Hydra Ιούνιος 13, 2010 #4461 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Hot Tub Time Machine 6/10 Hot Tub Time MachineΑυτη τη φορα θα μιλησουν τα facts: Time travel movies are awesome.απο το back to the future ως το FAQ About Time Travel που ανεφερε πιο πανω ο νανος . Ο Cusack ειναι καλος ηθοποιος αλλα διαλεγει και πολλους ρολους που δεν του ταιριαζουν. Σε αυτη την ταινια αντιθετως ταιριαζε πολυ. H Lyndsy Fonseca (Kickass!//HIMYM) ειναι ο νεος μου ερωτας. Ο Craig Robinson επιβάλλεται να κανει ακομα περισσοτερα πραγματα (σειρες/ταινιες/skit). Ο Clark Duke (Greek//Kickass!) εχει ηλιθια φατσα αλλα του ταιριαζουν οι ρολοι. H Lyndsy Fonseca ΠΡΕΠΕΙ να παιξει στο Transformers 3 τωρα που η Megan πηρε πουλο. Η ταινια κυλαει ΠΟΛΥ ομορφα και βγαζει γελιο. Μου ειχε λειψει ακομα πιο πολυ ο Chevy Chase. Οσοι το αποκαλουν The Hangover (with a time machine) ειναι σαχλοι. H Lyndsy Fonseca .... Με την σειρα. 1)καποιες ειναι οντως φοβερες. 2-3)και εδω χαλια ηταν 4)ομορφουλα 5)Ο Craig Robinson ηταν αυτος που μου αρεσε πιο πολυ στην ταινια. 6)Αν σου πω οτι δεν την πηρα καν χαμαρι μεσα στην ταινια... 7)Βγαζει γελιο ναι. 8)Chase διαχρονικη φατσα! 9)ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ειναι σαν το Hangover (εστω και με χρονομηχανη).Δυστυχως... 10)Σε γενικες γραμμες ομορφη,αλλα σαν ηθοποιος?? Γενικα,θα πω οτι ηταν αλλη μια ταινια απο αυτες τις φτηνιαρικες κομωδιες.Τωρα ομως κατι πραγματα που τα βλεπεις μονο σε τσοντες ,ειναι και αυτα που με χαλανε σε μια ταινια. Δηλαδη,τοσο πολυ εχουν στερεψει τα μυαλα των σεναριογραφων και δεν μπορουν να γραψουν μια ταινια με αφθονο γελιο,χωρις αγριο σεξ,αισχρολογιες,υγρα (μη πω τι υγρα) και αλλες τετοιες χαζομαρες? ΕΛΕΟΣ.Το ιδιο αγγουρι καθε χρονο.10 κομωδιες και οι 9 ή θα εχουν να κανουν με παρτυ αποφοιτησης-first time sex ή με wasted φιλαρακια που τα σπανε στα μπαρ και μαμαν τυχαιες. Ενταξει γελιο μου εβγαλε.Σε καποιες σκηνες μαλλιστα ηταν αρκετα ωραια!!! Κατι καλυτερο την επομενη φορα...:yes4: @Gregorypeg1000 : 2 βλεπω ρε συ.Το μηνα μια μερα θα δω 3 το πολυ.Οχι βεβαια,δεν βαριεμαι,γιατι τις λατρευω.Επισης προτιμω να βλεπω καπως καλες ταινιες τελευταια ,ακριβως για να μην με πιανει βαρεμαρα. Απο κει και περα,το θεωρω καλυτερο απο το να παιζω 10ωρα WoW και BC2. @LevelOne: E τοτε θα πω οτι δεν μου αρεσε για αλλους λογους.Δεν την εχω δει ακομα,αυριο θα δουμε...:jump1: @zomg απο κατω. Ο Neph με κοροϊδευε με τα αστεια του Σεφερλη,επειδη ειναι "γελοια" και "αισχρα" -καθολου "εξυπνα" .Αλλα με αυτα γελαει ο αλητακος Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 13, 2010 #4462 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Hydra, από την άλλη, άμα δεις το Hot Tub Time Machine και σου φανεί μετριότητα (εώς μούφα)μη "κολώσεις" να το γράψεις φοβούμενος μην σε κράξει ο Neph (ή οι υπόλοιποι)Sometimes even the brightest stars don't shine.@LOL EDIT: πόσταρες ενώ πόσταρα και γώ.6/10. Ωραίος. Και πολύ του 'δωσες.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 13, 2010 #4463 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Hot Tub Time Machine 6/10@Gregorypeg1000 : 2 βλεπω ρε συ.Το μηνα μια μερα θα δω 3 το πολυ.Οχι βεβαια,δεν βαριεμαι,γιατι τις λατρευω.Επισης προτιμω να βλεπω καπως καλες ταινιες τελευταια ,ακριβως για να μην με πιανει βαρεμαρα.Απο κει και περα,το θεωρω καλυτερο απο το να παιζω 10ωρα WoW και BC2.Pσορρυ για το οφφ τοπικ αλλα μονο αν εχεις κινητικα προβληματα/αναπηρια ή μενεις στην κορυφη του δαντη μπορεις να εχεις μονες επιλογες 10ωρα γοου ή ταινίες κατα ριπας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 13, 2010 #4464 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 4)ομορφουλα Yup. 10)Σε γενικες γραμμες ομορφη Yup. Εγώ θέλω να δω το Shawshank Redemption αν βρω κανένα κενό τώρα στην εξεταστική. Όλοι λένε ότι είναι Η ταινιάρα, κι εγώ ακόμα δεν το έχω δει... