Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Ουτε στο Night At The Museum?

Γουσταρω πολυ αλλα νταξ εχει παιξει και σε διαφορα τραγικα.

αυτό μου άρεσε γενικά και σαν ταινία.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Ninja Assassin Προσφέρει ότι ακριβώς υπόσχεται με μερικές εκατοντάδες λίτρα αίμα επιπλέον ως bonus. Ότι πρέπει για να περάσετε στα γρήγορα ένα δίωρο.

Ουτε στο Night At The Museum?

Γουσταρω πολυ αλλα νταξ εχει παιξει και σε διαφορα τραγικα.

Σε ταινίες που απλά συμμετέχει ίσως να μην αρκεί για να τις σώσει ή απλά να περιορίζεται στα επίπεδα της ταινίας. "Να βγάλουμε το χατρζτιλίκι" ερμηνεία ένα πράμα.

Σε ταινίες όμως που τον έχουν ως τον βασικό χαρακτήρα νομίζω ότι δύσκολα σε απογοητεύει.

Δεν ξέρω τι λέει ο πρόεδρας, αλλά ξέρω ότι αυτό που είδα με άφησε μλκ...

Το avatar το έχεις δει; Για να δω συγκριτικά δλδ πως το βλέπεις από άποψη 3D και μόνο...

Εννοείται... είχα αφήσει πολύ σάλιο και εκεί στα καθίσματα, αλλά στο clash άφησα περισσότερα...

Δεν ξέρω σε τι συνθήκες το είδαν άλλοι, αλλά στην Vmax στην σειρά R, με RealD, ποπ-κορν και 1 λίτρο κόλα, ήταν χαλαρά μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει (από άποψη ευχαρίστησης, όχι σεναρίου, πλοκής και καλλιτεχνικής άποψης)...

Hachiko: A dog's story

9/10 για τον Hachi!

αν ειστε ζωοφιλοι ή/και συναισθηματικοι δεστε την:yes4:

σημειωση: ειναι βασισμενο σε πραγματικη ιστορια, δεστε την και μετα ψαξτε το για να την απολαυσετε καλυτερα!

ερε κλάμα που έριξα και πραγματικά απίθανο soundtrack

Το είδαμε κι εμείς εχθές, ωραία ταινία, πολύ συγκινητική, τα χαρτομάντηλα που χάλασε η γυναίκα κόστισαν περίπου 2.50€ :hehe:

Τι τσίπης! :p:P

Όχι και τσίπης, 7.5 ευρώ είχαν τα δικά του, με το καπιτονέ τους και τα όλα τους !

Όχι και τσίπης, 7.5 ευρώ είχαν τα δικά του, με το καπιτονέ τους και τα όλα τους !

Τσιπης λεμε....

Σε εμενα το Hachiko κοστισε 15€ σε βενζινη για βολτα σε γνωστα pet shop και κανα 800-1000αρι για το Golder Retriever που θα παραγγειλουμε αρχες του καλοκαιριου....

Σε ταινίες που απλά συμμετέχει ίσως να μην αρκεί για να τις σώσει ή απλά να περιορίζεται στα επίπεδα της ταινίας. "Να βγάλουμε το χατρζτιλίκι" ερμηνεία ένα πράμα.

Σε ταινίες όμως που τον έχουν ως τον βασικό χαρακτήρα νομίζω ότι δύσκολα σε απογοητεύει.

Nαι.

Αλλα πχ στο Old Dogs ηταν πολυ κατω των [αστειων] στανταρντ που ο ιδιος εθεσε για τον εαυτο του.

Νταξει κατι η ηλικια, κατι το σεναριο....Λογικο.

Δεν πειραζει ομως.

Ανηκει στους "μεγαλους".

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1262981/]World's Greatest Dad (2009/I)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIzMzQ5MDY4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTI0NTg2Mg@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjIzMzQ5MDY4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTI0NTg2Mg@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame] ένας Robin πολύ διαφορετικός σε αυτή τη ταινία παρόλα αυτά εμένα μ' άρεσε (παίζει και το πιτσιρίκι από το spy kids αγνώριστος )

ερε κλάμα που έριξα και πραγματικά απίθανο soundtrack

συμφωνω απολυτα για το soundtrack! απιθανο πραγματικα, δενει αψογα με την ταινια και την ντυνει με πολυ συναισθημα!

Το είδαμε κι εμείς εχθές, ωραία ταινία, πολύ συγκινητική, τα χαρτομάντηλα που χάλασε η γυναίκα κόστισαν περίπου 2.50€ :hehe:

:hehe: σου'χω λυση....

φορας μια παλιοφανελα και της δινεις εναν ωμο...

Το παιζεις her shoulder to cry on, γλιτωνεις τα 2,5Ε και οταν τελειωσει η ταινια απλα την πλενεις...:D

Τσιπης λεμε....

Σε εμενα το Hachiko κοστισε 15€ σε βενζινη για βολτα σε γνωστα pet shop και κανα 800-1000αρι για το Golder Retriever που θα παραγγειλουμε αρχες του καλοκαιριου....

:T:

εγω παω για Ακιτα! εχω ηδη μιλησει με εναν εκτροφεα απο Κρητη που περιμενει γεννα σε 1,5 μηνα, βαλε και 2,5 μηνες που θα κανει με την μητερα του...Αυγουστο θα το εχω:clap::clap::clap:

και επειδη σε μια προχειρη αναζητηση δεν βρηκα αναφορα στο θεμα εδωμεσα ανοιξα ενα θεματακι εδω...

αξιζει να το διαβασουν οσοι ενδιαφερονται να αποκτησουν κουταβακι και οχι μονο!

συγνωμη για το :OT:

Τσιπης λεμε....

Να μην δεις κανά Pink Panther και μετά ψάχνεις για το μεγαλύτερο μονόπετρο μόνο :hehe:

Cloudy With A Chance Of Meatballs

Γευστικοτατο 3D animation, με παρανοικο σεναριο, πολυ καλο voice acting, ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ (@HD) χρωματα και διασκεδαση για ολη την οικογενεια.

Ο Bill Maher + Andy Samberg εκ του Saturday Night Live ξεχωριζουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.