναι epic (ο zomg απ την αλλη δε θελει να χαλασει σαλιο ουτε για να τη φτυσει). Γουστα ειναι αυτα.
Hydra Ιούνιος 25, 2010 #4685 Ιούνιος 25, 2010 Narzul Kαταρχας αμα θες διαβασε και το βιβλιο.Αφου το χεις διαβασει,ξαναπες μας γνωμη για τον Stephen King και το συγκραφικο του εργο. Επειδη το χω διαβασει ,τον αποκαλω με μεγαλη ανεση "κορυφαιο". Το μεγεθος του Τζων Κοφι δεν θα μπορουσε να ειναι αλλο,μιας και η ταινια βασιστηκε στο βιβλιο. Και επειδη βλεπω οτι ριχνεις το μεγαλυτερο "φταιξιμο" ,μιας και δεν σου αρεσε,στον Στεφανο Βασιλια,σου ξαναλεω διαβασε το βιβλιο. Ειμαι τοσο σιγουρος οτι καθε οικογενεια το χει στο σπιτι της αυτο το αριστουργημα!!! Και ειναι τυχαιο που τα συγγραματα του καταληγουν σε ταινιαρες? (βλ. The Sawshank Redemption επισης). Η ταινια ηταν γεματη απο συναισθημα καθ΄ολη τη διαρκεια. Ειχε εναν ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!! Ο τυπος ειναι ο ορισμος του ηθοποιου... Το οτι φοβαται το σκοταδι το βρηκες παραξενο και γελοιο επειδη ηταν σαν κτηνος και αμα ενας τετοιος στο ελεγε οτι φοβαται το σκοταδι,θα πεθαινες στα γελια. Αυτος ειναι και ενας απο τους στοχους του συγκραφεα ομως.Να καταλαβεις οτι δεν ειναι παντα αυτο που φαινεται,οπως και με το οτι δεν δολοφονησε τα κοριτσακια. Η ταινια για μενα ειναι ενα αριστουργημα και την ειχα για 9,οπου προς το τελος στην εκτελεση του και μετα,απογειωσε τη συγκινηση μου. Θα ξαναδιαβασω το βιβλιο προσωπικα
aggelopas Ιούνιος 25, 2010 #4686 Ιούνιος 25, 2010 γιατί; παίζει και η JESSICA ALBA στα ποιο νιάτα τηςεγω προειδοποιησα παντως...
Narzul Ιούνιος 25, 2010 #4687 Ιούνιος 25, 2010 @ hYdraΠρεπει να ξεμπερδεψεις 2-3 πραγματα μαν.Το οτι η ταινια πρασινο μιλι μου φανηκε μια βλακεια και μιση , δεν αναιρει το οτι το βιβλιο ειναι φοβερο ή το οτι ο Στεφανος ειναι τρομερος συγγραφεας ( εχω διαβασει τα πιο πολλα βιβλια του).Οποτε την πλειοψηφια της λασπης που μου ριξες -σαν να κατηγορησα προσωπηκα τον στεφανο ή τα βιβλια του - keep it for yourself.Γιατι το βιβλιο μπορει να ειναι τοπ , αλλα κατα τη μεταφορα του σε ταινια μπορει να γινει και απιστευτη πατατα ( Ας σου δωσω για παραδειγμα το Rose Red , που ειναι αδιαμφισβητητα απο τις χειροτερες και πιο βαρετες ταινιες ever.).Οταν λοιπον κρινω μια ταινια - δεν κρινω το βιβλιο που βασιστηκε ή το συγγραφεα που το γραψε , για να μου πεις διαβασε το βιβλιο.Δλδ για το prince of persia, το tomb rider, το street fighter ή το mortal combat θα μου λεγες - Παιξε το game?Για το Dragon ball (τεραστια πατατα) θα μου λεγες -δες το anime?Κι αν το anime και τα games ειναι καλυτερα απ τις ταινιες (που οντως ειναι) , αυτοματα γινοντε και οι ταινιες σουπερ?Απο κει και περα τα χουμε ξαναπει.Γουστα ειναι αυτα.
