Hydra Μάϊος 19, 2010 #4001 Μάϊος 19, 2010 Την ταινία την έχω αλλά θα την δω μετά το κικ ας...Θα τις ευχαριστηθεις και τις 2!!!kick-ass. Μου άρεσε πολύ. (ένα 9/10 άνετα) Πολύ πιστολίδι =DΕχοντας βαλει 10/10 μονο στον Αργχοντα των Δαχτυλιδιων,σε βρισκω υπερβολικο χεχεΔεν παιζει να ειναι τοσο διπλα αυτες οι ταινιες.Ακομη και 9 να του εβαζες του LOTR,αν ειναι πολυ το 10αρι μου,παλι δεν παιζει,αφου ειναι κλαση το ενα.Το [ame=http://www.imdb.com/title/tt1467304/]The Human Centipede (First Sequence) (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY4Nzk3NzYxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwODQwNjQzMw@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY4Nzk3NzYxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwODQwNjQzMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame] φαινεται ενδιαφερον.Θα το δω αυριο αν μπορεσω.
jesus Μάϊος 19, 2010 #4002 Μάϊος 19, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt0344854/]Arthur and the Invisibles (2006)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTcxOTgyMjExMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDg2MTg0MQ@@._V1._SX99_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTcxOTgyMjExMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDg2MTg0MQ@@@@AMEPARAM@@SX99@@AMEPARAM@@SY140[/ame]Πανεμορφο πανεμορφο,το ειχα δει οταν ειχε πρωτοβγει αλλα με αφορμη το 2 (που ηταν μπουρδα) ειπα να το φρεσκαρω.Ελπιζω το 3 να ειναι καλυτερο απο το 27/10.
z3et Μάϊος 19, 2010 #4003 Μάϊος 19, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt1037705/]The Book of Eli (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgwNTY1MjIzMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE3NTUwMw@@._V1._SX96_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTgwNTY1MjIzMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE3NTUwMw@@@@AMEPARAM@@SX96@@AMEPARAM@@SY140[/ame]5.5/10Πανω απο την βαση, μονο και μονο επειδη επαιζε ο θεος Washington... κατα τα αλλα ηταν πατατα :...:
yanni Μάϊος 20, 2010 #4004 Μάϊος 20, 2010 Percy Jackson And The Olympians Μια χαρά. Harry potter στυλ, που νομίζω ταιριάζει μια χαρά στα Αμερικανάκια. Πάντως δεν το βαριέσαι.
filthy_dwarf Μάϊος 20, 2010 #4006 Μάϊος 20, 2010 6th sence την είχα δει και παλιότερα αλλα την ξαναείδα ΤΟΡ ταινία ! BRUCE WILLIES IS DEAD Μετά είδα Anchorman και A Night at the Roxbury pure Wil Ferrell καταστάσεις what is love love baby dont hurt me dont hurt me no more
Borg Μάϊος 20, 2010 #4007 Μάϊος 20, 2010 The Road 8.5/10Valhalla Rising δεν ξέρω αν τελικά μου άρεσε η όχιDogma 7.5/10 all time classic είναι για εμένα αυτή και ας έχουν περάσει μόνο 11 χρόνιαThe Cove 7/10Brothers 7,5/10Event Horizon 6,5/10 (δεν το θυμόμουνα)
Havic Μάϊος 20, 2010 #4009 Μάϊος 20, 2010 Percy Jackson And The Olympians Μια χαρά. Harry potter στυλ, που νομίζω ταιριάζει μια χαρά στα Αμερικανάκια. Πάντως δεν το βαριέσαι.lol σου άρεσε? η ταινια για μένα ήταν έκτρωμα! 2/10 max! λίγο καλύτερο ήταν το clash of the titans (το οποίο είναι μια αλαμπουρνέζικα μεταλλαγμένη Ελληνική μυθολογία) αλλά ακόμα και έτσι πάνω απο 5/10 δεν θα του έδινα.(r@pp1 hollywood movies....με τέτοιες ταινιάρες που βγάζουν καλύτερα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ezlmzChDHE0&feature=related]bollywood[/ame] ή [ame=http://www.youtube.com/watch?v=hNjbx_-BtP8&NR=1&feature=fvwp]αυτό ![/ame]
louis_gas Μάϊος 20, 2010 #4010 Μάϊος 20, 2010 Shutter Island 7/10Η αληθεια ειναι οτι την περιμενα καλυτερη. Απ' την αρχη παντως καταλαβαινες πανω κατω τι παιζει.
