tragikos Ιούνιος 7, 2010 #4361 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Συμφωνω απολυτα οσο αφορα την ταινια.Διαφωνω σε αυτα που λες για τον DiCaprio.Εχει δωσει αξιομνημόνευτες ερμηνειες.Ειναι απο τους πολυ καλους ηθοποιους της γενιας του. :...: Όπως; Και μη μου πεις τον Τιτανικό... Για μένα χαλαρά από τους πιο υπερεκτιμημένους ηθοποιούς... Και μάλιστα θα συμφωνήσω με τον greekfragma ότι ήταν από τα αρνητικά του Shutter Island, αλλά εγώ θα της έβαζα το 7,5 γιατί (τουλάχιστον στο σινεμά) κατάφερνε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα συνωμοσίας τόσο, που στο διάλειμμα ένιωθα περίεργα στην αίθουσα ότι και καλά όλοι είναι εναντίον μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 7, 2010 #4362 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Men in tights σε 720.έποc μετά απο πολύ καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 7, 2010 #4363 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Crash 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2010 #4364 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Men in tights σε 720.έποc μετά απο πολύ καιρό. "A toll is a toll, and a roll is a roll. And if we don't get no tolls, then we don't eat no rolls" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 7, 2010 #4365 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 η ταινια δεν υπαρχει απλα, δε περναει λεπτο -κυριολεκτικα- χωρις να γινει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 7, 2010 #4366 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Leap Year 8/10 Μου αρεσε πολυ....She is out of the league 7/10 ευχαριστη με πολυ γελιο σε ορισμενα σημεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 7, 2010 #4367 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 :...:Όπως; Και μη μου πεις τον Τιτανικό... Για μένα χαλαρά από τους πιο υπερεκτιμημένους ηθοποιούς... Και μάλιστα θα συμφωνήσω με τον greekfragma ότι ήταν από τα αρνητικά του Shutter Island, αλλά εγώ θα της έβαζα το 7,5 γιατί (τουλάχιστον στο σινεμά) κατάφερνε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα συνωμοσίας τόσο, που στο διάλειμμα ένιωθα περίεργα στην αίθουσα ότι και καλά όλοι είναι εναντίον μου... [ame=http://www.imdb.com/title/tt0108550/]What's Eating Gilbert Grape (1993)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM2NTUyMjE0Ml5BMl5BanBnXkFtZTYwOTQwNTU5._V1._SX97_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTM2NTUyMjE0Ml5BMl5BanBnXkFtZTYwOTQwNTU5@@AMEPARAM@@SX97@@AMEPARAM@@SY140[/ame] [ame=http://www.imdb.com/title/tt0338751/]The Aviator (2004)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAwMzk2OTY4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjMyOTgyMQ@@._V1._SX73_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjAwMzk2OTY4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjMyOTgyMQ@@@@AMEPARAM@@SX73@@AMEPARAM@@SY140[/ame] Εχει να αντιμετωπισει και αυτος το Brad Pitt φαινομενο που εχω αναφερει πιο παλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 7, 2010 #4368 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Με Brand Pitt δεν θα τον συγκρινα,αν και στο Aviator μου αρεσε ο Ντι Καπριο.Θα δω σε λιγο Requiem for a Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 7, 2010 #4369 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 η ταινια δεν υπαρχει απλα, δε περναει λεπτο -κυριολεκτικα- χωρις να γινει κατι mel brooks είναι αυτός.... πραγματικά έχει κάνει αριστουργήματα στο χώρο της σάτιρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 7, 2010 #4370 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Με Brand Pitt δεν θα τον συγκρινα,αν και στο Aviator μου αρεσε ο Ντι Καπριο. Θα δω σε λιγο Requiem for a Dream Βγαλε το spoiler ρε τρελο,μια ταινια ειπες οτι θα δεις! Οχι δεν συγκρινεται με Pitt απλα ειπα οτι πασχει απο την ιδια αρρωστια,ειναι ομορφος(για τα κοριτσακια τουλαχιστον:happy2:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 7, 2010 #4371 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Οχι δεν συγκρινεται με Pitt απλα ειπα