Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Είδα το Percy Jackson & the Olympians - The Lightning Thief

Είχε ελληνική μυθολογία, ενδιαφέρον θεματολογία λέω. Καλό για να περάσεις την ώρα σου αλλά καταντάει κουραστικό να μπλέκεται η μυθολογία με όλη την αμερικάνικη κουλτούρα. Αν είναι δυνατόν, ο Ερμής είχε ιπτάμενα All-Stars...:suicide:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Είχε ελληνική μυθολογία, ενδιαφέρον θεματολογία λέω. Καλό για να περάσεις την ώρα σου αλλά καταντάει κουραστικό να μπλέκεται η μυθολογία με όλη την αμερικάνικη κουλτούρα. Αν είναι δυνατόν, ο Ερμής είχε ιπτάμενα All-Stars...:suicide:

Aπο που τα πηρε?Θελω και γω ενα ζευγαρι.

Aπο που τα πηρε?Θελω και γω ενα ζευγαρι.

Eίδα ένα ζευγάρι από αυτά στο ebay πριν από λίγο καιρό, αν ενδιαφέρεσαι κάνε ένα search :hehe:

Kαι γω αυτην ειδα κατα τις 9.Ενταξει διασκεδαστικη,αλλα οπως ειπες και συ καποια πραγματα ηταν παρατραβηγκεμα.Δε βαριεσαι,πλακα ειχαν και τα all star :magic:

Ειχε πλακα εκει που μιλησε η Περσεφωνη ελληνικα ,το σκοτωσε.:clap:

The Brothers Grimm

Εν αναμονη του Imaginarum Of Doctor Parnassus ειπα να συμπληρωσω το "παζλ" του Gilliam.

O Βρετανος πλαθει ενα μαγικο κοσμο, γοτθικο, μπολιασμενο με την τεραστια φαντασια του.

Οσοι εχουν δει το μοναδικο απο καθε αποψη Tideland ξερουν για τι πραγμα μιλαω.

Πραγματικα παραμυθενια σκηνικα, αξιοπρεπη οπτικα εφε και κρυσταλλο ηχο.

O (παρα πολυ καλος) Ledger και ο (παραδοσιακα αξιοπρεπης) Matt Damon σε ενα κοσμο που η μαγεια ειναι θανασιμο αμαρτημα, μαγευονται απο την ομορφια της εδω χωριατισσας συζυγου του Ληοναηντας ΑΚΑ Lena Headey και οχι απο την θεα,που δεν επαιξε πολυ, Monica - LL_NEO η δικια σου ρεη-

Η ιστορια ξετυλίγεται αρκετα καλα (αν και ο Gilliam ειχε χεστει πατόκορφα με το στουντιο που του την πετσοκοψαν στο μονταζ) το σεναριο ειναι αυτο που επρεπε να ειναι δηλαδη too much ...

Αλλη μια ταινία που θαφτηκε απο κριτικους και κοινο αλλα εμενα με κρατησε τοσο που ευχαριστως την ξαναεβλεπα στο μελλον.

MOAR WITCHES!Why do witches burn?

Because they're made of.....wood!

From Paris with love.

Πολυ διασκεδαστικη,μπαμ μπουμ πιστολιδια ολη την ωρα εκρηξεις ξυλο.Της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλιδωμα γινεται με λιγα λογια.:haha:

Σεναριο 0 φυσικα αλλα who cares γελιο ειχε

Did you hear about the morgans?

Περασε η ωρα αν και με αρκετη δυσκολια.Στο pc την ειδα εννοειτε αν πληρωνα για τετοια ταινια θα τα κλαιγα

2 ταινιες καπακι.Παμε για τριτη

I am back babeee:smoke:

Χαχαχαχαχα βλεπω το Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief ελεος ρε παιζουν capture the flag οι ημιθεοι:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:

Χθες είδα το Capitalism: A Love Story

http://www.imdb.com/title/tt1232207/

Ανεξαρτήτως αν στοχεύει σε αμερικανικό κοινό, η ταινία φαίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ας δούμε λοιπόν τι παιχνίδια παίζονται κάτω από το τραπέζι των μεγάλων αμερικανικών lobbies, η ΕΕ δεν διαφέρει και πολύ after all απλά οι Ηνωμένες Πολιτείες φτάσαν πρώτες στον πάτο.

The Men Who Stare At Goats

Διαβασα εδω καιρο τα σχολια σας εδω, κριτικες στα ιντερνετς και αφου βρηκα time slot εψες το βραδυ το ειδα.

Λογικο να μην αρεσε στον κοσμο.

