Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

το cast και το trailer με έπεισαν οτι θα αξίζει:D

ίσως να μην είναι όσο τέλειο όσο το αρχικό αλλά καλό φαίνεται:clap:

Μόνο το cast και το trailer; Robert Rodriguez είναι από πίσω, θα λέει πολύ !!!!

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Alice In Wonderland (3D /Real D Edition)

Πρωτη ταινια σε 3D (τελικα το Avatar δεν το προλαβα,QQ) που ειδα.

Μολις γυρισα απο την προβολη.

Ειμαι πραγματικα απολυτα ευχαριστημενος απο το προβολικο αφου η εικονα ηταν αλα κοσμοτε=ΚΑΜΠΑΝΑ.

Επιτελους δηλαδη γιατι ειχα βαρεθει να βλεπω εικονα τυπου τιβι παππου στο χωριο.

Η "Αλικη" ειναι ισως το τριτο μου πιο αγαπημενο μου "παιδικο" βιβλιο.

Το screenplay αρκετα καλο ...

Το cast διαλεχτο,το χρημα στην παραγωγη περισσο.

Το αποτελεσμα κρινεται ικανοποιητικο.

Ισως, προσωπικα μιλωντας, ηταν η λιγοτερο ενδιαφερουσα ταινια του Burton που χω δει*.

Η ταινια πραγματικα πρεπει να γυριστηκε κατα 98% σε green screen αφου τα εφε ηταν υπερ πλουσια δημιουργοντας uber trippy ατμοσφαιρα.

Πραγματικα δεν ξερω γιατι ξενερωσα τοσο πολυ με την μουσικη του τοσο πολυ.

ο Elfman γενικα ειναι πολυ συμπαθης και τα score του ειναι κλασικα.

Σε αυτο με ΚΟΥΡΑΣΕ παρα πολυ.

Επι του 3D δεν εχω δει κατι αλλο για να συγκρινω δυστυχως.

Καλουλι σαν εφε ,για αλλη μια φορα συνιδειτοποιησα ποσο ευκολα ξεγελαμε με τρικ τα ανθρωπινα ματια.

Ναι ηταν λιγακι κουραστικά παρα το μικρο μηκος της ταινιας,η "θολουρα" που οι avatar haters καταλαβα απολυτως σε τι αναφερονταν (στα πολυ κοντινα πλανα η κινηση μονο ομαλη δεν ειναι, δημιουργώντας ghosting και πολλα παραπονα στους προκατειλημενους)

Γενικα δεν ηταν εμπειρια ζωης ,δεν μπορω να πω οτι αλλαξε το τελικο αποτελεσμα για την ταινια ,ισως μονο της προσθεσε ενα wow factor που σε 2D δεν θα βλεπες.

Για πρωτη εμπειρια so far so good.

Μεχρι να καθιερωθει στα σπιτια μας, το 3D ειναι δελεαρ για να γυρισει ο κοσμος στο σινεμα.Απλως οι 3D ταινιες δεν ειναι ουτε Νονος ,ουτε Shawnshank.Ειναι απλα ενδιαφερροντα φιλμακια.

* απο σκηνοθετικης αποψεως

Το είδα και εγώ στα Ster στο Ίλιον σε 3D. Έχω δει επίσης το Avatar και το Beowulf σε 3D. Το Beowulf ήταν κατά κύριο λόγο ψευδο3D και δεν το υπολογίζω, αλλά αν και με λιγότερες προσπάθειες εντυπωσιασμού το Avatar είχε κατά πολύ καλύτερο 3D από την Αλίκη. Στην Αλίκη πιο πολύ εντυπωσιάστηκα με τα τρισδιάστατα γράμματα τίτλων στην αρχή της ταινίας, παρά με αυτά μέσα στην ταινία. Στο Avatar ήταν απόλυτα ξεκάθαρο που εστίαζες εδώ το έχανα αρκετές φορές. Ίσως να έφταιγε και ο προβολέας σε εκείνη την αίθουσα (το Avatar το είχα δει στην VMax στα Village at the Mall), γιατί ακόμα και τα μη-3D trailer ήταν κάπως θολά.

Η ταινία για μένα ήταν βαρετή. Οι κλασσικοί πλέον στα έργα του Burton ηθοποιοί (Helena Bonham Carter και Johnny Depp) δε μου έκαναν αίσθηση και το σενάριο φυσικά δεν είχε καμία έκπληξη. Όχι, δεν πρόκειται για την γνωστή ιστορία που ξέρουμε, μάλλον η συνέχεια της είναι, αλλά από πολύ νωρίς μας είχαν δώσει το τέλος. Προφανώς δεν σκόπευαν σε κάποια ανατροπή εξού και το σενάριο δεν είχε να προσθέσει κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε κάτι το ενοχλητικό.

