Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Κάτι τέτοια με χαλάσανε στην ταινία . Αν και δεν θα έπρεπε γιατι στην Κρήτη δεν καταλάβαμε από 12θεησμό για πολύ λίγο και πολύ αργά. Τα Minotaurs όμως του D&D κόσμου όμως ........ grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Clash of the Titans 3D... 10/10

Βγαίνοντας από την αίθουσα, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι είχα την τύχη να δω τέτοιο πράγμα... Η τεχνολογία έχει ξεφύγει και μόνο που σκέφτομαι τι θα ακολουθήσει ζαλίζομαι... χαλαρά ότι καλύτερο οπτικά, έχω δει μέχρι σήμερα...

Για όσους θέλουν υπόθεση, σενάριο κλπ ας δουν τίποτα άλλο...

Dreamworks CEO calls Clash of the Titans the "lowest end" of 3D

Ήθελα να το δω σε ΙΜΑΧ στο Αμέρικα αλλά δεν πρόλαβα δυστυχώς. (Clash)

Πάντως διάβασα κάμποσο κράξιμο για το 3δ του, μιάς και ΔΕΝ γυρίστηκε σε 3δ αλλά έγινε επεξεργασία μετά από δισδιάστατο σε τρισδιάστατο.

Και ο Κάμερον είπε πως τέτοια ταινία θέλει 6 μήνες κανονικά για να ετοιμαστεί το 3δ, ενώ το κάνανε σε 8 βδομάδες.

Θα το δω φυσικά, αλλά δεν ξέρω αν θα αλλάξει ο κόσμος μου από το 3δ του. Και δεδομένου πως την μυθολογία την έχει μαμήσει με τρόπους που δεν ξέρει ο Ρόκο Σιφρέντι αν και το 3δ δεν λέει τότε είναι μεγάλο wasted opportunity.

Το ειδα και εγώ με dolby 3D

ΑΠΑΙΣΙΟ! το 3D

Στην αρχη με ζάλισε ελάχιστα (σπάνιο για εμενα)

Απο εμενα 5,9/10 δεν αξιζε με την καμια 12 ευρω...

Edge of Darkness

6.5/10

Mel Gibson 54yo bad mofo kick ass ταινία. Εκδίκηση για την δολοφονία της κόρης του, δεν είναι spoiler πεθαίνει αρχή αρχή + σενάριο κλασσικό με εμπλεκόμενα σκάνδαλα, κυβέρνηση κτλ κτλ...Μια απλή ταινία με όχι τόσο καλό casting (πέραν του αγγλάρα, όλα τα λεφτά) που είναι ένα ευχάριστο break μεταξύ viewing καλών ταινιών.

Disturbia

5.5/10

Την ταινία την σώζει μόνο ο "κακός" (David Morse). Ένα remake (Rear Window - Alfred Hitchcock) με εφηβικό/παιδικό σκηνικό το οποίο είναι και το μεγάλο λάθος. Κάτι σαν mix από "I know what u did last summer" με "Scream" αλλά με τον μέσο όρο ηλικίας 17. Οπότε πρέπει να είσαι τόσο για να σου αρέσει :p Γενικώς δεν μου άρεσε και πόσο μάλλον όταν προσπαθείς να κάνεις remake ταινία του ΘΕΟΥ Hitckcock.

Clash of the Titans 3D... 10/10

Βγαίνοντας από την αίθουσα, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι είχα την τύχη να δω τέτοιο πράγμα... Η τεχνολογία έχει ξεφύγει και μόνο που σκέφτομαι τι θα ακολουθήσει ζαλίζομαι... χαλαρά ότι καλύτερο οπτικά, έχω δει μέχρι σήμερα...

Για όσους θέλουν υπόθεση, σενάριο κλπ ας δουν τίποτα άλλο...

Το avatar το έχεις δει; Για να δω συγκριτικά δλδ πως το βλέπεις από άποψη 3D και μόνο...

Η ταινία The lovely bones λέει τπτ;

6.5/10

αντε και 7,5/10 αμα είσαι συναισθηματικό παιδί :p

6.5/10

αντε και 7,5/10 αμα είσαι συναισθηματικό παιδί :p

5 απο μενα με το ζορι.Κακη ταινια

Hachiko: A dog's story

9/10 για τον Hachi!

αν ειστε ζωοφιλοι ή/και συναισθηματικοι δεστε την:yes4:

σημειωση: ειναι βασισμενο σε πραγματικη ιστορια, δεστε την και μετα ψαξτε το για να την απολαυσετε καλυτερα!

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0265459/]One Hour Photo (2002)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg5MTc0MjExMF5BMl5BanBnXkFtZTYwODg5NTU5._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTg5MTc0MjExMF5BMl5BanBnXkFtZTYwODg5NTU5@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Το είχε εχτές στο ALPHA, πολύ καλό.

Δέν σε κούρασε?

Όχι, αλλά ίσως και να ήταν επειδή μου κράταγε το ενδιαφέρον λόγω του οτι τον έβλεπα σε έναν ρόλο που δεν τον έχω συνηθίσει.

Πάρα πολλές αλλα ο Robin δεν με κούρασε ποτέ ακόμα και στο old dogs

Ουτε στο Night At The Museum?

Γουσταρω πολυ αλλα νταξ εχει παιξει και σε διαφορα τραγικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.