Να πω την αληθεια ουτε εγω τραβαγα τα βυζα μου.

Μαλλον λογω αναπηρης σκηνοθεσιας/storytelling .

Πολυ κοινοτυπο.

Αν ειχε καποιο ιδεαλιστη και πρωτοπορο σκηνοθετη η ταινια θα εφτανε σε πολυ ψηλο επιπεδο.

LSD, δημοσιογραφος σε ερημο,ημιτρελοι που παραληρουν και καπου εδω σταματουν τα κοινα σημεια με το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ απο καθε αποψη Fear And Loathing In Las Vegas.

Γιαυτο μιλησα για σκηνοθεσια παραπανω.

Ο Γιωργης τρελη μορφη με τη μουστακαρα , ο Mcgregor οσο μεγαλωνει οσο παει σοβαρευει και αυτος, και ο Jeff Bridges ειναι μεγαλη αδυναμια μου οποτε δεν θα ειμαι αντικειμενικος επι του θεματος.

Τραγικη ειρωνια ο Jedi των νεοτερων Star Wars να θελει να γινει στην εν λογω ταινια μερος του Jedi Project?

Αν την δειτε στο ραφι του dvd-αδικου η στο τορρενταδικο go for new moon .

Ειδικα αν δεν εισθε κουλτουριαρηδες.

New yorks finest.

Δεν έχω πολύ χρόνο αλλά μέτριο 6/10 απο εμένα, θα αναφέρω αργότερα λεπτομέρειες.

O Περσεας Ιασωνιδης και οι Ολυμπιοι... και λοιπα και λοιπα...

Παραμυθακι για παιδακια... 5/10.. αντε 5.5/10.

Μαλλον με τα μεγαλα ονοματα στο casting παλεψαν να το σωσουν αλλα δεν πετυχε...

Απο το Παρισι με αγαπη... 4/10.

Οτι ειπε ο jesus παραπανω.

Σεναριο 0, πρωτοτυπια 0. μπαμ-μπουμ εκρηξεις και τα λοιπα.

Ηρθε ενας, σκοτωσε ολους του κακους του Παρισιου και εφυγε...

Precious

Πολυ ωραια ταινια αλλα κυριως καταπληκτικες ερμηνείες .Και η πρωταγωνιστρια ηταν πολυ καλη αλλα ειδικα η Mo'Nique στον ρολο της μανας της ηταν απιστευτη.Στην σκηνη στο τελος στον μονολογο της μπροστα στην κοπελα και στην κοινωνικη λειτουργο ηταν ανατριχιαστικη

Avatar στο Κοσμόπολις στο Μαρούσι, γιατί πάρα το διάστημα που έχει περάσει το village ήταν ακόμα τίγκα.

Η ταινία ήταν καλή όχι όμως και τίποτα το τρομερό.

Μου άρεσε η έμμεση αναφορά στο τελετουργικό θανάτωσης του θηράματος από τους αφρικανούς ιθαγενείς που φανερώνει την ανωτερότητα της σκέψης τους σε θέματα σχέσεων ανθρώπου φύσης. Εννοώ ότι θεωρούν εαυτούς κομμάτι της φύσης και όχι το ανώτερο δημιούργημα κάποιου Γιαχβέ που έχει κάθε δικαίωμα να της αλλάξει τον αδόξαστο. Είναι πέρα για πέρα αλήθινή η απόδοση ευχαριστιών προς το θήραμα γιατί το έχω δει σε ντοκυμαντέρ.

Γενικότερα, είναι διάχυτη σε όλη την ταινία η άποψη ότι ο πλανήτης μας είναι στην ουσία ένας ευρύτερος ζωντανός οργανισμός πάνω στον οποίο τα πάντα είναι αλληλένδετα(βλέπε θεά Έϊβα).

Όσο για το 3d(dolby 3d)....η Έϊβα να το κάνει 3d. Σαν να ίπταντο χάρτινα σκίτσα. Και τα χρώματα κάπως σκοτεινά(πρώτη μου 3d ταινία).

Υ.Γ:1. Είχε δίκιο ο gomar. Σαν να βγήκε από την Cryengine 2 η ταινία.

2. Θυμάστε κάτι ειδικά κυάλια που παίρναμε μικροί και βλέπαμε τρισδιάστατα slides; Μου φαίνεται ότι άξιζαν περισσότερο.

Attention!!!

Αφηστε το Clash μαλλον φολα θα ειναι (μακαρι να βγω ψευτης)

jake-gyllenhaal-prince-of-persia-movie-poster_a.jpg

και μακαρι να μην βγει και αυτο φολα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.