aggelopas Μάρτιος 9, 2010 #3361 Μάρτιος 9, 2010 Attention!!!Αφηστε το Clash μαλλον φολα θα ειναι (μακαρι να βγω ψευτης) και μακαρι να μην βγει και αυτο φολα δεν μου κανει πολυ brutal ηρωας η φατσα του jake. σαν να βλεπω το τζιμ καρευ στη θεση του γκορντον γκεκο.
yanni Μάρτιος 9, 2010 #3362 Μάρτιος 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pbK9JlUQ3Y0 Σιγουρα θα παω να το δω !!!Και το classic του 81 είναι αρκετά καλό αν και προφανώς τελείως διαφορετικό στυλ. Θα ήταν καλή ιδέα να δείτε το κλασικό πριν πάτε να δείτε το φρέσκο και να τα συγκρίνετε.δεν μου κανει πολυ brutal ηρωας η φατσα του jake. σαν να βλεπω το τζιμ καρευ στη θεση του γκορντον γκεκο.Ναι αλλά είναι και πρίγκιπας (αν δεν κάνω λάθος - δεν έχω παίξει το game!) οπότε δεν μπορεί να πας να βάλεις στον ρόλο ένα βαρβάτο τυπά τύπου Dwayne Johnson
Nephiλiμ Μάρτιος 9, 2010 #3363 Μάρτιος 9, 2010 δεν μου κανει πολυ brutal ηρωας η φατσα του jake. σαν να βλεπω το τζιμ καρευ στη θεση του γκορντον γκεκο. Ψιλοσυμφωνω με τον Yanni.... και νταξ δεν τον λες και λαπα/κεφτε.
yanni Μάρτιος 9, 2010 #3364 Μάρτιος 9, 2010 και νταξ δεν τον λες και λαπα/κεφτε. Τον λες απλά όχι κατάμουτρα
geogeoland Μάρτιος 9, 2010 #3365 Μάρτιος 9, 2010 Για Sands of time καλά είναι... αν τον έχουν ίδιο και στο Warrior within, θα έχουμε πρόβλημα...
Hydra Μάρτιος 9, 2010 #3366 Μάρτιος 9, 2010 PreciousΠολυ ωραια ταινια αλλα κυριως καταπληκτικες ερμηνείες .Και η πρωταγωνιστρια ηταν πολυ καλη αλλα ειδικα η Mo'Nique στον ρολο της μανας της ηταν απιστευτη.Στην σκηνη στο τελος στον μονολογο της μπροστα στην κοπελα και στην κοινωνικη λειτουργο ηταν ανατριχιαστικηTην ειδα σημερα.Ενταξει σα ιστορια ελεγε,αλλα πιστευω αδικηθηκε η ταινιουλα αρκετα.Ε λιγο η μανα που ταν σαν τον Μπαμπη τον bet-ατζη,λιγο οι αθλιοι κατα τη γνωμη μου ηθοποιοι που καναν τους μαθητες,λιγο το ακυρο οτι η δασκαλα ειναι λεσβια και βγαινει με μια φιλη της.Ε δε θελει και αλλο για να χαλασει.Αλλα ειδικα η μανα της Πρεσιους μπορουσε να ναι λιγο πιο "slut" οχι τοσο νταλικερισσα.Anyway θα ταν καλυτερη αν τελειωνε με ενα δραματικο τελος,για περισσοτερη εμφαση.6/10
aggelopas Μάρτιος 9, 2010 #3367 Μάρτιος 9, 2010 Ψιλοσυμφωνω με τον Yanni.... και νταξ δεν τον λες και λαπα/κεφτε. χαχ εχετε δικιο. η φατσα του ομως κατι μου κανει.. εξηγησεις εδω. http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%A7%CE%AD%CE%B6%CE%B1%CF%82 Για να μην ξεχνιομαστε http://www.imdb.com/title/tt0043014/ sunset boulvard γιατι μαρεσουν τα ασπρομαυρα.
goku_dbz Μάρτιος 10, 2010 #3368 Μάρτιος 10, 2010 δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος (καθως δεν ειναι ταινια) αλλα μολις το ειδα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας:National Geographic - Journey To The Edge Of The Universe!απλα απιστευτο! πολλα πραγματα που λεει τα ηξερα σαν σκορπιες και ασυνδετες γνωσεις αλλα δεν τα ειχα σκεφτει ποτε ετσι!
jax7480 Μάρτιος 10, 2010 #3369 Μάρτιος 10, 2010 δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος (καθως δεν ειναι ταινια) αλλα μολις το ειδα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας:National Geographic - Journey To The Edge Of The Universe!απλα απιστευτο! πολλα πραγματα που λεει τα ηξερα σαν σκορπιες και ασυνδετες γνωσεις αλλα δεν τα ειχα σκεφτει ποτε ετσι!To ειδα κι εγω προσφατα σε 1080p. Παρα πολυ καλο...
