Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Boat that Rocked , η μηπως The MOVIE that Rocked!!!!

7.5/10

Πολυ διασκεδαστικη ταινια,με ενα σωρο αξεχαστα τραγουδια της εποχης που διαδραματιζεται η υποθεση και πολλες αξιολογες σκηνες.

Ξύδι. Ξέρεις πόσες φορές έχεις χαλάσει ταινίες/σειρές/whatever σε άλλους;

Ναι,μια φορα οταν το θεμα ειχε ονομα "Ποια ταινια ειδατε την τελευταια βδομαδα"

Εφαγα μαλιστα thread ban για εναν αιωνα και ξανα-μαλιστα τοτε δεν ειχαμε τα spoilers :)

honda22,

ΓιαγκΤ

yanni

Havic

Hydra

Borg

cherryman

eleozz

jpavly

filthy_dwarf

Αστρολάβος

ΓΙα το καλό της έβδομης τέχνης.....μην ασχολείστε άλλο με αυτό το δημιούργημα....

Borg....μάλλον ο Hopkins χάνεται μέσα στην ταινία.

honda22,

ΓιαγκΤ

yanni

Havic

Hydra

Borg

cherryman

eleozz

jpavly

filthy_dwarf

Αστρολάβος

ΓΙα το καλό της έβδομης τέχνης.....μην ασχολείστε άλλο με αυτό το δημιούργημα....

Borg....μάλλον ο Hopkins χάνεται μέσα στην ταινία.

να μην ασχολούμαστε με το WOLFMAN εννοείς; δεν σε πιάνω

να μην ασχολούμαστε με το WOLFMAN εννοείς; δεν σε πιάνω

Nαι καλέ....

Μόλις την είδα άρχισα να ψάχνω ταινίες της παλιάς καλής σχολής....Hammer κ έτσι για να....εξαγνιστώ....

Περιττό να πω βέβαια πως ειναι η πρώτη φορά που είχα τόσα "stall" σε ταινία του είδους...

1/10 ( για τον Hopkins το 1...)

Green Zone 6/10 ίσως και πολύ του βάζω

A History Of Violence 6/10 πολύ προβλέψιμο

The Princess and the Frog τελικά βγαίνουν και σήμερα ταινίες κινουμένων σχεδίων στο ύφος παλιάς καλής σχολής

Δεν ξέρω αν την έχω ξανά αναφέρει και είναι και mini σειρά (αν και μπορείτε να την σκεφτείτε σαν τρίωρη ταινία).

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0130414/]"Merlin" (1998)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTYzNDExNjk2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ3NjYxMQ@@._V1._SX100_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTYzNDExNjk2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ3NjYxMQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Πολύ καλό καστ και πολύ προσεγμένη. Προτείνεται.

Το είδα κι εγώ το Wolfman και, εάν εξαιρέσουμε το ανακυκλώσιμο storyline, δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο κακιά όσο την περίμενα να είναι.

Αυτού του τύπου τις ταινίες τις αντιμετωπίζω λίγο ως θεατρικές παραστάσεις. Ξέρω από πριν δλδ τι θα δω, πως θα εξελιχθεί και πως θα τελειώσει, και τις κρίνω με βάση την ατμόσφαιρα, την εκτέλεση κλπ. Με αυτή τη λογική λοιπόν της δίνω ένα 6.5/10.

Καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί με τα spoilers αλλά όσο αφορά την συγκεκριμένη ταινία, δεν θεωρώ πως υπάρχει κάτι που μπορεί να λεχθεί και να αποτελέσει spoiler - είναι το ίδιο παραμύθι που έχουμε διαβάσει και δει πάμπολλες φορές.

Προσωπικά το Wolfman το θεώρησα μεγάλη αποτυχία. Τα εφέ (που ήταν και ο λόγος που πήγα τότε σινεμά να τη δω) ήταν της δεκαετίας του '80, το στόρυ το κλασσικό (δεν περίμενα κάτι άλλο) και η ηθοποιία κατώτερη του μετρίου...

δεν θεωρώ πως υπάρχει κάτι που μπορεί να λεχθεί και να αποτελέσει spoiler - είναι το ίδιο παραμύθι που έχουμε διαβάσει και δει πάμπολλες φορές.

Αυτό μπορεί να το πει ο καθένας για τον εαυτό του, εσύ για εσένα, εγώ για εμένα, κάποιος άλλος για τον εαυτό του. Αν κάποιος γνωρίζει απέξω και ανακατωτά την εν λόγω ιστορία, κάποιος άλλος μπορεί να μην την ξέρει/θυμάται. Μπορεί να είναι 15 χρονών και να μην την ξέρει, μπορεί να μην έχει δει κάποια σχετική ταινία πρόσφατα ή να έχει δει κάποια που να μην ακολουθάει το κλασικό στόρι. Άραγε πόσο προβλέψιμο είναι το στόρι -κάτι που έγραψα και εγώ- σε κάποιον που έχει δει μόνο το Underworld;

Το να περιγράφουμε την βασική σκηνή από το τέλος της ταινία, το να φιλοσοφούμε το αν πεθαίνει ή δεν πεθαίνει στο τέλος και επειδή αυτό δεν μας αρκεί, να περιγράφουμε και την σχέση ανάμεσα στους δύο από τους τρεις βασικούς χαρακτήρες της ταινίας (πατέρα και υιού) εγώ τα αποκαλώ spoilers.

btw...

The Human Centipede : -1.000.000.000 στα 10!

με δικια του ευθύνη οποιος την δει

μην λέτε μετά πως δεν σας προειδοποίησα

Αληθεια ειναι καλη ?Απο το τρειλερ μου φανηκε μουφα..Αν ειναι να την κατεβασω!

btw...

The Human Centipede :crazy:: -1.000.000.000 στα 10! :computer:

με δικια του ευθύνη οποιος την δει

μην λέτε μετά πως δεν σας προειδοποίησα

Αληθεια ειναι καλη ?Απο το τρειλερ μου φανηκε μουφα..Αν ειναι να την κατεβασω!

υπαρχει και ενα ---> - <--- μπροστα απο τον αριθμο;)

Λοιπον σημερα Ενοικιασα και ειδα το La Horde....

Απιστευτη Γαλλικη @#$%@#.

Καποιες στιγμες που χτυπουσαν η πυροβολουσαν καποιο ζομπι, το χτυπουσαν τοσο πολυ που σε κουραζε...

Ασε που κανενος δεν του εκοβε να ριξει στο κεφαλι...

1/10 *Το 1 ειναι για να δικαιολογησω στον εαυτο μ την ωρα που εχασα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.