Όπως είπε και ο Neph η ταινία δε θα μπορούσε παρά να είναι γυρισμένη κατά μεγάλο ποσοστό σε Green Screen, αφού ήταν ένας πλήρως φανταστικός κόσμος που δεν είχε κανένα στόχο αληθοφάνειας.

Η σκηνοθεσία ομολογουμένως ήταν αυτή που έπρεπε να είναι και εκεί δεν έχω κάποιο παράπονο.

Χαίρομαι που έχουμε αρχίσει τις 3D ταινίες, ανυπομονώ για το Clash of the Titans επίσης σε 3D, αλλά η συγκεκριμένη ταινία (Αλίκη) ΔΕΝ αξίζει σε 3D, αλλά ούτε σε σινεμά.

Μόνο το cast και το trailer; Robert Rodriguez είναι από πίσω, θα λέει πολύ !!!!

Καλα και μενα μ αρεσουν πολυ αρκετες ταινιες του αλλα μην ξεχνας οτι εχει γυρισει και Spy Kids,ε ?:p

Το τρεηλερ δεν με ξετρελανε(και επιβεβαιωνεται αλλη μια φορα η θεωρια μου περι τηλεοπτικων ηθοποιων σε ταινιες λογω κοστους)

Γουσταρω μονο και μονο λογω GORE.

Ο τυπος ειναι αναισθητος και καφρος.

Αφηστε τον ξενερωτουα Predator.

ALIENS θελουμε λεμε.

Το είδα και εγώ στα Ster στο Ίλιον σε 3D. Έχω δει επίσης το Avatar και το Beowulf σε 3D. Το Beowulf ήταν κατά κύριο λόγο ψευδο3D και δεν το υπολογίζω, αλλά αν και με λιγότερες προσπάθειες εντυπωσιασμού το Avatar είχε κατά πολύ καλύτερο 3D από την Αλίκη. Στην Αλίκη πιο πολύ εντυπωσιάστηκα με τα τρισδιάστατα γράμματα τίτλων στην αρχή της ταινίας, παρά με αυτά μέσα στην ταινία. Στο Avatar ήταν απόλυτα ξεκάθαρο που εστίαζες εδώ το έχανα αρκετές φορές. Ίσως να έφταιγε και ο προβολέας σε εκείνη την αίθουσα (το Avatar το είχα δει στην VMax στα Village at the Mall), γιατί ακόμα και τα μη-3D trailer ήταν κάπως θολά.

Η ταινία για μένα ήταν βαρετή. Οι κλασσικοί πλέον στα έργα του Burton ηθοποιοί (Helena Bonham Carter και Johnny Depp) δε μου έκαναν αίσθηση και το σενάριο φυσικά δεν είχε καμία έκπληξη. Όχι, δεν πρόκειται για την γνωστή ιστορία που ξέρουμε, μάλλον η συνέχεια της είναι, αλλά από πολύ νωρίς μας είχαν δώσει το τέλος. Προφανώς δεν σκόπευαν σε κάποια ανατροπή εξού και το σενάριο δεν είχε να προσθέσει κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε κάτι το ενοχλητικό.

Όπως είπε και ο Neph η ταινία δε θα μπορούσε παρά να είναι γυρισμένη κατά μεγάλο ποσοστό σε Green Screen, αφού ήταν ένας πλήρως φανταστικός κόσμος που δεν είχε κανένα στόχο αληθοφάνειας.

Η σκηνοθεσία ομολογουμένως ήταν αυτή που έπρεπε να είναι και εκεί δεν έχω κάποιο παράπονο.

Χαίρομαι που έχουμε αρχίσει τις 3D ταινίες, ανυπομονώ για το Clash of the Titans επίσης σε 3D, αλλά η συγκεκριμένη ταινία ΔΕΝ αξίζει σε 3D, αλλά ούτε σε σινεμά.

Γιατι οχι 3D το Clash of the Titans ?

Τον Μαη παντως βγαινει το Iron Man 2 .Αν ηταν 3D πιστευω θα "τα σπαγε" !!!!:jump:

χθες είδα τo taken!

πολυ ωραία ταινεία κ μια απότις καλυτερες των τελευταίων ετών στο είδος της!!

πολυ σασπενς και απιστευτες σκηνες δρασης!

και ο Liam Neeson εξαιρετικός!!!

9/10:)

Ninja Assassin

Νταξει ειναι το ειδος τετοιο που ειναι ΤΙΓΚΑ στο κλισε.

Και αυτη δε διαφερει.

Οσα "αγαπησαμε" στους πιο κουλ χαρακτηρες που δημιουργησε ποτε το σινεμα ειναι εδω.

Μιλαω σαφως για τον "κινηματογραφικο νιντζα".

