Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

αν και την έχω δει ολη την σειρα

μου ηρθε σημερα με courier:yes4:

(ξερω οι εικόνες θα μπορουσαν να ηταν και καλυτερα)

post-6810-1416074420,924_thumb.jpg

post-6810-1416074420,9768_thumb.jpg

post-6810-1416074421,0054_thumb.jpg

τουρουρουριρουνουνιν τιν τιν τιν τιν τουντιν τουν ταν τουν τιν...

τουρουρουριρουνουνιν τιν τιν τιν τιν τουντιν τουν ταν τουν τιν...

οιν οιν μπιν φλοκ τιν τιν τιν ταρατατα πικ πικ φλοκ οιν οιν μπικ ?

χθες εβαλα να το το μουβι. κοιμηθηκα ομως στο ενδιαμεσο και δεν μπορω να το κρινω ολοκληρωμενα.

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1216492/]Leap Year (2010/I)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgzMTQ2MDQxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwODEzOTg5Mg@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTgzMTQ2MDQxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwODEzOTg5Mg@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Χαριτωμένη η ταινιουλα.Φανταστικα τοπια απο Ιρλανδια

Avatar σε blu-ray. (10/10 για την εικονα μονο)

Απλα απιστευτη η ταινια, οσον αφορα ποιοτητα εικονας.

Memento 6/10

Λοιπον απο που να ξεκινησω...

Η ταινια εκτος απο το τελος ηταν υπερβολικα βαρετη,με αποτελεσμα να την δω σε 5 δοσεις(1μιση βδομαδα πηρε...τρελος υπνος).

Ο πρωταγωνιστης δε θα μπορουσε να 'ναι πιο υποτονικος.

Και ολο αυτο,που η αφηγηση δεν ακολουθει την συνηθη χρονολογικη σειρα (απο το καποτε της αρχης στο τωρα του τελους) αλλα την αντιστροφη (δηλαδη απο το σημερα της ιστοροας καταληγει στο παρελθον) για να μας πει στο τελος 2 απλα πραγματακια απετυχε,μιας και ηδη πολλα λεπτα πριν ειχαμε καταλαβει ποιος ειναι ποιος.

Το 6αρακι του το πηρε με το ζορι απο 'μενα.

Βεβαια αυτα ολα ειναι προσωπικη αποψη,οποτε μη χυμηξετε :)

Για καλο το ειπες τωρα αυτο?

To Hangover ηταν απο τις πιο καλες κομωδιες που ειδα τα τελευταια 2-3 χρονια,εχεις να προτεινεις καποια καλυτερη? :p

Το κυριο και σημαντικοτερο,αν και ειναι αμερικανικης παραγωγης δεν ειναι κομωδια-παρωδια σαν κατι American Pie κτλπ.Βγηκαν και αλλες τετοιες καλες φετος,αλλα εφερναν και σε κομεντι,δεν τις λες κομωδιες...(The bounty hunter π.χ)

Memento 6/10

Η ταινια εκτος απο το τελος ηταν υπερβολικα βαρετη,με αποτελεσμα να την δω σε 5 δοσεις(1μιση βδομαδα πηρε...τρελος υπνος).

Και ολο αυτο,που η αφήγηση δεν ακολουθεί την συνήθη χρονολογική σειρά (από το κάποτε της αρχής στο τώρα του τέλους) αλλά την αντίστροφη (δηλαδή από το σήμερα της ιστορίας καταλήγει στο παρελθόν) για να μας πει στο τελος 2 απλα πραγματακια απετυχε,μιας και ηδη πολλα λεπτα πριν ειχαμε καταλαβει ποιος ειναι ποιος.

Πρώτον..έκανες το λάθος που δεν την είδες ολόκληρη και την είδες σε 5 δόσεις..

Δεύτερον αυτή η ταινία θέλει μεγάλη προσοχή σε κάποιες φάσεις...που δεν νομίζω να κατάλαβες

Και τρίτο πρόσβαλες μια από τις αγαπημένες μου ταινίες..όχι ρε hydra (6) :(

Πρωσοπική άποψη πάντα...επόμενη ταινία να δεις του 12 πίθηκους :)

Είδαμε χθες το Kick Ass. Πολυ ωραία ταινία, αρκετό γέλιο, και είχε περισσότερο gore απ' όσο φανταζόμουν (βασικά φανταζόμουν ότι δεν θα έχει καθόλου). Μπόλικο πιστολίδι και άψογη μουσική. Δείτε τη, αξίζει.

Memento 6/10

Και ολο αυτο,που η αφηγηση δεν ακολουθει την συνηθη χρονολογικη σειρα (απο το καποτε της αρχης στο τωρα του τελους) αλλα την αντιστροφη (δηλαδη απο το σημερα της ιστοροας καταληγει στο παρελθον) για να μας πει στο τελος 2 απλα πραγματακια απετυχε,μιας και ηδη πολλα λεπτα πριν ειχαμε καταλαβει ποιος ειναι ποιος.

Συμφωνω απολυτα.Υπερεκτιμημένη ταινια.Απο μενα το 5 το πηρε με το ζορι

Becket

Μου αρεσε αρκετα, προς το παρων την παιζουν μονο ΙΝΤΕΑΛ και ΠΤΙ ΠΑΛΑΙ, χωρις αυτο να σημαινει πως χρειαζεσαι ντε και καλα vmax και ποιοτικο ηχο για να την απολαυσεις ( μεχρι και κατι ξεκαρφωτα ΚΡΑΚ εκαναν τα ηχεια στο παγκρατι :hehe: )

Οτι πρεπει για οσους πανε σινεμα για την ταινια και οχι για να κανουν χαβαλε με τους φιλους τους, εμαθα λιγη ιστορια και ταξιδεψα μερικους αιωνες πισω, ειδικα ο προταγωνιστης Ριτσαρντ Μπαρτον μου φανηκε πολυ συμπαθητικος.

Πρωσοπική άποψη πάντα...επόμενη ταινία να δεις του 12 πίθηκους

Done!

Twelve Monkeys 8.5/10

Τι να πω τα λογια ειναι περιττα.ΑΨΟΓΗ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.