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 13, 2010 #4465 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Solomon Kane, παπάδες, ζόμπι, μάγισσες, πίστη, διάολος.. WTF λέμε.. Το 6/10 που έχει στο imdb είναι υπερβολή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 13, 2010 #4466 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Εγώ θέλω να δω το Shawshank Redemption αν βρω κανένα κενό τώρα στην εξεταστική. Όλοι λένε ότι είναι Η ταινιάρα, κι εγώ ακόμα δεν το έχω δει... :X: Η μόνη που έχω βάλει 10 στο IMDB Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 13, 2010 #4467 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Εγώ θέλω να δω το Shawshank Redemption αν βρω κανένα κενό τώρα στην εξεταστική.Όλοι λένε ότι είναι Η ταινιάρα, κι εγώ ακόμα δεν το έχω δει... :X:ειναι ταινιαρα αλλα ειναι και overrated του κερατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 13, 2010 #4468 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Solomon KaneΛίγο απ' όλα για να γουστάρουμε ήταν. 4,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 13, 2010 #4469 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 ειναι ταινιαρα αλλα ειναι και overrated του κερατα. Eλα ρε συ,γιατι... Για μενα παντως ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που χω δει ποτε μου.Στο top 5 θα την εβαζα ανετα. Αποθεωση η ταινια. :worship: Αλλα ας μην ξεχναμε και ποιος το γραψε... Ο τρομερος Stephen King!!! Θα παω να παρω το βιβλιο την επομενη βδομαδα που θα χω τελειωσει τις εξετασεις μαζι με το Zodiac,να χω να διαβαζω... Το Solomon Kane αλλοι το λενε φοβερο,αλλοι πατατα...Διλλημα... @aggelopas Φιλε μου δεν δουλευουμε ολοι.Εγω διαβαζω 8 ωρες τη μερα,μετα καθομαι απο τις 4 το μεσημερι βλεπω τη μια ταινια ,παιρνω τηλ τους φιλους,αυτοι διαβαζουν το απογευμα,οποτε βλεπω και την 2η.Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το τρελο... @nickstamat Ξερω 10 πιο ωραιες με καλλη απο αυτην.Οι φωτογραφιες σου ειναι οι 2 καλυτερες που κυκλοφορουν στο νετ.Ποσο edit εχουν ριξει.Ειναι και αστηθη... (προσωπικα με χαλαει). Μονο αν με πληρωναν. :hi: goodnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 13, 2010 #4470 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt1231587/]Hot Tub Time Machine (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQwMjExODA4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNTYwMDYxMw@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQwMjExODA4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNTYwMDYxMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame]Τα ιδια και τα ιδια μας πρηξατε τα @@.5/10Fail και το τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 13, 2010 #4471 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt0119008/]Donnie Brasco (1997)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEyNTIyODQ4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE5NTc0MQ@@._V1._SX100_SY131_.jpg@@AMEPARAM@@BMjEyNTIyODQ4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE5NTc0MQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEPARAM@@SY131[/ame] 9/10Τι να πεις, Al Pacino και Johnny Depp. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 13, 2010 #4472 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Eλα ρε συ,γιατι... δε λεω οτι δεν ειναι πολυ καλη ταινια αλλα δε μ αρεσουν οι βαθμολογιες και οι λιστες.