pastelidis.n.s. Ιούνιος 4, 2010 #4321 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 The Taking of Pelham 123 8/10Πολυ αξιολογη ταινια με Τραβολτα-Ουασινγκον σε καταπληκτικη ερμηνεια!!Ο σκηνοθετης ηταν ελεος....τραγικος πραγματικα...ζαλιστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 4, 2010 #4322 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Pastel και υπόλοιποι, εφόσον το post σας δεν δείχνει κάτι από την υπόθεση της ταινίας, μη χρησιμοποιείτε το spoiler tag. Κατάντησε κουραστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 4, 2010 #4323 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 La Habitation del nino 7/10Ομορφη ταινιουλα τρομου , αρκετα καλη για το badget της.http://www.filmscoop.it/film_al_cinema/lahabitationdelnino.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 4, 2010 #4324 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 yay or nay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Ιούνιος 4, 2010 #4325 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 καλή ταινία το spun.. η γνώμη μου είναι πως ξεπερνάει και το requiem for a dream .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 4, 2010 #4326 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 yay or nay? μόνο και μόνο λόγο Brittany Murphy (θεός σχορέστην) i say yay Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 4, 2010 #4327 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 yay or nay? Ωραια αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιανει επιπεδα requiem.Παιζει και ο Mickey:ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 4, 2010 #4328 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Γιατι SONY και καλα πρεπει να ειναι καλυτερο/χειροτερο απο κατι? Γενικα ρωτησα αν εχει να "πει" τιποτα η ταινια ή να προσπερασω διακριτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 4, 2010 #4329 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Γιατι SONY και καλα πρεπει να ειναι καλυτερο/χειροτερο απο κατι?Γενικα ρωτησα αν εχει να "πει" τιποτα η ταινια ή να προσπερασω διακριτικα. Ε τοτε απλα δες την! Αξιζει κατα την γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 4, 2010 #4330 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 yay or nay? Παίζει και ο Halford σε ρόλο κουτί, nay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 4, 2010 #4331 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Παίζει και ο Halford σε ρόλο κουτί, nay.LOLWUT?Σκηνοθεσια απο μελος των Bathory και ο Metal God μεσα?!?!Say no more:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 4, 2010 #4332 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 LOLWUT?Σκηνοθεσια απο μελος των Bathory και ο Metal God μεσα?!?! Say no more:hehe: έφυγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 4, 2010 #4333 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Παίζει και ο Halford σε ρόλο κουτί, nay.LOL WUT indeed.... παω να το νοικιάσω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 4, 2010 #4334 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Youth in Revoltίσος ι καλύτερη ταινία του είδους που έχω δει.... και σκηνοθεσία καλή και ο Michael Cera ερμήνευσε πολυ καλά τον δευτερεύον ανδρικό ρόλο της ταινίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 4, 2010 #4335 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Kick-assshift+delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 4, 2010 #4336 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Crna macka, beli macor ......ο original τιτλος. Δευτερη ταινια του Emir Kusturica που βλεπω. Κωμωδια με απιστευτες σκηνες, πανουργο σεναριο , ΤΡΕΛΕΣ μορφαρες διαλεγμενες μια-μια για να ενσαρκωσουν τους ρολους τους , party OST ,εφανταστη, και τοσο μα τοσο βαλκανικη. Πολυ διαφορετικη απο τα τετριμμενα . Απιστευτο επισης μου φαινεται οτι η Branka Katic ηταν 28 οταν γυριστηκε! Ωραιος Νανε. Μου είχε ξεφύγει αυτή, φοβερή, ρίξαμε τρελό γέλιο. Οι φάτσες όλων μία και μία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 5, 2010 #4337 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Crna macka, beli macor ......ο original τιτλος. Δευτερη ταινια του Emir Kusturica που βλεπω. Κωμωδια με απιστευτες σκηνες, πανουργο σεναριο , ΤΡΕΛΕΣ μορφαρες διαλεγμενες μια-μια για να ενσαρκωσουν τους ρολους τους , party OST ,εφανταστη, και τοσο μα τοσο βαλκανικη. Πολυ διαφορετικη απο τα τετριμμενα . Απιστευτο επισης μου φαινεται οτι η Branka Katic ηταν 28 οταν γυριστηκε! Ωραιος Νανε. Να πω, I told you so? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 5, 2010 #4338 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Daybreakers καλούτσικο ήταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 5, 2010 #4339 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Kick-assshift+delete Γινεται shift + delete σε dvd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 5, 2010 #4340 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Γινεται shift + delete σε dvd? γιατι εχει βγει σε dvd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.