Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Μην γελας Νανε.

Δεν ειδες στο King Arthur που της το φουσκωσανε μισο νουμερο (για τα δεδομενα της ειναι ΠΟΛΥ) και αυτη τσινισε σαν αλογα?:hehe:

edit:

proof για να μη λεν' οι κακεντρεχεις.

keira_knightley_011.jpg

Δίνεις σημασία στο ελάσσων και αγνοείς το μείζον. Στήθος μπορούν να βάλουν εύκολα ακόμα και σε σένα με σίγουρη επιτυχία. Τα χείλια της όμως αποκλείετε . Όλες οι προσθετικές στα χείλια είναι για γέλια.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
2012

Ω Θεοι.

Επεσε στα μοχθηρα και αδηφαγα χερια μου η "ταινιαρα".

Η ταινια μπορει να αναλυθει καπως ετσι:

Μπαμπας μαθαινει οτι ερχεται το τελος του Γκοζμου απο τρελαρα.

Αρπαζει οικογενεια(παιδια,πρωην γυναικα + τον νυν της πρωην) και εχουμε:

Βολτα με λιμουζινα και ολος ο γκοζμος διαλυεται.

Βολτα με δικινητηριο και ολος ο γκοζμος διαλυεται.

Βολτα με λεωφοριακι και ολος ο γκοζμος διαλυεται.

Βολτα με μεγαλο αεροπλανο και ολος ο γκοζμος διαλύεται.

Στο τελος πανε στο Εβερεστ (οχι για την θεικη του κασεροπιττα,LOL)

που εκει εχουν χτισει uber συντομα οι ΚΙΝΕΖΟΙ, που ειναι zerg, κιβωτους!

Και ναι το γιο του τον λενε ΝΩΕ!(ΩΩΩΩ ζουπερ συμβολισμος)

Μαζι τους και ενας χοντρομπαλας Ρωσος , η πορνη του, ο γκομενος της και τα διδυμα

κωλοπαιδια του που σου ρχεται να τα σαπακιασεις στις μαπες.

Εμβολιμες σκηνες μεταξυ καταστροφων που παιδι εν ωρα κρισης(οχι οικονομικης)

παιρνει χαμμενο εδω και χρονια μπαμπα και ολα μελι γαλα,Σεληνη αγαπαει Χοχο κλπ.

Μιλαμε για βαθος ισαμε με το ντεκολτε της Κιρας Ναιτλις (αν εισθε ασχετος με το θεμα αυτο μεταφραζεται σε 0.nada.zero.)

Aυτα εν ολιγης.

Περιμενα ενα νεο "Αρμαγεδων"

Τουλαχιστον εκεινο ηταν καλουλι.

Αυτο ειναι σκατουλι.

Βαρετο,ρηχο,σαχλο.

Mega spoiler... Θα προτιμούσα να το είχα δει...

Mega spoiler... Θα προτιμούσα να το είχα δει...

Θα έχανες το χρόνο σου Μήτσο. Λίγα έγραψε. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει.

Θα έχανες το χρόνο σου Μήτσο. Λίγα έγραψε. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει.

Καλα ειστε υπερβολικοι μεχρι εκει που δεν παει για το 2012.sorry κιολας

Κανεις δεν ειπε οτι ειναι σοβαρη ταινια.Μια χαρα περασε η ωρα,γελασα κιολας με την ψυχη μου σε κατι φασεις.What did you expect?

Σε 2-3 φασεις εγω γελασα με την ηλιθιότητα των διαλόγων με κατι αποσπάσματα που ειδα.

Η ταινία ειναι τραγική.

Law abiding citizen 7,5/10

Εχει αρκετό ενδιαφέρων, suspense και ωραίο σενάριο.

Law abiding citizen 7,5/10

Εχει αρκετό ενδιαφέρων, suspense και ωραίο σενάριο.

Τρομερη ταινια που παιζει κυριολεκτικα με το μυαλο σου.Δειτε το!!Το προτεινω ανεπιφυλακτα!!

Για οσους εχουν δει το The Alphabet Killer και τους αρεσε,ειναι τετοιου στυλ!!!

Το τέλος μεγάλη ξενέρα βρε παιδιά, είναι σαν να είσαι το σούπερ μυαλό, να καταφέρεις την τέλεια οργανωμένη ληστεία και να ξεχάσεις το blueprint της τράπεζας στην καφετέρια :hehe:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Και ηταν και 3 ωρες.βαρεμαρααααααα

Εγω χτες ειδα το Passions of the Christ

Εκτος του οτι με πιασε ενα ψυχοπλακωμα,που ακομα με διακατεχει ,σαν Ιησους ο τυπος απετυχε πιστευω.Καλυτερη ερμηνεια απο εκεινον στο "Iησους απο τη Ναζαρετ" δεν πιστευω να δουμε...

Ο Zeffirelli-κος Jesus δυσκολα θα ξεπεραστει γιατι ουσιαστικα ειναι ονειρικα πλασμενος.

