Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

fifth element (αργησα αλλα το δα) ας πουμε οτι ηταν πολλες οι φορες που ηθελα να το βαλω fast forward...5/10 yet another save the world movie

Legion Ο jesus (ο χρηστης - για να μην παρεξηγουμαστε) ας πουμε οτι ηταν πολυ ευγενικος με τον χαρακτηρισμο του....3,5/10 and yet another save the world movie

Goemon θα μπορουσα να πω οτι ειναι χ-α-λ-α-ρ-α απ τις καλυτερες ασιατικες ταινιες - με σεναριο κλασικο μεν - αλλα με τρομερη υλοποιηση. 9/10 για τους fans - 7.5/10 for the rest

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Old Dogs, ένα 7άρι θα έλεγα. Δεν πέθανα στα γέλια σε όλη τη διάρκεια, αλλά είχε καλές στιγμές. :T:

Planet 51

Δεν θα σε απογειώσει μέχρι τον... πλανήτη 51, αλλά τουλάχιστον είναι άνω του μετρίου.

Boondock Saints 2 All Saints Day.

Αν το 1 σας άρεσε το 2 είναι απλά ΕΠΙΚΟ.

Αν δε ξέρετε τι σημαίνει boondock saints ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ και τα 2.:T:

shutter island 10 στα 10 χαλαρα.Για μενα στις 5 καλυτερες ταινιες εβερ.Μονο για κοφτερα μυαλα η ταινια θελει πολυ προσοχη ολοι οι διαλογοι εχουν ειδικο νοημα το οποιο θα το καταλαβετε στο τελος.

Boondock Saints 2 All Saints Day.

Αν το 1 σας άρεσε το 2 είναι απλά ΕΠΙΚΟ.

Αν δε ξέρετε τι σημαίνει boondock saints ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ και τα 2.:T:

Δεν μου αρεσε καθολου το πρωτο ηταν πολυ ανωτερο.

Boondock Saints προ ημερών, Boondock Saints 2 εχθές. Φανταστική ταινία η πρώτη, καλή η δεύτερη. Ελπίζω η τρίτη [που επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά κάνει μπαμ ότι τη θέλουν οι διευθυντάδες] να είναι τουλάχιστον σαν τη δεύτερη.

Είδα, επιτέλους, και το Top Gun, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κι άλλος εδώ πέρα που, εν έτη 2010, να μην την έχει δει :p

Μόλις τέλειωσε το Fourth Kind.

Σαν σενάριο, αν έστω και ένα από όλα αυτά που αναφέρει ως αληθινά γεγονότα, είναι όντως πραγματικά, τότε μάλλον είδα ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει μέχρι στιγμής...

Σαν ταινία, χωρίς να έχει πολλά εφέ, σε πετάει από τον καναπέ χωρίς να το καταλάβεις. X-Files επί 10. Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ... Τόσο πολύ που άρχισα το googlάρισμα να βρω αν όντως είναι αλήθεια κάτι από όλα αυτά...

9/10 απο εμένα. Είμαι βέβαιος οτι θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα του βάλουν μέχρι και 1/10...

Old Dogs 7/10 ειδικά οι φάσεις που δεν υπήρχαν τα παιδιά ακομα και στο ζωολογικό κήπο με τον γορίλα είχε πολύ γέλιο

Ninja Assassin 5/10 ανά μαχαιριά εχανες και 500ml blood! lol... θα με πεις κάτι ανάλογο είχε και το kill bill με το αίμα αλλά άλλο γαλαξία το ένα άλλο το άλλο

Dorian Gray αρκετά καλό remake

Cirque Du Freak Vampires Assistant ένα όμορφο νεανικό θριλερακι!

Πολύ καλό το The Fourth Kind.

Άντε τώρα να περιμένουμε το επόμενο επισόδειο του Fringe για να πάρουμε την Sci-Fi mystery δόση μας :(

Alice in Wonderland - εάν σας αρέσει το τρίπτυχο Burton, Depp, Bonham Carter όπως και τα παραμύθια, να μην την χάσετε !

Το 3D της ήταν περισσότερο εντυπωσιακό από του avatar.

Χαχα, δεν νομίζω, εξάλλου προσωπική άποψη είναι τα παραπάνω και σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα διαφωνήσει :D

Χαχα, δεν νομίζω, εξάλλου προσωπική άποψη είναι τα παραπάνω και σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα διαφωνήσει :D

Επι του θεματος.Τι μπορουμε να κανουμε οσοι γουσταρουμε Depp/Barton αλλα οχι την παλακιδα ?:p

Εγω παντως ειμαι 99.9% σιγουρος οτι θα μου αρεσει, και ερθει στο σινεμα (3D) θα το δω σιγουρα.

Planet 51, πολύ προσεγμένη, αγγίζει την ποιότητα της Pixar :T:

• Λυκοφως 2 .Το ιδιο βαρετη,χαζομεταφορα απο το βιβλιο με την πρωτη και για αλλη μια φορα η Μπελλα δε ξεχνα να σκοτωσει τον ρολο.
  • Planet Hulk (κινουμενο σχεδιο. Απλα θυμηθηκα το νηπιαγωγειο...:sarcastic:
  • Frat Party. Δειτε την αμα σας δωσουν απο 500 ευρω και πανω!!
  • SCOOBY DOO Abracadabra Doo (κινουμενο σχεδιο). Διασκεδαστικο χεχε

EDIT: Ξεχασα το LEGION... ναι εχμμ,οκ φοβερο δεν το λες.Ισα ισα για να περασει η ωρα,αν και απο τα trailers πριν κυκλοφορησει με ειχε αφησει σε αγωνια....

Αυτες ειδα αυτη τη βδομαδα :D

Μόλις τέλειωσε το Fourth Kind.

Σαν σενάριο, αν έστω και ένα από όλα αυτά που αναφέρει ως αληθινά γεγονότα, είναι όντως πραγματικά, τότε μάλλον είδα ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει μέχρι στιγμής...

Σαν ταινία, χωρίς να έχει πολλά εφέ, σε πετάει από τον καναπέ χωρίς να το καταλάβεις. X-Files επί 10. Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ... Τόσο πολύ που άρχισα το googlάρισμα να βρω αν όντως είναι αλήθεια κάτι από όλα αυτά...

9/10 απο εμένα. Είμαι βέβαιος οτι θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα του βάλουν μέχρι και 1/10...

Το ειδα και εγω, μου αρεσε αλλα δεν με εντυπωσιασε τοσο, 7/10.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.