o polonos Μάρτιος 13, 2010 #3382 Μάρτιος 13, 2010 Hurt Locker - 8/10 Πρεπει να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. Και μαλιστα πολυ ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι ταινια δεν ειναι οι γνωστες αμερικλανιες που ξερουμε μεχρι σημερα...
ilias3046 Μάρτιος 13, 2010 #3383 Μάρτιος 13, 2010 shutter island: 10/10 :happy2: παιδια ηταν απο τις καλυτερες ταινειες που εχω δει στ κινηματογραφο εδω και αρκετο καιρο!!θυμιζει απο την αρχη μεχρι και την τελευταια σκηνη τόσο εντονα hitchcock,που σε καθηλωνει..η αληθεια ειναι οτι για μερικους μπορει να ειναι μια μετρια ταινια γιατι ειναι απο τις ταινιες που θελουν μετα αναλυση,αλλα αυτο εμενα προσωπικα μου αρεσε:cool: αξιζει!!!
pastelidis.n.s. Μάρτιος 14, 2010 #3385 Μάρτιος 14, 2010 The Boondock Saints II....Aπλα απιστευτο οπως και το πρωτο...Αξιζει να τα δειτε αν δεν τα εχετε δει....
μανος1980 Μάρτιος 14, 2010 #3387 Μάρτιος 14, 2010 Hurt Locker - 8/10 Πρεπει να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. Και μαλιστα πολυ ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι ταινια δεν ειναι οι γνωστες αμερικλανιες που ξερουμε μεχρι σημερα... Δεν ειναι γνωστες ειναι ακομα χειροτερες.Αυτα που κανει ο τυπας ο πυροτεχνουργος αν τα εκανε στην πραγματικοτητα θα ειχε παρει ποδι επιτοπου απο το στρατευμα.Ψαχνω να βρω εναν λογο για τον οποιο πηρε οσκαρ αυτη η ταινια.Καλη ειναι αλλα για οσκαρ ουτε για ανεκδοτο. shutter island: 10/10 :happy2:παιδια ηταν απο τις καλυτερες ταινειες που εχω δει στ κινηματογραφο εδω και αρκετο καιρο!!θυμιζει απο την αρχη μεχρι και την τελευταια σκηνη τόσο εντονα hitchcock,που σε καθηλωνει..η αληθεια ειναι οτι για μερικους μπορει να ειναι μια μετρια ταινια γιατι ειναι απο τις ταινιες που θελουν μετα αναλυση,αλλα αυτο εμενα προσωπικα μου αρεσε:cool: αξιζει!!! Αμα σου φανει μετρια αυτη η ταινια παει να πει οτι δεν στροφαρεις.Προσωπικη μου αποψη.
jesus Μάρτιος 15, 2010 #3388 Μάρτιος 15, 2010 DisturbiaΠολυ ωραια ταινιουλα.Συνδυασμός κωμωδιας-περιπετειας-θριλερ-ρομάντζου.Οτι πρεπει για μια χαλαρη βραδια.Την ειχα ξαναδει παλαιοτερα αλλα την ειχε στη τβ και ειπα να την χαζεψω
Nephiλiμ Μάρτιος 15, 2010 #3389 Μάρτιος 15, 2010 DisturbiaΠολυ ωραια ταινιουλα.Συνδυασμός κωμωδιας-περιπετειας-θριλερ-ρομάντζου.Οτι πρεπει για μια χαλαρη βραδια.Την ειχα ξαναδει παλαιοτερα αλλα την ειχε στη τβ και ειπα να την χαζεψω Ζουπερ το ξανθο? I digg.
