Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

γούστα είναι αυτά

εγώ δεν γελάω με χιούμορ που σχεδόν ολα είναι γύρο απο το sex και το γυμνό :nerd:

Ούτε με αυτό...? :hehe:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0433362/]Daybreakers (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNzg3NDYyMDU4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwODA5NzA5Mg@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BNzg3NDYyMDU4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwODA5NzA5Mg@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

4.5/10

Παραλίγο να ποστάρω στο αστεία videos για το Legion. Νομίζω αυτό αρκεί.

Υ.Γ. Που πάει και παίζει και αυτός ο Dennis Quaid. Οικονομικά προβλήματα έχει;

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1037705/]The Book of Eli (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgwNTY1MjIzMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE3NTUwMw@@._V1._SX96_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTgwNTY1MjIzMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE3NTUwMw@@@@AMEPARAM@@SX96@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Αν και δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το σεναριο (δεν μπαινω σε λεπτομερειες για να αποφυγω spoilers) καλη ηταν η ταινιουλα.

7/10.(και βαθμολογια για να μεινει ευχαριστημενος ο Hydra:tongue:)

Μεγαλο οπλο για μια ταινια η Mila Kunis:red:

Miss March 2/10

Πραγματικα το πιστευω οτι ετσι και παω Αμερικη θα γινω ο πιο cool σεναριογραφος.

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΟΛΙΣ??? :rant:

Πρεπει να παιρνει ψυχοφαρμακα ή να εχει καποιο προβλημα αυτος που εγραψε το σεναριο.

Το 2 το πηρε γιατι συμμετειχε σε μια σκηνη η Sara Jean Underwood που την λατρευω...

7/10.(και βαθμολογια για να μεινει ευχαριστημενος ο Hydra)

Γιατι καμια φορα δεν βγαζεις καποιο συμπερασμα απο την περιγραφη του αλλου... :p

Εverybody's fine 7.5/10

περιμενα κατι πιο τραγικο του στυλ οτι και καλα δεν ειναι ο πατερας τους, να του το ελεγαν μες στη μαπα του....κατι τετοιο

κατα τα αλλα καλη η ταινιουλα, αν και την ειδα μεσα στο λεωφορειο και σε 4'' οθονη ;)

Miss March 2/10

Πραγματικα το πιστευω οτι ετσι και παω Αμερικη θα γινω ο πιο cool σεναριογραφος.

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΟΛΙΣ??? :rant:

Πρεπει να παιρνει ψυχοφαρμακα ή να εχει καποιο προβλημα αυτος που εγραψε το σεναριο.

Το 2 το πηρε γιατι συμμετειχε σε μια σκηνη η Sara Jean Underwood που την λατρευω...

Γιατι καμια φορα δεν βγαζεις καποιο συμπερασμα απο την περιγραφη του αλλου... :p

βαθμολογία δεν θα βάλω γιατι δεν είναι ταινία που βάζεις βαθμολογία αλλα μου πρόσφερε αρκετά λεπτά γέλιου

The Human Centipede (first sequence) 2009

Είδος:Δράμα, τρόμου,

Rates: Mine +7/10 αρκετά καλή και πάρα πολύ άρρωστη ταινία (β-movie)... imdb 5.8/10

Η ιστορία στο [ame=http://www.imdb.com/title/tt1467304/]The Human Centipede (First Sequence) (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY4Nzk3NzYxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwODQwNjQzMw@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY4Nzk3NzYxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwODQwNjQzMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame] & το [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9wmTv2nqTHo]trailer[/ame] περιέχουν spoiler, οπότε είπα να γράψω την εισαγωγή.

Δυο αμερικανιδες κάνουν διακοπές στην γερμανία, πηγαίνοντας σε ένα club μένουν από λάστιχο στη μέση του πουθενά,έτσι αποφασίζουν να πάνε να βρουν βοήθεια και βρίσκουν :p μια βίλα όπου κατοικεί ένας χειρούργος

Μην διαβάσετε αν δεν την έχετε δει!