Καλα χορογραφημενα σκηνικα, ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ, σεναριο δεν πιανει ουτε βαση και ερμηνειες "τυπικες" για το ειδος.

Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακη ταινια βεβαια.

Βεβαια οποτε βλεπω καθαρα ασιατικες ταινιες στα Αγγλικα παντα ξενερωνω.

Τεσπα μια χαρα επιλογη για ενοικιαση και να το δειτε με την παρεα.

Γιατι οχι 3D το Clash of the Titans ?

Τον Μαη παντως βγαινει το Iron Man 2 .Αν ηταν 3D πιστευω θα "τα σπαγε" !!!!:jump:

Έχει 3D το Clash of the Titans και ανυπομονώ. Την Αλίκη εννοούσα ότι δεν αξίζει ούτε σινεμά (έκανα edit και το διευκρίνισα) :)

Triage

Πολυ ωραια ταινια.

Ξαναειδα τo The hurt locker οπως ειχα πει.Λοιπον δεν ξερω αν πραγματικα αξιζε να παρει oscar και ποια, ειδικος δεν ειμαι.Αφηνοντας απ εξω το θεμα προπαγανδα που οντως το παρατραβηξαν (αλλα και σε ποια ταινια-video game δεν το παρατραβανε πλεον?) η ταινια ηταν ωραια.Οχι τπτ super αλλα καλη

Το Clash με χαλάει η ΤΡΕΛΗ και παλαβή παραποίηση της μυθολογίας, αλλά θα το δω λόγω του 3d λογικά.

LUCKY LUKE .

Πολυ καλη ταινια για να περασετε την ωρα σας.

Εξαιρετικη απο πλευρας σκηνοθετη και ληψεων.Φοβερες εστιασεις εκει που πρεπει κτλπ.

Το μονο που με χαλασε ειναι τα γαλλικα (ναι δεν ειναι με αγγλικη γλωσσα),αλλα μετα τα συνηθισα και οτι ο Λουκυ ηταν καπως πιο σκληρος απ'οσο τον ξεραμε.

6.5/10

Για τους παλιούς που θυμούνται... :hehe:

"Ο Θείος μου ο νίντζα", πρωταγωνιστεί ο Θεός Chris Sfetas (τι καράτε κιντ και μπούρδες)

:hehe:

Capitalism: A Love Story

Ένα ντοκιμαντέρ από τον Michael Moore που σκοπό έχει να "ξυπνήσει" την αμερικάνικη, κατά κύριο λόγο, κοινωνία προκειμένου να συνειδητοποιήσει το αυτονόητο(?), πως ο καπιταλισμός δλδ ευνοεί τα συμφέροντα του 1% εις βάρος του υπόλοιπου 99%

Δεν είναι πάντα αντικειμενικός (ειδικά στα σημεία που αναφέρεται στις "σοσιαλιστικές" δημοκρατίες της Ευρώπης και Ιαπωνίας) αλλά είναι αν μη τι άλλο επίκαιρος και, κάτω από προϋποθέσεις, μπορεί να αποτελέσει τροφή για το μυαλό.

Το Clash με χαλάει η ΤΡΕΛΗ και παλαβή παραποίηση της μυθολογίας, αλλά θα το δω λόγω του 3d λογικά.

Ούτε και το κλασσικό ήταν ιδιαίτερα πιστό στους μύθους...

Έχουμε πλέον συνηθήσει την παραποίηση και προσαρμογή των μύθων στην σύγχρονη πραγματικότητα του Χολιγουντ...

The Perfect Gateway

Πολυ ωραια,κυριως λογω του σασπενς που ειχε μεχρι να μαθεις ποιος κρυβεται πισω απ'ολα,αλλα απο κει και περα απετυχε σε αυτο που (μαλλον) ειχε σκοπο.Οποτε δεν το λεμε θριλερ.Καθε αλλο...ειχε και γελοιες στιγμες.

Επισης ηταν λιγο μπερδεμενο και εχω μια απορια,οποιος το χει δει ας μου στειλει ενα pm να τον ρωτησω κατι μικρο. :)

Αν οσοι το ειδατε δεν μεινατε ικανοποιημενοι,δειτε το Eden Lake .Και σε αυτη την ταινια ειναι ενα ζευγαρι που παει διακοπες και τους βασανιζουν.Αλλα εκει τους βασανιζουν,δεν ακουν σε ολο το εργο για ατομα που βασανιζουν ζευγαρια....

7/10 του βαζω.

Hachiko: A dogs story. 9/10

Μου αρεσε παρα πολυ η ταινια. Ασχετως αν δεν ειχα ποτε σκυλι στη ζωη μου, εκλαψα με την αφοσιωση και την αγαπη που μπορει να δειξει ενα σκυλι για το αφεντικο του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.