Jerry007 Ιούνιος 25, 2010 #4688 Ιούνιος 25, 2010 Ξαναείδα χθες το "[ame=http://www.imdb.com/title/tt0095765/]Cinema Paradiso (1988)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjI3NzA2OTA3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzcwMzM3Mw@@._V1._SX90_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjI3NzA2OTA3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzcwMzM3Mw@@@@AMEPARAM@@SX90@@AMEPARAM@@SY140[/ame]" μαζί με τον πατέρα μου. Από τις καλύτερες που έχω δει....Καταπληκτική ταινία με πολλά νοήματα για την ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Κάθε φορά που την βλέπω μου αρέσει ακόμα πιο πολύ! 10/10 πιστεύω, το αξίζει
Hydra Ιούνιος 25, 2010 #4689 Ιούνιος 25, 2010 Εβαλα να δω το The Runaways. Η ταινια-βιογραφια(?) και καλα των ...ελα μωρε...των The Runaways. Lita Ford κτλπ... Che Che Che Chery Bomb... ολοι τα ξερετε. ΑΛΛΑ η ταινια ηταν πατατα. Τι να εφτεγε...τι να εφτεγε... Μα φυσικα το αθλιο cast! Anyway δεν την ειδα μεχρι το τελοσ,εφαγε delete! Μεχρι εκει που ειδα 3/10 ,για τα ωραια κομματι της εποχης που παιχτηκαν . @ Narzul Κουβεντα κανουμε,εγω δεν σου ριχνω λασπη κτλπ. Εσυ το λες ξεκαθαρα στα γραπτα σου : Δλδ ειπε ο stephen - ας του βαλω μυαλο 10χρονου - δεν αγγιζει καποιους ,ας του βαλω και συμπεριφορα 10χρονου - παλι μπορει να μην αγκιζει καποιους - ας του βαλω οτι φοβαται και το σκοταδι (για να ποιασω οσους το φοβοταν μικροι μπας και τους αγγιξει) ε και στο τελος ας του βαλω οτι θεραπευει και με μαγικο τροπο για να δεσει το γλυκο και να ταυτιστει και ο ακροατης , ωστε να μη θελει ουτε ο ακροατης να θανατωσουν τον nigger.(Ti αλλο να κανει και ο καημενος ο στεφανος δλδ για να κανει τον ακροατη να λυπηθει τον nigger?) Eδω ο Ψινακης θα λεγε : Κανα χορευτικο δεν εχει? Eτσι οπως τα γραφεις,φαινεται σαν να λες οτι δεν ειχε εμπνευση ή κατι προτοτυπο ο "Στεφανος" και εγραψε εκει 2-3 χαζομαριτσες για να σε συγκινησει. Αλλα αφου το διευκρινισες οτι ειναι κορυφαιος συγγραφεας οκ.Λαθος διατυπωση. ιατι το βιβλιο μπορει να ειναι τοπ , αλλα κατα τη μεταφορα του σε ταινια μπορει να γινει και απιστευτη πατατα ( Ας σου δωσω για παραδειγμα το Rose Red , που ειναι αδιαμφισβητητα απο τις χειροτερες και πιο βαρετες ταινιες ever.). Ναι αλλα οχι παντα και το ιδιο πιστευω και γι αυτην την ταινια (the green mile). Το Red Rose το χει σκηνοθετησει αλλος,αλλο cast,αλλος σεναριογραφος .Δεν μπορεις να το συγκρινεις με το Green Mile στο κατα ποσο πετυχε η μεταφορα απο το βιβλιο. Οταν λοιπον κρινω μια ταινια - δεν κρινω το βιβλιο που βασιστηκε ή το συγγραφεα που το γραψε , για να μου πεις διαβασε το βιβλιο. Χμμ εγω δεν θα το λεγα.Μια πετυχημενη μεταφορα ΒΙΒΛΙΟΥ ,συνηθως καταληγει σε αριστουργηματικη ταινια.