Hydra Μάρτιος 15, 2010 #3390 Μάρτιος 15, 2010 Robin Hood,αρκετα καλο 7.5/10 (οχι αυτο που βγαιενι 17 Μαϊου ομως.Τσεκαρετε και τη σελιδα με τους νικητες των Oscar.Το Precious πηρε 5 βραβεια.http://www.imdb.com/features/rto/2010/isahttp://www.imdb.com/features/rto/2010/globes
jesus Μάρτιος 15, 2010 #3392 Μάρτιος 15, 2010 Βαζω να δω το Hurt locker μπας και λυσω τον γριφο γιατι πηρε τοσα oscar.Την ειχα δει οταν ειχε βγει πριν κανα χρονο και θυμαμαι που μου ειχε ψιλοαρεσει αλλα σε καμια περιπτωση για 6 oscar. Το βλεπω και επανερχομαι για κριτική Neph ζουπερ ζουπερ το ξανθο,ειδικα η πισω αποψη
tragikos Μάρτιος 15, 2010 #3393 Μάρτιος 15, 2010 Hurt Locker - 8/10 Πρεπει να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ. Και μαλιστα πολυ ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι ταινια δεν ειναι οι γνωστες αμερικλανιες που ξερουμε μεχρι σημερα...Δεν είναι κλασσική αμερικανιά το:- Είμαι σε ξένη χώρα σχεδόν ως κατακτητής και το παρουσιάζω σαν κάτι φυσιολογικό;- Ο ήρωας είναι μαμάω και δέρνω, δεν φοβάμαι τίποτα, νικάω τους πάντες, αλλά συγχρόνως είναι και ευαίσθητη ψυχή;- Τα στρατεύματα μας έχουν τους καλύτερους και αντέχουν ώρες και κάνουν τα πάντα;Πόσο πιο αμερικανιά δηλαδή;Τελείως άκυρα τα Όσκαρ που πήρε...
l2phile Μάρτιος 15, 2010 #3394 Μάρτιος 15, 2010 Δεν είναι κλασσική αμερικανιά το:- Είμαι σε ξένη χώρα σχεδόν ως κατακτητής και το παρουσιάζω σαν κάτι φυσιολογικό;- Ο ήρωας είναι μαμάω και δέρνω, δεν φοβάμαι τίποτα, νικάω τους πάντες, αλλά συγχρόνως είναι και ευαίσθητη ψυχή;- Τα στρατεύματα μας έχουν τους καλύτερους και αντέχουν ώρες και κάνουν τα πάντα;Πόσο πιο αμερικανιά δηλαδή;Τελείως άκυρα τα Όσκαρ που πήρε...Κάτι τέτοια άκουσα και εγώ και είχα κόψει το ... νοίκιασμα στην μέση. Από περιέργεια βέβαια, την νοίκιασα πάλι χθες σε 1080p. Θα την βάλω σήμερα να δούμε τι παίζειEDIT1: Είμαι στο 1 40΄ και δεν παλεύεται με τπτ. Πάναργη ταινία
deninho Μάρτιος 15, 2010 #3395 Μάρτιος 15, 2010 Hachiko: A Dog's StoryΩραία ταινία, με θέμα τη σχέση μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη, και το πόσο πιστός μπορεί να είναι ο σκύλος. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία
jesus Μάρτιος 15, 2010 #3396 Μάρτιος 15, 2010 Hachiko: A Dog's StoryΩραία ταινία, με θέμα τη σχέση μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη, και το πόσο πιστός μπορεί να είναι ο σκύλος. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία Την ειδα μετα απο προτροπη της αδελφης μου αφου με πηρε τηλεφωνο μυξοκλαιγοντας απο συγκινηση να μου πει οτι ειδε μια παααρα πολυ ωραια ταινια.Συμπερασμα,δεν θα ξαναδω ταινια που μου προτείνει Η μιση ταινια+ εδειχνε τον gere να πηγαινει δουλεια τον σκυλο απο πισω να ακολουθει και τους περαστικους να φωναζουν "Hachiko,Hachikο" . Περασε η ωρα βεβαια αλλα μου καρφωθηκε στο κεφαλι σε κατι φασεις να το προχωρησω λιγο. αληθινή,ξεαληθινη ιστορια σαν ταινια πολυ μετρια.Το σκυλι κουκλι