jesus Μάρτιος 10, 2010 #3370 Μάρτιος 10, 2010 Δεν ειχα δει ποτε ολοκληρο το From dusk Till Dawn.Νταξ μιλαμε τρελο γελιο η ταινια.Μεσα στην ατακα ειναι
Nephiλiμ Μάρτιος 10, 2010 #3371 Μάρτιος 10, 2010 Δεν ειχα δει ποτε ολοκληρο το From dusk Till Dawn.Νταξ μιλαμε τρελο γελιο η ταινια.Μεσα στην ατακα ειναιΜην δεις τα 2+3.Επικες σαχλαμαρες.Η σκηνη με την Hayek AKA "Um Drink no Inferno" ειναι ανυπερβλητα [insert naughty words]
alexis2044 Μάρτιος 11, 2010 #3372 Μάρτιος 11, 2010 AGORAΕξαιρετική σε εκτέλεση και σκηνοθεσία βιογραφία από τον βραβευμένο με όσκαρ σκηνοθέτη Alejandro Amenábar, της μεγαλύτερης γυναίκας φιλοσόφου όλων των εποχών, την Υπατία της Αλεξάνδρειας.Σε μια εποχή που η ανεξιθρησκεία στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, υπό τον αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνο, βρίσκεται στις απαρχές της, τα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της θρησκείας έχουν το πάνω χέρι. Παρακολουθούμε την άνοδο του άνοδο του χριστιανισμού που από διωκώμενος, γίνεται πλέον ισότιμος όμως έχοντας μεγάλη απήχηση στον φτωχό λαό, τείνει να παραγκωνίσει τις υπολοιπες ειδωλολατρικές θρησκείες. Ακόμα βλέπουμε τις αδικίες που γίνονται στο όνομα του Θεού και του τρόπου σκέψης των ηγετών, που έχουν ως συνέπεια την καταστροφή της επιστήμης και την αφαίρεση της ζωής.Η Υπατία ενσαρκώνεται από την Rachel Weisz, ρόλος που φαίνεται να της ταιριάζει γάντι. Παρουσιάζεται ως η σοφή, παρόλα αυτά ταπεινή γυναίκα, εκπρόσωπος της θετικής σκέψης.Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην απεικόνιση της εποχής, με λεπτομερή σκηνικά και παρουσίαση των γεγονότων με ιστορική ακρίβεια.Δεν θα πω τίποτα παρακάτω, σας την προτείνω για μια καλή ταινία που θα σας προβληματίσει σχετικά με την δύναμη της θρησκείας, την επιρροή της στην εξουσία και στο λαό, που τυφλά υποταγμένος σαυτή απορρίπτει κάθε θετική σκέψη.
goku_dbz Μάρτιος 11, 2010 #3373 Μάρτιος 11, 2010 To ειδα κι εγω προσφατα σε 1080p. Παρα πολυ καλο...παντως εχουνε βγει 2 διαφορετικες αγγλικες εκδοσεις (απ'οτι καταλαβα) με διαφορετικους αφηγητες!αυτο που ειδα ειναι με αφηγητη τον Sean Pertwee...εχω δει καποιες σκηνες με τον αλλο αφηγητη(δεν ξερω ονομα) και απλως καμια σχεση...Ο Pertwee κανει εκπληκτικη δουλεια να προσθετει συναισθηματικη φορτιση σε πολλες σκηνες (σε μερικες ψιλοφοβασαι κιολας:yes4:) ψαξτο λιγο...πραγματικα κανει τρομερη διαφορα ο αφηγητης σε ενα ντοκυμαντερ!
pastelidis.n.s. Μάρτιος 11, 2010 #3375 Μάρτιος 11, 2010 Boondock Saints 2 All Saints Day.Αν το 1 σας άρεσε το 2 είναι απλά ΕΠΙΚΟ. Αν δε ξέρετε τι σημαίνει boondock saints ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ και τα 2. Ειδα το 1 σημερα αυριο το 2... Το ενα παρα πολυ καλο....απιστευτες σκηνες...
μανος1980 Μάρτιος 11, 2010 #3376 Μάρτιος 11, 2010 Ρε το shutter island δεν το δατε ακομα?Ειναι ταινιαρα λεμε.
LevelOne Μάρτιος 11, 2010 #3377 Μάρτιος 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1FkH-_kh4ZM&feature=popular Να εργάκι που θα μετράει ασχημα σε 3D... Και σε iMax απο οτι βλέπω...
nickstamat Μάρτιος 12, 2010 #3378 Μάρτιος 12, 2010 Shutter Island: 6/10 Αρκετά υπερβολικό σε μερικά σημεία, πολλές ιστορικές αναδρομές. Προς το τέλος έδειχνε συνέχεια τα ίδια πράγματα, ήταν προβλέψιμο, και με κούρασε. Το τέλος ήταν κάπως αμφιλεγόμενο (η αλήθεια είναι ότι περίμενα να παίξει άλλα 15-20 λεπτά και ξενέρωσα πολύ). Έχω περάσει και καλύτερες βραδιές σινεμά πάντως
dohc161416003179 Μάρτιος 12, 2010 #3379 Μάρτιος 12, 2010 Είδα το New Moon, τη συνέχεια του Twillight δλδ. Ωραίο παραμυθάκι, δεν είναι τυχαίο ότι πουλησε περισσότερο από τον Χάρυ Πότερ, αν ήμουν 16χρονη έφηβη θα είχα πλαντάξει στο κλάμα. Adults Only. Εάν σας άρεσε η Eva Green που είχε παίξει την Εσπερινό στον James Bond, Δείτε το The Dreamers. Η κοπελίτσα έχει φανταστικό σώμα και ξέρει να δουλευει το στόμα της με εξαιρετικά εύγλωτο τρόπο.:-O
KoMM Μάρτιος 12, 2010 #3380 Μάρτιος 12, 2010 black hawk down μιας και το single του bad company ηταν λιγο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.