Ποσο μαλλον οταν ο καθενας μπορει να κανει ενα account και να βαζει οτι βαθμο θελει. Δηλαδη στην ιδια λιστα που ειναι το Shawshank υπαρχουν τα avatar/rocky/dark knight/kick ass κτλ. Σου φαινεται αξιοπιστο ? Ε μετα μπαινει κ το γουστο και προσωπικα προτιμω διαφορετικες ταινιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 13, 2010 #4473 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Πέρι Hot Tub Time Machine...ΠΩΣ έγινε έτσι ο Γκρίσγουολντ;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 13, 2010 #4474 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 New MoonΝταξ αναμενομενο.Θελαμε κατι light μην μας πεσει και βαρια η πιτσα.Χειροτερο απο το πρωτο , με ελαχιστη "δραση" (την πιο πολυ ωρα ειναι η Μπελα και σκεφτεται/κομπιαζει/κανει γκριματσες)Περιεργα μας τα λεει με τους 2 τζοβενους η συγγραφεας !Θα μπορουσα να θαψω moar αλλα δεν αξιζει καν.UnthinkableΟντως ο "Bad Mo/fo" το χε βαλει στο ρελαντι, η Carie Anne Moss αν και της πηγαινε το στυλακι του ρολου της δεν...Γενικα θα συμφωνησω με το ΓιαγκΤ.Ανευρο και αναμενομενο.I Love You Philip MorrisΝταξ ο Bασιλιας της γκριματσας ολο και πιο σπανια εμφανιζεται σε ταινιες.Καλος εδω αλλα ακομα καλυτερος ο Ewan McGregor που αποτελει και μεγαλη μου συμπαθεια(not in a gay way:hehe:)O Xerxes απιστευτα "βραζιλιανικο σηριαλ".Ισως η πιο queer ταινια που χω δει τα τελευταια 5 χρονια!Μεγιστες "πατεντες" για να ξελασπωσει λεμε.Απο τις λιγες φορες που εδεσε ενα σκηνοθετικο διδυμο και εδωσε καλο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 13, 2010 #4475 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Σε όσους σας άρεσε το shawshank, δείτε και το "Papillon". Πολύ πιο ρεαλιστικό (είναι και αληθινή ιστορία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 13, 2010 #4476 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Σε όσους σας άρεσε το shawshank, δείτε και το "Papillon". Πολύ πιο ρεαλιστικό (είναι και αληθινή ιστορία).Ταινιαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 14, 2010 #4477 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Οι φωτογραφιες σου ειναι οι 2 καλυτερες που κυκλοφορουν στο νετ.Ποσο edit εχουν ριξει.Ειναι και αστηθη.. Κυρ ΧυΤρΑ οταν μιλας για την Lyndsy θα μιλας με σεβασμο.Αντε μην ανοιξομε καμμια βεντετα και σφαχτουμε ουλοι.Αιντε. Οσο για το ποστ απο πανω.Ναι αλλη ορεξη δεν εχουν μονο να την κανουν εντιτ.Και στο κατω κατω τι εντιτ εχουν κανει;Βαλανε λιγο contrast παραπανω;Η μηπως της μεγαλωσανε τα tities; Επισης μπορω να σου πω οτι δεν εχεις καθολου γουστο στις γυναικες.Αυτα.Αν την εχεις λοιπον την Lyndsy στο μελλον,την πασαρεις σε εμενα τον φιλο σου αφου εσενα σου πεφτει λιγη.Εμενα μου ειναι υπεραρκετη! Ακομα πιστευεις οτι δεν εχει τιts; 10+ετων μονο Ωρε μαναμ...."Το φορειο..." 20+ http://uvtblog.com/wp-content/uploads/2008/10/big_tits.jpg Αυτηνης σου κανουν εστω; Υ.Γ Δεν ειναι προσωπικη επιθεση το παραπανω αλλα ανταλλαγη αποψεων εμενα και του Κωστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 14, 2010 #4478 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Αν την εχεις λοιπον την Lyndsy στο μελλον,την πασαρεις σε εμενα τον φιλο σου αφου εσενα σου πεφτει λιγη.Εμενα μου ειναι υπεραρκετη! Αστο Μανώλη,σου πεφτει μεγαλη.Σε μενα θα την δωσει ο Κωστάαρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 14, 2010 #4479 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 District 13 Ultimatum....6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 14, 2010 #4480 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Αστο Μανώλη,σου πεφτει μεγαλη.Σε μενα θα την δωσει ο Κωστάαρας. Ασε ρε!Και οι τρεις μαζι [On topic] American Virgin: 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.