raven_g20 Μάρτιος 19, 2010 #3421 Μάρτιος 19, 2010 ρε παιδιά...βάζεται spoiler ή μέσω προσωπικών μυνημάτων...μην τα χαλάτε για τους υπόλοιπους...:big_boss:
jpavly Μάρτιος 19, 2010 #3422 Μάρτιος 19, 2010 Ninja Assassin. Την περίμενα πως και πως γιατί έχω χρόνια να δω ταινία με αυτόν τον uber cool χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη έχει κάπως καλό story, πολύ, μα πολύ αίμα, cut n slice κλπ, πολύ ψέμα, ο main char είναι ημίθεος ναούμ, ενώ οι άλλοι από βούτυρο. Κατά τ'άλλα απολαυστική, με κράτησε γιατί η δράση δεν σταματάει ποτέ. Σενάριο και αληθοφάνεια δεν περίμενα, προτείνεται Ελπίζω να βγουν κι άλλες τέτοιες, έμειναν άλλες 8 clans ρε!
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2010 #3423 Μάρτιος 19, 2010 Ninja Assassin. Την περίμενα πως και πως γιατί έχω χρόνια να δω ταινία με αυτόν τον uber cool χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη έχει κάπως καλό story, πολύ, μα πολύ αίμα, cut n slice κλπ, πολύ ψέμα, ο main char είναι ημίθεος ναούμ, ενώ οι άλλοι από βούτυρο. Κατά τ'άλλα απολαυστική, με κράτησε γιατί η δράση δεν σταματάει ποτέ. Σενάριο και αληθοφάνεια δεν περίμενα, προτείνεται Ελπίζω να βγουν κι άλλες τέτοιες, έμειναν άλλες 8 clans ρε! Ninja (2009) ?
Snips Μάρτιος 19, 2010 #3424 Μάρτιος 19, 2010 Eιδα το Harry Brown 5/10Mην το δειτεΤο "Μην το δείτε" καλύτερα κράτα το για τον ευατό σου..Η ταινία για μένα παίρνει 8/10. Το ότι κρατάει χαμηλά τους τόνους δεν είναι αντικίνητρο να μην την δεις.Η ταινία σου δίνει πολύ έξυπνα την αίσθηση της καθημερινότητας κάποιων ανθρώπων. Και είναι και αρκετά "μαύρη" ψυχολογικά.ΑΝ η ίδια ταινία είχε για πρωταγωνιστή τον seagal η κάποιον από το σοι του..(αυτούς που καθαρίζουν καμιά 10ρια με μια σφαίρα ντε) και είχε και FX θα ήταν αποκάλυψη βέβαια....Οπότε ναι...όσοι "παίρνετε" κάτι απο ταινίες...δείτε την. Οι υπόλοιποι ξαναδείτε κανά FAST n FURIOUS....
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2010 #3425 Μάρτιος 19, 2010 Το "Μην το δείτε" καλύτερα κράτα το για τον ευατό σου..Η ταινία για μένα παίρνει 8/10. Το ότι κρατάει χαμηλά τους τόνους δεν είναι αντικίνητρο να μην την δεις.Η ταινία σου δίνει πολύ έξυπνα την αίσθηση της καθημερινότητας κάποιων ανθρώπων. Και είναι και αρκετά "μαύρη" ψυχολογικά.ΑΝ η ίδια ταινία είχε για πρωταγωνιστή τον seagal η κάποιον από το σοι του..(αυτούς που καθαρίζουν καμιά 10ρια με μια σφαίρα ντε) και είχε και FX θα ήταν αποκάλυψη βέβαια....Οπότε ναι...όσοι "παίρνετε" κάτι απο ταινίες...δείτε την. Οι υπόλοιποι ξαναδείτε κανά FAST n FURIOUS....Ε ναι ρε συ.Προσωπικες αποψεις εκφραζουμε στο thread.Τωρα ο Πλαστελινης ειχε δωσει "βαθμαρα" στο τερατουργημα τρανσφορμερς και στο φαστ εν φιουριους.Οσοι εχουν παρομοια γουστα προφανως με το Harry Brown θα τραβανε μασχαλοτριχες.Οι υπολοιποι θα το δουν ευχαριστα.
μανος1980 Μάρτιος 19, 2010 #3426 Μάρτιος 19, 2010 εκανα ενα search σε διαφορα foroum στο διαδίκτυο διεπιστωσα το εξης : μια χαρα την καταλαβα την ταινια απλα επιμενω δεν ηταν κατι το σπουδαιο και ναι ηταν προβλεψιμηΚαι εγω επιμενω οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα η διαβασες λαθος αναλυση αμα θελεις στα στελνω σε π.μ.
