Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Wolfman

Για λίγο προς το τέλος του πούλησε αόριστες αγάπες και τα ρέστα. ( Δεν πήδηξε )

Μετά τον ξεκοίλιασε και τον κοίταξε με μάτια δακρυσμένα.

Ύστερα του ζήτησε συγγνώμη.

Αυτός την συχώρεσε και της είπε και ευχαριστώ πριν τα τεζάρει.

Ακόμα και το πιο άγριο θηρίο να είναι ο άντρας, θύμα είναι.

Για να βγάζουμε και κάποιο δίδαγμα.

Κάνεις λάθος , δεν κατάλαβες την ταινία. Ο λυκάνθρωπος δεν σκοτώνετε ποτέ. : )

SPOILERS PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

....και μάλλον εσύ δεν κατάλαβες το τέλος.

The Thin Red Line 8/10

Αψογη ταινια.Πραγματικα αψογο και το cast,με μια ιδιατερη εποβραβευση στον Σον Πεν.Ο τυπος ειναι ηθοποιαρα!!!

Ο Ben Chaplin δεν μοιαζει υπερβολικα πολυ με τον Ελληνα ,Πετρο Λαγουτη (πρωτος απο αριστερα στη φωτο)

Από το 1941 ο λυκάνθρωπος έχει γνωρίσει δεκάδες παραλλαγές στον κινηματογράφο και όχι μόνο.

Αυτός που θα πάει να δει την ταινία δεν θα το κάνει για την ιστορία της, αφού είναι γνωστή σε όλους. Η συγκεκριμένη στοχεύει στην σχέση πατέρα και γιου, εικονογραφώντας το οιδιπόδειο.

Εξάλλου είναι αξίωμα ότι ο Wolfman δεν έχει τέλος, αφού δεν πεθαίνει ποτέ. Γιατί ο Wolfman είναι το κτήνος όχι ο άνθρωπος.

Από το 1941 ο λυκάνθρωπος έχει γνωρίσει δεκάδες παραλλαγές στον κινηματογράφο και όχι μόνο.

Αυτός που θα πάει να δει την ταινία δεν θα το κάνει για την ιστορία της, αφού είναι γνωστή σε όλους. Η συγκεκριμένη στοχεύει στην σχέση πατέρα και γιου, εικονογραφώντας το οιδιπόδειο.

Εξάλλου είναι αξίωμα ότι ο Wolfman δεν έχει τέλος, αφού δεν πεθαίνει ποτέ. Γιατί ο Wolfman είναι το κτήνος όχι ο άνθρωπος.

σωστά αλλά μουφα για εμένα και σώζεται μόνο και μόνο από τον hopkins

Είναι ανάγκη σε κάθε post να πετάς και ένα spoiler? Το πρώτο spoiler επειδή δεν σε ικανοποίησε υποθέτω η ταινία. Τα επόμενα επειδή θέλεις να δικαιολογήσεις το πρώτο spoiler που πέταξες. Επιπλέον το αν είναι γνωστή η ιστορία και το γεγονός ότι ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας αναλύσεις το τέλος.

Δεν κατανοώ γιατί δεν κάνεις απλά edit το πρώτο σου post, αλλά συνεχίζεις να πετάς το ένα spoiler μετά το άλλο. :TD:

σωστά αλλά μουφα για εμένα και σώζεται μόνο και μόνο από τον hopkins

Κατά την άποψη μου ο μόνος λόγος που πρέπει να δη κάποιος την ταινία είναι το παίξιμο της Emily Blunt.

Ο Anthony Hopkins τα τελευταία χρόνια έχει κοπιάρει ένα καλό παίξιμο και παίζει το ίδιο σε όσους ρόλους αναλαμβάνει.

Εγω παντως δεν γνωριζα οτι "ο Λυκανθρωπος δεν πεθαινει" και ειχα σκοπο να την δω.:bye:

η ιδέα του λυκάνθρωπου εννοεί ο γιάγκος πιστεύω κι όχι στη συγκεκριμένη ταινία.

η ιδέα του λυκάνθρωπου εννοεί ο γιάγκος πιστεύω κι όχι στη συγκεκριμένη ταινία.

Ναι και εγω αυτο εννοω.Ειμαι υποχρεωμενος να θεωρω δεδομενη την "ιστορια" ή την ιδεα του λυκανθρωπου?Εγω ξερω μονο οτι ειναι μισοι ανθρωποι,μισοι λυκοι....

Να χρησιμοποιείτε τα spoilers παρακαλώ.

Δεν θέλω να ξέρω το τέλος ή το περιεχόμενο μίας ταινίας πριν την δω.

Αλλιώς θα κλειδώσω το thread :p

Ξύδι. Ξέρεις πόσες φορές έχεις χαλάσει ταινίες/σειρές/whatever σε άλλους;

Δεν φταίει ο Hydra εδώ. Δες λίγο όλα τα τελευταία posts - από το #4122 και κάτω.

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1104806/]One Week (2008/I)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY4MjQ1NTgwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM1NTc0Mg@@._V1._SX97_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY4MjQ1NTgwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM1NTc0Mg@@@@AMEPARAM@@SX97@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ και σας την προτείνω. 7.5/10 στο βιβλίο μου :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.