Αλλο βιβλιο και ιστορια γραμμενη απο συγγραφεα (καλα αν ειδικα αν ειναι και σαν τον Stephen King) και αλλο το σεναριο απο εναν σεναριογραφο που σαν σκοπο εχει κατεξοχην την ταινια,οποτε και θα ειναι πιο ελιπες (σε πολλα θεματα) απο το συγγραμα. Αλλα γουστα ειναι αυτα... Η απλα οπως λενε μερικοι "Βαζω να δω την ταινια για να καταλαβω και οχι να διαβασω το βιβλιο"... Οκ Δλδ για το prince of persia, το tomb rider, το street fighter ή το mortal combat θα μου λεγες - Παιξε το game? Οχι,γιατι δεν θα συσχετιζα ποτε μια ταινια με ενα παιχνιδι. Αλλο ταινια βασισμενη σε βιβλιο αριστουργημα και αλλο ταινια βασισμενη σε φανταστικες Ιαπωνικες ninja φιγουρες και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!:no: και μαλιστα δεν εχουν σεναριο ουτε για 1 ωρα τα παιχνιδια.Το street fighter εχει καν σεναριο? Το prinse of persia τιποτα το φοβερο παλι και το tomb raider. 15-20 λεπτα σεναριο για τα cinematics.... Κι αν το anime και τα games ειναι καλυτερα απ τις ταινιες (που οντως ειναι) , αυτοματα γινοντε και οι ταινιες σουπερ? Δεν ειπα κατι τετοιο,ειπα απλα οτι η ταινια The Green Mile ειναι κορυφαια,γιατι καταρχας σαν πλοκη και ιστορια βασιζεται στο τρομερο βιβλιο του King,γιατι αρκετοι απο τους ηθοποιους εκαναν φοβερες ερμηνειες και ο ιδιος ο Tom Hanks ανεβασε τον πηχη παααααρα πολυ ψηλα με τετοια ερμηνεια. Επισης φοβερη μουσικη ,αμα ακουσεις πχ το soundtrack Coffey on the Mile κτλπ ,μιλαμε απογειωνει το συναισθημα και σε φερνει πιο κοντα στους πρωταγωνιστες της ιστοριας. Εγω ετσι ενιωσα τουλαχιστον... Το συναισθημα γενικως ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στην συγκεκριμενη ταινια. Απο κει και περα τα χουμε ξαναπει.Γουστα ειναι αυτα. Ακριβως,οποτε οσο και να το πολυλογαμε,παλι εσενα δεν θα σου αρεσει και μενα δεν θα μου αρεσει. Χαρηκα παντως που σου αρεσε το βιβλιο. Εγω το λατρευω.
Tsunami Ιούνιος 25, 2010 #4690 Ιούνιος 25, 2010 Sorry αλλά το Prince of Persia συγκρινόμενο με κάτι άκυρες μεταφορές βιβλίων,μια χαρά σενάριο είχε...Όσο για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον Narzul. Ένα πετυχημένο βιβλίο δεν είναι ποτέ εχέγγυο για μια καλή ταινία.Ότι ένα καλό βιβλίο μπορεί να αποτελέσει βάση για μια καλή ταινία ναι.Αλλά δεν είναι απόλυτο. Πχ δες τα 3 βιβλία Millenium.Το πρώτο έγινε η καλύτερη (για μένα) ταινία της περσινής χρονιάς. Το δεύτερο ήταν πατάτοβιτς γιατί άλλαξε σκηνοθέτης κλπ. (το τρίτο δεν το έχω τελειώσει ακόμα). ΠΧ διάβασε Το Άρωμα του Ζισκίντ και μετά δες την ταινία.Δεν είναι κακή αλλά χάνει σε σχέση με το βιβλίο και με τα συναισθήματα και τις εικόνες που σου δημιουργεί.
Hydra Ιούνιος 25, 2010 #4691 Ιούνιος 25, 2010 Όσο για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον Narzul. Ένα πετυχημένο βιβλίο δεν είναι ποτέ εχέγγυο για μια καλή ταινία.Ότι ένα καλό βιβλίο μπορεί να αποτελέσει βάση για μια καλή ταινία ναι.Αλλά δεν είναι απόλυτο. Ειπα εγω ρε παιδια καπου οτι ΠΑΝΤΑ ενα βιβλιο γινεται φοβερη ταινια? Ειπα απλα οτι η συγκεκριμενη ταινια ηταν καλη μεταφορα.