pastelidis.n.s. Μάρτιος 19, 2010 #3427 Μάρτιος 19, 2010 Το "Μην το δείτε" καλύτερα κράτα το για τον ευατό σου..Η ταινία για μένα παίρνει 8/10. Το ότι κρατάει χαμηλά τους τόνους δεν είναι αντικίνητρο να μην την δεις.Η ταινία σου δίνει πολύ έξυπνα την αίσθηση της καθημερινότητας κάποιων ανθρώπων. Και είναι και αρκετά "μαύρη" ψυχολογικά.ΑΝ η ίδια ταινία είχε για πρωταγωνιστή τον seagal η κάποιον από το σοι του..(αυτούς που καθαρίζουν καμιά 10ρια με μια σφαίρα ντε) και είχε και FX θα ήταν αποκάλυψη βέβαια....Οπότε ναι...όσοι "παίρνετε" κάτι απο ταινίες...δείτε την. Οι υπόλοιποι ξαναδείτε κανά FAST n FURIOUS....Ηταν πολυ υποτονικο παρα μα παρα πολυ...δεν ξερω ετσι μου φανηκε...
jesus Μάρτιος 19, 2010 #3428 Μάρτιος 19, 2010 εμενα μου χτυπησε πολυ ασχημα κοινωνικα το harry brownο παππους πρωην special forces Vs αποτυχημενα παλικαρια ρεμαλια,Junkies που μοιαζουν με βαμπιρια κλπ κλπ κλπ
Volrath Μάρτιος 19, 2010 #3429 Μάρτιος 19, 2010 Είδα το Χαλι πότχεντ and the Half blood princeέχω πει στον εαυτό μου, διάβασε πρώτα τα βιβλία και μετά βλέπε τις ταινίες...κάποια πράγματα τα οποία υποτίθεται εξηγούνται στο βιβλίο, δεν εξηγούνται στην ταινία. Άμα στην επόμενη δεν πέσουν εξηγήσεις θα εκνευριστώ αφάνταστα και θα γίνω και κατά κανα 150ρικο φτωχότερος (και τα 7 βιβλία).Καλή ταινία btw, αλλά είναι η μόνη που δεν νοιωθεις ότι είναι ολοκληρωμένη. Λες και είναι part Ι.
Nephiλiμ Μάρτιος 20, 2010 #3431 Μάρτιος 20, 2010 Καμια σχεση με το Ninja Assassin....Το ξερω ρεη.Υπαρχουν πολλα ασιατικα ταινιακια στο ιδιο στυλ παντως.
kallileo Μάρτιος 21, 2010 #3433 Μάρτιος 21, 2010 Point BreakΩραια ταινιουλαO Bodhi είναι badass...από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε ταινίες αυτού του είδους.Είδα πάλι το District 9...η καλύτερη ταινία του 09 κατά την γνώμη μου.
jesus Μάρτιος 22, 2010 #3434 Μάρτιος 22, 2010 Edge of Darkness Συμπαθητικη η ταινιουλα. Μ αρεσε το τελος (die bitches die) Mel Gibson μας ειχες λειψει
LevelOne Μάρτιος 22, 2010 #3435 Μάρτιος 22, 2010 Για τους fan του είδους: http://www.predators-movie.com/
Hydra Μάρτιος 22, 2010 #3436 Μάρτιος 22, 2010 BrothersΑπο τις καλυτερες που ειδα φετος.Ο Jake Gyllenhaal σε μια αψογη ερμηνεια.Ο Tobey Maguire παλι που υποτιθεται οτι ειναι και ο κεντρικος ηρωας,δε μπορω να πω οτι επαιξε και τελεια τον ρολο του.Μια ταινια που σε κανει να προβληματιζεσαι για αρκετα θεματα.Το μονο που μου την βαρεσε ειναι οτι παλι οι Αμερικανοι ηταν οι καλοι της υποθεσεις ενω οι Ισραηλινοι οι κακοι.:shout:8/10
RootX Μάρτιος 22, 2010 #3437 Μάρτιος 22, 2010 BrothersΤο μονο που μου την βαρεσε ειναι οτι παλι οι Αμερικανοι ηταν οι καλοι της υποθεσεις ενω οι Ισραηλινοι οι κακοι.:shout: Φωτιά θα πέσει να μας κάψει την στιγμή που αμερικανική παραγωγή θα τολμήσει να κακοχαρακτηρίσει τους Ισραηλινούς Καλό το εργάκι πάντως, ίσως όχι 8/10 αλλά δεν απογοητεύει.
yanni Μάρτιος 22, 2010 #3438 Μάρτιος 22, 2010 Για τους fan του είδους: http://www.predators-movie.com/Ενδιαφέρον. Ποντάρουν στο στυλ του πρώτου Predator, αλλά θα φτάνει η νέα ταινία την παλιά;
greekfragma Μάρτιος 22, 2010 #3439 Μάρτιος 22, 2010 το cast και το trailer με έπεισαν οτι θα αξίζει ίσως να μην είναι όσο τέλειο όσο το αρχικό αλλά καλό φαίνεται:clap:
μανος1980 Μάρτιος 22, 2010 #3440 Μάρτιος 22, 2010 Ενδιαφέρον. Ποντάρουν στο στυλ του πρώτου Predator, αλλά θα φτάνει η νέα ταινία την παλιά;Αυτο δεν γινετε με τιποτα το κλιμα εκεινης της ταινιας δεν θα το πιασει καμια.Παρολαυτα ειναι η πρωτη ταινια που θα το πλησιασει αν κρινω απο καστ κτλ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.