jpavly Μάρτιος 16, 2010 #3398 Μάρτιος 16, 2010 AGORAΕξαιρετική σε εκτέλεση και σκηνοθεσία βιογραφία από τον βραβευμένο με όσκαρ σκηνοθέτη Alejandro Amenábar, της μεγαλύτερης γυναίκας φιλοσόφου όλων των εποχών, την Υπατία της Αλεξάνδρειας. Σε μια εποχή που η ανεξιθρησκεία στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, υπό τον αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνο, βρίσκεται στις απαρχές της, τα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της θρησκείας έχουν το πάνω χέρι. Παρακολουθούμε την άνοδο του άνοδο του χριστιανισμού που από διωκώμενος, γίνεται πλέον ισότιμος όμως έχοντας μεγάλη απήχηση στον φτωχό λαό, τείνει να παραγκωνίσει τις υπολοιπες ειδωλολατρικές θρησκείες. Ακόμα βλέπουμε τις αδικίες που γίνονται στο όνομα του Θεού και του τρόπου σκέψης των ηγετών, που έχουν ως συνέπεια την καταστροφή της επιστήμης και την αφαίρεση της ζωής. Η Υπατία ενσαρκώνεται από την Rachel Weisz, ρόλος που φαίνεται να της ταιριάζει γάντι. Παρουσιάζεται ως η σοφή, παρόλα αυτά ταπεινή γυναίκα, εκπρόσωπος της θετικής σκέψης. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην απεικόνιση της εποχής, με λεπτομερή σκηνικά και παρουσίαση των γεγονότων με ιστορική ακρίβεια. Δεν θα πω τίποτα παρακάτω, σας την προτείνω για μια καλή ταινία που θα σας προβληματίσει σχετικά με την δύναμη της θρησκείας, την επιρροή της στην εξουσία και στο λαό, που τυφλά υποταγμένος σαυτή απορρίπτει κάθε θετική σκέψη. My points exactly
raven_g20 Μάρτιος 16, 2010 #3399 Μάρτιος 16, 2010 Shaun of The Dead8/10British comedy at its best. Black humour σκηνικό με τον Simon Pegg (έχει πολύ γέλιο ο τύπας) στα καλύτερα του. Προσπαθεί να τα φτιάξει, ξανά, με την δικιά του ενώ ξεσπά μια αρώστεια η οποία μετατρέπει τους ανθρώπους σε zombie. Πολύ γέλιο η ταινία με ατάκες και σκηνικά που σε κάνουν να μην ξεκολάς από την οθόνη.P.S. Κορυφαία σκηνή όταν τους κυνηγά ένα zombie και βρίσκουν μια θήκη με album βυνίλια και διαλέγουν πιο δίσκο θα τους πετάξουν!
Nephiλiμ Μάρτιος 16, 2010 #3400 Μάρτιος 16, 2010 Shaun of The Dead8/10British comedy at its best. Black humour σκηνικό με τον Simon Pegg (έχει πολύ γέλιο ο τύπας) στα καλύτερα του. Προσπαθεί να τα φτιάξει, ξανά, με την δικιά του ενώ ξεσπά μια αρώστεια η οποία μετατρέπει τους ανθρώπους σε zombie. Πολύ γέλιο η ταινία με ατάκες και σκηνικά που σε κάνουν να μην ξεκολάς από την οθόνη.P.S. Κορυφαία σκηνή όταν τους κυνηγά ένα zombie και βρίσκουν μια θήκη με album βυνίλια και διαλέγουν πιο δίσκο θα τους πετάξουν!ELEKTRO!!!Δες ASAP και το Hot Fuzz.Ιδιοι πρωταγωνιστες ,απιστευτο αποτελεσμα ΠΑΛΙ.(και γενικα οτι εχουν κανει σαν ομαδα ειναι απιστευτα...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.