Υπάρχουν αρκετές ταινίες όπου ο doc είναι ψυχάκιας και κάνει πειράματα σε ανθρώπους, αλλά το συγκεκριμένο πείραμα ήταν από τα πιο άρρωστα, προς το τέλος έγινε πάρα πολύ εκνευριστική, οι σκηνές που δεν μου άρεσαν ήταν:

0:40:03 αν την γλίτωνε θα τελείωνε οπότε άντε οκ, αλλά που πάει να κουβαλήσει την άλλη? πλάκα μας κάνει?

1:15:00 ο άλλος τον έσκισε και αυτός τον αφήνει...

1:19:12 αφήνει ολόκληρο σίδερο για να πάρει το τζαμάκι....αλλά αν το συνδυάσεις με αυτό που έκανε αμέσως μετά το δικαιολογείς.

1:25:30 απλά πολύ μουφά.

αλλά ευτυχώς το τέλος ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι αλλιώς θα την έθαβα.

Kick-Ass

μακαρι να ειχαν και οι σοβαρες action ταινιες τετοιο ξυλο και πιστολιδι...τα σπασε η ταινια, ωραιο blend απο κωμωδια-σατυρα-περιπετεια-σπλατερ

και φυσικα κερασακι στην τουρτα η katie...αχ αγαπη μου :hehe:

The Book of Eli. 7.5/10

Λοιπον συνοπτικα την ταινια την βρηκα φοβερη (προσπαθω να σας παραπλανησω να τη δειτε).

Οι εικονες...λοιπον φερτε μου τον σκηνοθετη,να τον κερασω!

Ειχα κολλησει πανω στην οθονη,χαζευοντας τα ερημα τοπια.Αψογες!:woot:

Καλυτερα και απο το The Road,με το οποιο εμοιαζαν πανω κατω.

Το cast ηταν αρκετα καλο μπορω να πω.Χμμ εκτος βεβαια απο την Mila Kunis που ηταν αλλη μια υπερσεξυ Ουκρανεζα.

Mila + Rayban = ζωγραφια . Ποτε εγινε τετοια κοπελαρα αυτο το μικρο κοριτσακι απο το[ame=http://www.imdb.com/title/tt0117550/]Santa with Muscles (1996)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgyMzYwOTI4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTUxMDgyMQ@@._V1._SX77_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTgyMzYwOTI4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTUxMDgyMQ@@@@AMEPARAM@@SX77@@AMEPARAM@@SY140[/ame]του '96...

Για οσους την εχουν δει μονο:

Ο Θεος και η Βιβλος και η πιστη που ηταν χαρακτηριστικα του σεναριου,πιστευω ηταν ενα καλο μυνημα προς τον ακροατη.Ποιος δε θα εναπεθετε την τελευταια του ελπιδα σωτηριας στον Θεο και ενα θαυμα σε τετοιες ωρες?Δυστυχως η ευτυχως αν καποτε φτασουμε σε αυτο το σημειο,ο Θεος θα ειναι η μονη μας ελπιδα.:yes4:

Τα υπολοιπα μυνηματα ηταν εξισου αξιολογα.Π.χ στο σημειο που μιλαει για πριν τον πολεμο και οπου ειχαν αυθονια αγαθων,χωρις να σκοτωνονται για αυτα που "ετρωγαν" τον αλλον στο παρον.Ας τα βλεπουμε λιγο αυτα.Η ταινια δεν ειναι μονο διασκεδαση και για να μας τα παρουσιαζουν παει να πει οτι δεν το κανουν για πλακα.

Γιατι απο που αλλου να τους δωσει σημασια κανεις.Μα βγει κανα βιβλιο,θα το περιγελουμε ολοι για τις υπερβολες του.

Αυτα,προτεινω να την δειτε !

The Book of Eli. 7.5/10

Λοιπον συνοπτικα την ταινια την βρηκα φοβερη (προσπαθω να σας παραπλανησω να τη δειτε).

Οι εικονες...λοιπον φερτε μου τον σκηνοθετη,να τον κερασω!

Ειχα κολλησει πανω στην οθονη,χαζευοντας τα ερημα τοπια.Αψογες!:woot:

Καλυτερα και απο το The Road,με το οποιο εμοιαζαν πανω κατω.

Το cast ηταν αρκετα καλο μπορω να πω.Χμμ εκτος βεβαια απο την Mila Kunis που ηταν αλλη μια υπερσεξυ Ουκρανεζα.

