Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Oldboy

Μετά το 1ο μέρος Sympathy for Mr.Vengeance ήμουν προετοιμασμένος κατάλληλα για το τι θα επακολουθήσει στο 2ο μέρος με τίτλο Oldboy.

Νομίζω οτι το Oldboy δικαίως το χαρακτηρίσατε καλύτερο από το 1ο. Πιο σκληρό έργο, σε καθηλώνει με το όλο σκηνικό καθώς ξετυλίγονται όλα με φοβερό ρυθμό και ένταση και φυσικά η μουσική επένδυση είναι πολύ πιο προσεγμένη σε σημείο να αξίζει να βρείτε και το soundtrack.

Αν στο 1ο μέρος της τριλογίας έδωσα 7/10 εδώ θα δώσω άνετα το 8/10 περισσότερο γιατί θέλω να δω και το 3ο μέρος και να επανέλθω.

Προς το παρόν σε όποιον αρέσει το συγκεκριμένο είδος:turn: η τριλογία είναι νομίζω για πολλά γούστα.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1130884/]Shutter Island (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTMxMTIyNzMxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTc4OTI3Mg@@._V1._SX93_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTMxMTIyNzMxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTc4OTI3Mg@@@@AMEPARAM@@SX93@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

8/10

Ωραία ταινιούλα, αν και περίμενα ψιλομούφα διότι το σενάριο μου θύμιζε προηγούμενες ταινίες, τελικά βγήκε αρκετά καλή. Δυνατό σενάριο, ωραία ατμόσφαιρα, απρόσμενο τέλος και γενικά καλή ηθοποιία (Kingsley, DiCaprio). Υπήρχε και Ελληνικό στοιχείο στην ταινία. Εκτός από τον Ηλία Κοτέα ως ηθοποιό και το screenplay από την Λαέτα Καλογρίδης η οποία ήταν και μια από τις exec producer στο Avatar. Μπράβο.

Είδα το Iron Man 2. Πολύ κατώτερο των προσδοκιών και του πρώτου. Δεν αξίζει για σινεμά.

The Incredible Hulk (2008)

Μετά το mega fail του Hulk 2003, αυτή η ταινία κάλυψε το κενό δράσης που είχε το άλλο. Pure Hulk awesomeness, ελπίζω και σε 3η ταινία.

Wrong Side of Town

Μουφα σκετη. Την ειδα μονο και μονο επειδη επαιζαν τα γομαρια απο το WWE (Rob Van Dam, Batista) και περιμενα οτι θα χει ξυλο.

Ακομα δεν καταλαβα βεβαια γιατι εχουν πρωτη μουρη τον Batista στο εξωφυλλο ενω ο πρωταγωνιστης ηταν αλλος (Rob Van Dam) και ενω σε ολη την ταινια τον εδειξε σε 4 σκηνες μονο, οχι πανω απο 10 λεπτα.

Edge Of Darkness

Καλο, αλλα περιμενα λιγο πεισσοτερη δραση και λιγο διαφορετικες αντιδρασεις (δεν ηταν κακες ερμηνιες...νομιζω...)

7/10

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0858486/]Battle for Terra (2007)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ4NDc1NTYwM15BMl5BanBnXkFtZTcwODY3MTUzMg@@._V1._SX97_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ4NDc1NTYwM15BMl5BanBnXkFtZTcwODY3MTUzMg@@@@AMEPARAM@@SX97@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Χολυγουντιανό Animation film από Έλληνες συντελεστές. Αξίζει προσοχής...άλλη μία πηγή έμπνευσης για το Avatar.

The Incredible Hulk (2008)

Μετά το mega fail του Hulk 2003, αυτή η ταινία κάλυψε το κενό δράσης που είχε το άλλο. Pure Hulk awesomeness, ελπίζω και σε 3η ταινία.

H ταινία του Ang Lee μου άρεσε περισσότερο...και είχε νομίζω καλύτερο cast.

Και τα δύο μετριότητες ήταν πάντως...

Battle for Terra

Χολυγουντιανό Animation film από Έλληνες συντελεστές. Αξίζει προσοχής...άλλη μία πηγή έμπνευσης για το Avatar.

H ταινία του Ang Lee μου άρεσε περισσότερο...και είχε νομίζω καλύτερο cast.

Και τα δύο μετριότητες ήταν πάντως...

Το καλυτερο cast που το ειδες?:o

Το πρωτο ηταν μετριο το δευτερο με ειχε απογειωσει

The Road

Καταπλικτική ερμηνεία από τον Viggo Mortensen. Η εξαθλίωση σε όλο της το μεγαλείο.

Όντως αργή εξέλιξη σε μερικά σημεία αλλά σε κάνει να θέλεις να δεις που θα βγάλει στο τέλος.

8,0 από εμένα.

Δείτε αυτό το trailer αλλά μην γελάσετε χαχαχαχαχαχαχα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SkF5VMRJGek&playnext_from=TL&videos=AK_CvJlzeV0]YouTube - Piranha 3D - Official Trailer [HD][/ame]

Oldboy

Μετά το 1ο μέρος Sympathy for Mr.Vengeance ήμουν προετοιμασμένος κατάλληλα για το τι θα επακολουθήσει στο 2ο μέρος με τίτλο Oldboy.

Νομίζω οτι το Oldboy δικαίως το χαρακτηρίσατε καλύτερο από το 1ο. Πιο σκληρό έργο, σε καθηλώνει με το όλο σκηνικό καθώς ξετυλίγονται όλα με φοβερό ρυθμό και ένταση και φυσικά η μουσική επένδυση είναι πολύ πιο προσεγμένη σε σημείο να αξίζει να βρείτε και το soundtrack.

Αν στο 1ο μέρος της τριλογίας έδωσα 7/10 εδώ θα δώσω άνετα το 8/10 περισσότερο γιατί θέλω να δω και το 3ο μέρος και να επανέλθω.

Προς το παρόν σε όποιον αρέσει το συγκεκριμένο είδος:turn: η τριλογία είναι νομίζω για πολλά γούστα.

Δανείστηκα την τριλογια σε 720p. Το καλο που σου θελω ειναι να ειναι οσο καλη αναφερεις γιατι μετα :suicide:

Δανείστηκα την τριλογια σε 720p. Το καλο που σου θελω ειναι να ειναι οσο καλη αναφερεις γιατι μετα :suicide:

Τελικα δεν θα εκφερω αποψη. Η πρωτη ταινια, sympathy for Mr. Vengeance δεν ηταν του γουστου μου, οποτε και δεν θα δω τις λοιπες.

Δεν ειναι τριλογια με την εννοια die hard-lotr-matrix παντως. Το παλιαγορι τουλαχιστον δες το.Μη παει και τσαμπα ο δανεισμος :p

υ.γ. και μη το μαθει κ ο νεφ :hehe:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Είδα το The Road

Αρκετα καλή ταινία της βάζω ενα 8/10 !

SPOILER: ο ανθρωπος που εμφανίστηκε στο τέλος ήταν ο Λένι από το ΜΕΜΕΝΤΟ !

Παιρνει σειρά το shutter island...

ενας συνδυασμος matrix,lotr,terminator με ψυχεδελικα χρωματα γυρισμενο εξ ολοκληρου με computer graphics που ειναι και το wow της ταινιας. τιποτα αλλο, θα γινει κλασσικη ταινια των 21.00 στο star.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.