οτι πασχει απο την ιδια αρρωστια,ειναι ομορφος(για τα κοριτσακια τουλαχιστον:happy2:) Και σε αυτό θα διαφωνήσω Ο Di Caprio μπορεί να θεωρούνταν ωραίος ως παιδάκι, είχε αυτό το baby face που γουστάρουν τα κοριτσάκια. Όσο μεγαλώνει γίνεται άσχημος, σε αντίθεση με τον Brad Pitt. Αν και ακούγεται κάπως να σχολιάζουμε ομορφιά αντρών Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 7, 2010 #4372 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Και σε αυτό θα διαφωνήσω Ο Di Caprio μπορεί να θεωρούνταν ωραίος ως παιδάκι, είχε αυτό το baby face που γουστάρουν τα κοριτσάκια. Όσο μεγαλώνει γίνεται άσχημος, σε αντίθεση με τον Brad Pitt. Αν και ακούγεται κάπως να σχολιάζουμε ομορφιά αντρών Μαζι σου αλλα καμια σημασια δεν εχει.Το στιγμα το εχει πλεον.Ειναι δυσκολο να τον δεις σαν αξιολογο ηθοποιο απο την στιγμη που πιτσιρικας ηταν γλυκουλης και ολα τα κοριτσακια ειχαν αφισες στο δωματιο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 7, 2010 #4373 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Μάλλον έχω χάσει προηγούμενα posts σου. Είπαμε κάπου ότι αν έχεις το στίγμα του "ωραίου" δεν μπορείς να θεωρηθείς καλός ηθοποιός; Ο Brad Pitt έχει το στίγμα του "Κούκλου" και τον θεωρώ από τους καλύτερους ηθοποιούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 7, 2010 #4374 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Είδα Shutter Island....Περίμενα περισσότερα μπορώ να πω.....απορώ με το 8άρι στο imdb....ένα 6.5 ίσως να ήταν πιο αντικειμενικό.Δε ξέρω για τις ανατροπες που λέτε αλλά νομίζω οτι έχω ξαναδεί παρόμοια ταινία παλαιότερα και ήταν σα να την ξανάδα...οπότε και δεν είχα σασπένς......Ο Di Caprio ενώ σε κάποιες ταινίες βγάζει κάποια καλά στοιχεία......με αυτή την ταινία μου έδωσε ξανά την απόδειξη γιατί τον έχω στους μέτριους.Το είδα και εγώ, άσχημο δεν το λες, το τέλος δεν θα το έλεγα ανατρεπτικό κάπου στην μέση το είχα μυριστεί. 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 7, 2010 #4375 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Requiem for a Dream 4/10Aπο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βγει ποτε..... ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ!!!!!!!:rant::rant:Επειδη προβλεπω κυμματα αντιδρασεων,ξεκαθαριζω,δεν προκειται να ασχοληθω με καμια απο αυτες.Πιστευω ηταν οτι πιο αθλιο εχω δει ποτε μου.Αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 7, 2010 #4376 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 ούτε η σκηνή στο τέλος στο "πάρτυ"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 7, 2010 #4377 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Λοιπον μεχρι τα πρωτα 35 λεπτα κοντεψα να βαρεσω εγω ενεσεις.Μετα τα 35 λεπτα κατι πηγε να γινει.Στο 1:20 την βαρεθηκα τελειως και στην πηγα προς το τελος.Οχι δεν μου αρεσε η σκηνη.Btw οταν επαιζε αυτο το κομματι στο 0:30 μου ερχοταν να σπασω την οθονη.Το βαζε και συνεχεια.Σπαστικο![ame=http://www.youtube.com/watch?v=KkkI5hBrAoM]YouTube - Requiem for a Dream-2, 3, & 4 {Party/Coney Island Dreaming}[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 7, 2010 #4378 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Requiem for a Dream 4/10Aπο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βγει ποτε..... ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ!!!!!!!:rant::rant:Επειδη προβλεπω κυμματα αντιδρασεων,ξεκαθαριζω,δεν προκειται να ασχοληθω με καμια απο αυτες.Πιστευω ηταν οτι πιο αθλιο εχω δει ποτε μου.Αυτα.ξαναδες την σε μερικα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 7, 2010 #4379 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 ξαναδες την σε μερικα χρονια. οταν τελειωσεις με τα teen movies και τα c movies που προκυπτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 7, 2010 #4380 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Παιδια οτι αλλο θελετε,αλλα οχι αυτο με τις ηλικιες.Το μυαλο μου δεν ειναι 8χρονου...:wassat:Μια χαρα καταλαβα την ταινια και τα μηνυματα της.Σεναριο/καστ/σκηνοθεσια/πλοκη δεν μου αρεσαν απλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.