Βλεμμα,φωνη,ερμηνεια ΟΛΑ συντελουν στο να μπει στις καρδιες του κοσμου ως ο "απολυτος" Ιησους.

Ο Jesus του Gibson ειναι πολυ ανθρωπινος,"θυμα" και βασανισμενος.Και μην ξεχνας ποσο βιαιη ειναι η ταινια.

Βεβαια το οτι συγκρινεις μια μινι τηλεοπτικη σειρα με μια κινηματογραφικη ταινια, το παραβλεπουμε.

Μητσο 3 ωρες απο τη ζωη σου σου εσωσα.:hehe:

Jesus (member) σε oλα αυτα που λες απαντω στο "review" μου.

Aκομα και στο "τι περιμενα".

Crazy Heart

Η ταινία αφορά την τελευταία περίοδο της καριέρας του αλκοολικού, country, μουσικού Bad Blake όπου τον ρόλο του κεντρικού ήρωα έχει αναλάβει ο εξαιρετικός Jeff Bridges.

Εάν σας αρέσει η country μουσική και ψήνεστε για ένα ελαφρύ δράμα, να την δείτε.

The Boondock Saints.

Kill 'em All.

Βοστονη.

Δυο αδερφια που δουλευουν στο σφαγειο παιρνουν το νομο στα χερια τους.

Εχθρος?Οι κακοποιοι παντως ειδους.

Βαθια θρησκευομενοι,δεμμενοι σαν ενα,Ιρλανδοι.

Ακομα και η αστυνομια σηκωνει τα χερια ψηλα αφου ουσιαστικα καθαριζουν τα καθαρματα.

Ο -παναγια μου ασχημια -Dafoe στο ρολο του ντετεκτιβ ειναι παραδοσιακα καλος.

Ιδιαιτερα πολυπλοκη σαν ιδεα ταινια με πολλα μηνύματα -πολλα απο αυτα αμφισβητήσιμα-

και γενικα ενω εχει πολυ υποβαθρο για συζητηση, η σκηνοθεσια / ρυθμος δεν την βοηθαει τοσο πολυ.

Πολυ καλη η μουσικη, καλουλι και το καστ που συμπεριλαμβανει τον τρισμεγιστο Ron Jeremy-

Ειδα βγηκε και 2, το οποιο μπηκε στη λιστα για θεαση.

Η αληθεια ειναι οτι περιμενα ταινιαρα, και ενω δεν ηταν κακη, δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα κιολας αλλα ευχαριστως την ξαναβλεπα στο μελλον.

Εαν ειχε καποιον σκηνοθεταρα απο πισω θα ηταν πολυ πολυ καλυτερη.

νομίζω το 2 θα σ αρέσει περισσότερο.το 1 ήταν περισσότερο να γνωρίσουμε τους Saints....το 2 έχει το ζουμί σε υπόθεση και σκηνοθεσία :)

νομίζω το 2 θα σ αρέσει περισσότερο.το 1 ήταν περισσότερο να γνωρίσουμε τους Saints....το 2 έχει το ζουμί σε υπόθεση και σκηνοθεσία :)

Δεν ξερω ρε συ.

10 ολοκληρα χρονια μετα?

Πιο πολυ -δυστυχως- για αρπαχτη μου κανε παρα για συνεχιση της ιστοριας .

Μακάρι να διαψευσθώ.

Μακάρι.

Οι ταινίες είναι σαν τις συνταγές φαγητού. Μπορεί να βάλεις τα ίδια υλικά με το αριστούργημα και να βγει μάπα.

Το The Boondock Saints 2 ακριβώς όπως το Smokin’ Aces 2 δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιούργησε η πρώτη ταινία. Είναι αρπαχτές για να κονομήσουν εις βάρος όσων πάνε με φόρα από την πρώτη ταινία.

Δείτε το Un Prophete.Δεν είναι δυνατόν να μην έχει δει κάποιος απτήν την ταινία και να συνεχίζει να ζει τη ζωή του σαν να μην συμβαίνει τίποτα. : P

Defendor !!!!!! Πάλι θαυμάσια ταινία με τον πρωταγωνιστή να δίνει ρέστα , φοβερό το σενάριο επίσης. Ένας αλλιώτικος ήρωας των ημερών μας .

LUCKY LUKE .

Πολυ καλη ταινια για να περασετε την ωρα σας.

Εξαιρετικη απο πλευρας σκηνοθετη και ληψεων.Φοβερες εστιασεις εκει που πρεπει κτλπ.

Το μονο που με χαλασε ειναι τα γαλλικα (ναι δεν ειναι με αγγλικη γλωσσα),αλλα μετα τα συνηθισα και οτι ο Λουκυ ηταν καπως πιο σκληρος απ'οσο τον ξεραμε.

6.5/10

Είχε όλα τα φόντα (σκηνοθεσία, φωτογραφία, σκηνογραφία, κουστούμια) να είναι μια καλή ταινία Λούκυ Λουκ.

Το σενάριο όμως την δολοφόνησε. Άγρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.