yanni Μάϊος 20, 2010 #4011 Μάϊος 20, 2010 lol σου άρεσε? η ταινια για μένα ήταν έκτρωμα! 2/10 max! λίγο καλύτερο ήταν το clash of the titans (το οποίο είναι μια αλαμπουρνέζικα μεταλλαγμένη Ελληνική μυθολογία) αλλά ακόμα και έτσι πάνω απο 5/10 δεν θα του έδινα.(r@pp1 hollywood movies....με τέτοιες ταινιάρες που βγάζουν καλύτερα bollywood ή Όπως έγραψα είναι στο στυλ του Harry Potter (αν όχι κόπια). Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για το νεανικό κοινό εκτός συνόρων. Αν λοιπόν αφήσεις στην άκρη το κατά πόσο ΔΕΝ ακολουθεί ορθά της Ελληνική μυθολογία και το δεις σαν απλά μια νεανική ταινία για να περάσεις ένα δίωρο, είναι μια χαρά. Αν κάτσεις να το δεις με την λογική που θα έβλεπες ένα ντοκιμαντέρ θα φρικάρεις στο 2λεπτο από την πρώτη σκηνή με τον Ποσειδώνα. Όσον αφορά το Clash of the Titans, αν θέλεις κάτι με περισσότερη ουσία και λιγότερα εφέ (αν και δεν έχω δει το νέο για να είμαι και αντικειμενικός) ψάχνεις την ταινία του 1981.
Havic Μάϊος 20, 2010 #4012 Μάϊος 20, 2010 Όπως έγραψα είναι στο στυλ του Harry Potter (αν όχι κόπια). Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για το νεανικό κοινό εκτός συνόρων. Αν λοιπόν αφήσεις στην άκρη το κατά πόσο ΔΕΝ ακολουθεί ορθά της Ελληνική μυθολογία και το δεις σαν απλά μια νεανική ταινία για να περάσεις ένα δίωρο, είναι μια χαρά. Αν κάτσεις να το δεις με την λογική που θα έβλεπες ένα ντοκιμαντέρ θα φρικάρεις στο 2λεπτο από την πρώτη σκηνή με τον Ποσειδώνα. Όσον αφορά το Clash of the Titans, αν θέλεις κάτι με περισσότερη ουσία και λιγότερα εφέ (αν και δεν έχω δει το νέο για να είμαι και αντικειμενικός) ψάχνεις την ταινία του 1981. Εννοείτε ότι και τις δυο ταινίες δεν τις έκρινα με βαση την Ελληνικη μυθολογία, δεν εχουν καμια σχέση...σαν ανεξάρτητες ιστορίες λοιπόν, το Percy Jackson ήταν μια χαζοχαρούμενη βαρετή ιστορία με έφηβους και το Clash of the Titans (που δεν είχε ούτε έναν τιτάνα!) είχε άθλια εφέ εκτός από πολυφορεμένο σενάριο, στο δεύτερο το μόνο καλό ήταν η διαφήμιση που την πάτησα και το είδα και σινεμά... ούτε τζάμπα δεν θα το έβλεπα αν ήξερα...
yanni Μάϊος 20, 2010 #4013 Μάϊος 20, 2010 το Percy Jackson ήταν μια χαζοχαρούμενη βαρετή ιστορία με έφηβουςΥποθέτω ότι έχεις παρόμοια άποψη για τα Harry Potter.στο δεύτερο το μόνο καλό ήταν η διαφήμιση που την πάτησαΕμένα το trailer (του Clash) με έπεισε να μην επιδιώξω να το δω στον κινηματογράφο.