Tsunami Ιούνιος 25, 2010 #4692 Ιούνιος 25, 2010 Ειπα εγω ρε παιδια καπου οτι ΠΑΝΤΑ ενα βιβλιο γινεται φοβερη ταινια?Ειπα απλα οτι η συγκεκριμενη ταινια ηταν καλη μεταφορα. Misunderstanding ΥΓ.To Langoliers το έχεις δει? Λούσου με Langoliers και θα δεις
Hydra Ιούνιος 25, 2010 #4693 Ιούνιος 25, 2010 Οχι δεν το χω δει.Πιθανον να το βαλω στην λιστα. Δεν είναι κακή αλλά χάνει σε σχέση με το βιβλίο και με τα συναισθήματα και τις εικόνες που σου δημιουργει. οσο γι αυτο ,ξεχασα να το σχολιασω και οντως εχεις δικιο. Καμια μεταφορα βιβλιου απο οσα εχω διαβασει δεν ηταν τετοια που να αγγιζει το επιπεδο του βιβλιου,αλλα σε αυτη την ταινια ειναι αρκετα καλη μπορω να πω.
aggelopas Ιούνιος 25, 2010 #4694 Ιούνιος 25, 2010 Misunderstanding ΥΓ.To Langoliers το έχεις δει? Λούσου με Langoliers και θα δεις hydra backwards compatible :rofl:
bluesattack Ιούνιος 25, 2010 #4695 Ιούνιος 25, 2010 Misunderstanding ΥΓ.To Langoliers το έχεις δει? Λούσου με Langoliers και θα δεις Που τη θυμηθηκες ? .Αδικημενη ταινια τελος.. Χμμ εγω δεν θα το λεγα.Μια πετυχημενη μεταφορα ΒΙΒΛΙΟΥ ,συνηθως καταληγει σε αριστουργηματικη ταινια.Αλλο βιβλιο και ιστορια γραμμενη απο συγγραφεα (καλα αν ειδικα αν ειναι και σαν τον Stephen King) και αλλο το σεναριο απο εναν σεναριογραφο που σαν σκοπο εχει κατεξοχην την ταινια,οποτε και θα ειναι πιο ελιπες (σε πολλα θεματα) απο το συγγραμα. Αλλα γουστα ειναι αυτα... Ψηφο στην Λαμψη του Κιουμπρικ , :worship: , γιουχα στο ριμεικ του '97 Kαι :worship: στο Μιsery , με την ανεπαναληπτη ερμηνεια της Καθυ και στο The Dead Zone
Nephiλiμ Ιούνιος 25, 2010 #4696 Ιούνιος 25, 2010 1ον @Bluesattack ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ EDIT GODDAMNIT2ον το 80% των ταινιων που εχουν βασιστει σε βιβλια του Stephen King εχουν δεινοπαθησει.3ονΠαναγιωτακη welcome:p
Hydra Ιούνιος 25, 2010 #4697 Ιούνιος 25, 2010 το 80% των ταινιων που εχουν βασιστει σε βιβλια του Stephen King εχουν δεινοπαθησει.Το εξηγεις λιγο? (δεν καταλαβα το "δεινοπαθησει" ),τι εννοεις?Παντως οι μονες ταινιες που ειδα βασισμενες σε βιβλια του ηταν The Sawshank Redemption και The Green Mile,τις οποιες βρηκα φοβερες και για τη δευτερη μου αρεσε η μεταφορα...
astrolabos Ιούνιος 25, 2010 #4698 Ιούνιος 25, 2010 Για δες το "Νυχτερίτες" μία να πονέσουν τα ματάκια σου
Nephiλiμ Ιούνιος 25, 2010 #4699 Ιούνιος 25, 2010 Το εξηγεις λιγο? (δεν καταλαβα το "δεινοπαθησει" ),τι εννοεις?Παντως οι μονες ταινιες που ειδα βασισμενες σε βιβλια του ηταν The Sawshank Redemption και The Green Mile,τις οποιες βρηκα φοβερες και για τη δευτερη μου αρεσε η μεταφορα...Ειναι απλο.Ο King δινει αδεια και στην κουτση Μαρια για να μεταφερθουν στο σινεμα τα βιβλια του.($$$ ?)Το οτι εσυ ειδες το αφαν γκατε των μεταφορων δεν σημαινει οτι υπαρχει και το πλειοψηφικο αφαν σκατε.
Hydra Ιούνιος 25, 2010 #4700 Ιούνιος 25, 2010 Ναι ρε ,για τις 2 ταινιες μιλησα εγω.Για τις αλλες δεν μπορω να ξερω και δεν θα μιλουσα καν για το ποσοστο επιτυχιας στην μεταφορα τους,αφου μονο το πρασινο μιλι εχω διαβασει.Το Sawshank Redemption μου αρεσε και χωρις να το χω διαβασει .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.