Mila + Rayban = ζωγραφια . Ποτε εγινε τετοια κοπελαρα αυτο το μικρο κοριτσακι απο το Santa with Muscles του '96...

Για οσους την εχουν δει μονο: (δεν βαζω σποιλερς γιατι θα γεμισουμε μαυριλα)

1. Ο Θεος και η Βιβλος και η πιστη που ηταν χαρακτηριστικα του σεναριου,πιστευω ηταν ενα καλο μυνημα προς τον ακροατη.Ποιος δε θα εναπεθετε την τελευταια του ελπιδα σωτηριας στον Θεο και ενα θαυμα σε τετοιες ωρες?Δυστυχως η ευτυχως αν καποτε φτασουμε σε αυτο το σημειο,ο Θεος θα ειναι η μονη μας ελπιδα.:yes4:

1. Τα υπολοιπα μυνηματα ηταν εξισου αξιολογα.Π.χ στο σημειο που μιλαει για πριν τον πολεμο και οπου ειχαν αυθονια αγαθων,χωρις να σκοτωνονται για αυτα που "ετρωγαν" τον αλλον στο παρον.
    2. Ας τα βλεπουμε λιγο αυτα.Η ταινια δεν ειναι μονο διασκεδαση και για να μας τα παρουσιαζουν παει να πει οτι δεν το κανουν για πλακα.
    3. Γιατι απο που αλλου να τους δωσει σημασια κανεις.Μα βγει κανα βιβλιο,θα το περιγελουμε ολοι για τις υπερβολες του.

Αυτα προτεινω
να την δειτε !
εγώ γιατί άκουσα ότι είναι πατάτα???:hmm:
^ Χίλιες φορές μαυρίλα. Γι' αυτό το βάλανε.

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα,απλως μερικοι δεν αρεσκονται και ενταξει ειναι καπως ασχημο οτνως.

εγώ γιατί άκουσα ότι είναι πατάτα???

Aναλογως.

Τα γουστα,το ατομο που στο πε.

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα,απλως μερικοι δεν αρεσκονται και ενταξει ειναι καπως ασχημο οτνως.

Aναλογως.

Τα γουστα,το ατομο που στο πε.

Η κατάχρηση πειράζει.

• Ο Θεος και η Βιβλος και η πιστη που ηταν χαρακτηριστικα του σεναριου,πιστευω ηταν ενα καλο μυνημα προς τον ακροατη.Ποιος δε θα εναπεθετε την τελευταια του ελπιδα σωτηριας στον Θεο και ενα θαυμα σε τετοιες ωρες?Δυστυχως η ευτυχως αν καποτε φτασουμε σε αυτο το σημειο,ο Θεος θα ειναι η μονη μας ελπιδα.:yes4:

• Τα υπολοιπα μυνηματα ηταν εξισου αξιολογα.Π.χ στο σημειο που μιλαει για πριν τον πολεμο και οπου ειχαν αυθονια αγαθων,χωρις να σκοτωνονται για αυτα που "ετρωγαν" τον αλλον στο παρον.

Στο δευτερο που λες συμφωνω

οσο αφορα το πρωτο

εισαι λαθος γιατι οπως ειδες και στην ταινια λεει οτι το ολοκαυτωμα προκλήθηκε απο θρησκευτικες διαμαχες μεταξυ των λαων.Ηταν λοιπον στοκος ο πρωταγωνιστης που υπερασπιζοταν κατι που προκαλεσε την καταστροφη του κοσμου.

The Human Centipede (first sequence) 2009

Είδος:Δράμα, τρόμου,

Rates: Mine +7/10 αρκετά καλή και πάρα πολύ άρρωστη ταινία (β-movie)... imdb 5.8/10

Η ιστορία στο imdb & το trailer περιέχουν spoiler, οπότε είπα να γράψω την εισαγωγή.

Δυο αμερικανιδες κάνουν διακοπές στην γερμανία, πηγαίνοντας σε ένα club μένουν από λάστιχο στη μέση του πουθενά,έτσι αποφασίζουν να πάνε να βρουν βοήθεια και βρίσκουν :p μια βίλα όπου κατοικεί ένας χειρούργος

Είδα το trailer. Αρρώστια λέμε... :TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.