Hydra Μάϊος 20, 2010 #4014 Μάϊος 20, 2010 Παιδια γουστα ειναι του καθενος. Εμενα δεν μου αρεσε σχεδον καθολου το Slammin' Salmon,που αρεσε σε αρκετους απο 'δω. Η λιστα μου σε σειρα προβολης ειναι : Dogma I am Virgin The Human Centipede The Man from Earth Οταν τις δω,θα επιστρεψω με γνωμη : @Manolis απο κατω μου Τι λες μωρε?Αυτο ειναι χαρακτηριστικο σαπιλας του σεναριογραφου.Αστεια μπορει να ταν για μερικους,γιατι εγω δεν γελασα-να κανω εμμετο κοντεψα,αλλα πρεπει να απευθυνονταν σε νηπια. Εχω δει τουλαχιστον πανεξυπνες αστειες σκηνες σε ταινιες.
ManolisX Μάϊος 20, 2010 #4015 Μάϊος 20, 2010 Miss March 2/10 Πραγματικα το πιστευω οτι ετσι και παω Αμερικη θα γινω ο πιο cool σεναριογραφος. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΟΛΙΣ??? :rant: Πρεπει να παιρνει ψυχοφαρμακα ή να εχει καποιο προβλημα αυτος που εγραψε το σεναριο. Το 2 το πηρε γιατι συμμετειχε σε μια σκηνη η Sara Jean Underwood που την λατρευω... Γιατι καμια φορα δεν βγαζεις καποιο συμπερασμα απο την περιγραφη του αλλου... I am Virgin Ωραίες ταινίες βλέπεις Τι λέει ρε!Αυτές είναι ταινίες.Κορυφή το τέλος που το κάνουν τέλως πάντων και του φεύγουν τα κακάκια
Havic Μάϊος 20, 2010 #4016 Μάϊος 20, 2010 Υποθέτω ότι έχεις παρόμοια άποψη για τα Harry Potter. Πάνω κάτω ναι... αλλά τα Harry Potter είναι πολύ καλύτερα από το Percy πάρα πολύ καλύτερα, να πω οτι έχω δει μόνο το Harry Potter 1.
filthy_dwarf Μάϊος 20, 2010 #4017 Μάϊος 20, 2010 Ωραίες ταινίες βλέπεις Τι λέει ρε!Αυτές είναι ταινίες.Κορυφή το τέλος που το κάνουν τέλως πάντων και του φεύγουν τα κακάκια είναι ταινίες που προσφέρουν κάποιου είδους γέλιου. το θέμα και στις 2 είναι το sex που κακά τα ψέματα δεν θέλει και πολύ για να σε κάνει να γελάσεις
eleozz Μάϊος 20, 2010 #4018 Μάϊος 20, 2010 the book of eliαρκετοι το συγκρινουν με το the roadαποψη μου, ειναι λιγο καλυτερο απο το the road αλλα και τα δυο δεν μου εκαναν καποια τρομερηεντυπωση. ωρα για καμια κωμωδια :to_pick_ones_nose3:
Hydra Μάϊος 20, 2010 #4019 Μάϊος 20, 2010 Και 'γω καλυτερο το βρηκα.Κυριως λογω της δρασης που χε.Αλλα σε γενικες γραμμες το σεναριο στα ιδια δρομενα κειμενεται.ωρα για καμια κωμωδιαΑμα βρεις καμια καλη,πες και εδω να δουμε,γιατι τελευταια δεν βρισκει κανεις τιποτ'αλλο απο σεξιστικες παρολιγον αστειες-αισχρα γελοιες "κομωδιες"
Borg Μάϊος 20, 2010 #4020 Μάϊος 20, 2010 στο Road το σενάριο ξεψειρίζεστε? η στοργικότητα, πατρότητα, αγάπη κλπ για το παιδί του δεν το είδατε? επίσης που είναι σωστά τοποθετημένο για το πως και πόσο εύκολα ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στον κανιβαλισμό και άλλα πάρα πολλά μάλλον δεν τα είδατε :snap: αλλά τι λέω ακόμα και εσείς μικρά παιδιά είστε ακόμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.