Nephiλiμ Φεβρουάριος 24, 2010 #3301 Φεβρουάριος 24, 2010 Εγώ θα έλεγα Τ1 και Conan...Kαι του pedobear "ο μπατσος του Nηπιαγωγιου." (LOL)γουστα ειναι αυτα παιδες...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 24, 2010 #3302 Φεβρουάριος 24, 2010 Ενος εκ των δυο σκηνοθετων του City Of Lost Children (o αλλος εκανε το Amelie μετα ) Καλουλι Sci Fi.
jesus Φεβρουάριος 25, 2010 #3303 Φεβρουάριος 25, 2010 Charlie and the Chocolate FactoryΤην ειχα δει cinema οταν βγηκε και ειπα να την φρεσκαρω και αυτη.Πολυ ωραια ταινια.Γενικα αγαπαμε BurtonTooth FairyΓια κανα πιτσιρικι δημοτικο καλη ειναι
Nephiλiμ Φεβρουάριος 25, 2010 #3304 Φεβρουάριος 25, 2010 The Fourth Kind Σοβαρα τωρα, ποσα χρονια πριν ειδατε το X Files και ειχατε πωρωθει? Αυτος ο μοναδικος συνδιασμος θριλερ/μυστηριου/επιστημονικης φαντασιας που σας εκανε να κολλατε και να το συζητατε στα διαλειματα ....remember? Ε αυτο ειναι η ταινια που ειδα σημερα. Ενα πολυ καλα ισορροπημένο εργακι που βασιζεται οπως λεει σε αληθινη ιστορια. Προσωπικα το ειδα σαν ενα τροπο προώθησης της ταινιας αλλα θα το ψαξω παραπανω. Ενηγουεη τα κοινα στοιχεια με το Paranormal Activity σταματουν εδω (στο real footage αναφερομαι) αφου αν σε εκεινο δεν γινοταν απολυτως τιποτα καθ 'ολη της διαρκεια της ταινιας εδω γινεται ακριβως το αντιθετο αφου περασει το πρωτο εισαγωγικο 10 λεπτο. Προτεινω στο Γιαννη αν θελει να στεριωσει ο γαμος του να μην το δει με τη γυναικα του. Οσοι μικροι βλεπατε τα Χ files για την υποθεση και οχι για την Scully (για καποιο λογο ειχε περασει για sex symbol ) ριχτε του μια μεταμεσονυχτια ματια. Ακομα και οι φαν Λιακοπουλου (ΑΚΑ Λιακοκουραδα) θα το βρουν εξαιρετικα ενδιαφερον φιλμακι . 2 ταινιες Xfiles VS ενα ακυρο b movie σημειωσατε 2.
Jason Φεβρουάριος 25, 2010 #3306 Φεβρουάριος 25, 2010 Πήγα εχτές village και είδα το wolfman με την παρέα μου.. Mάρεσε παρα πολύ σαν ταινία και το τοπίο που εξελισσόντουσαν όλα ήταν φανταστικό θα την ξαναέβλεπα άνετα ένα 8/10 imo
o polonos Φεβρουάριος 25, 2010 #3307 Φεβρουάριος 25, 2010 Old Dogs: 9.5/10Ειλικρινα δεν περιμενα την ταινια να εχει ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ. Σε καποια φαση εκλαιγα απο τα γελια. Την σταματησα και μια φορα για να παρω ανασα... Θα εβαζα 10/10 αλλα κατα το τελος (10-15 λεπτα) εκανε μια κοιλιτσα.. Αρκετο καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ σε μια ταινια, ειδικα 3-4 σκηνες ειναι epic, περναει αρκετα ευχαριστα η ωρα. Εχει κανεις καποια προταση για ταινια που σε κανει να πεφτεις κατω απο τα γελια ?
HotPeanut Φεβρουάριος 25, 2010 #3308 Φεβρουάριος 25, 2010 The men who stare at goatsΜια λαλακία και μισή. 3,0
geogeoland Φεβρουάριος 25, 2010 #3309 Φεβρουάριος 25, 2010 Αρκετο καιρο ειχα να γελασω τοσο πολυ σε μια ταινια, ειδικα 3-4 σκηνες ειναι epic, περναει αρκετα ευχαριστα η ωρα. Εχει κανεις καποια προταση για ταινια που σε κανει να πεφτεις κατω απο τα γελια ? Αν δεν έχεις δει τα "Οι εντιμότατοι φίλοι μου" (τριλογία), είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Κλασική, ιταλική κωμωδία, αξεπέραστη. Ίσως ότι καλύτερο έχει γυριστεί σε κωμωδία.
jesus Φεβρουάριος 26, 2010 #3310 Φεβρουάριος 26, 2010 Under the mountain.Ευχαριστο παραμυθακι.Υπο προϋποθέσεις βεβαια μπορουσε να ηταν παρα πολυ καλυτερο, αλλα παλι βλεπετε ανετα
jpavly Φεβρουάριος 26, 2010 #3311 Φεβρουάριος 26, 2010 http://i48.tinypic.com/263ubed.jpg Ο συνδυασμός του τίτλου με το "Dazzling Perfomances" από κάτω με κάνει να θέλω να το δω για κάποιο λόγο
tragikos Φεβρουάριος 26, 2010 #3312 Φεβρουάριος 26, 2010 Πήγα εχτές village και είδα το wolfman με την παρέα μου..Mάρεσε παρα πολύ σαν ταινία και το τοπίο που εξελισσόντουσαν όλα ήταν φανταστικό θα την ξαναέβλεπα άνετα ένα 8/10 imo Είναι η ταινία με εφέ που αν δεις σπίτι σου με την ποταπή 20" οθόνη δεν θα σου αρέσει αλλά στο σινεμά με DD θα γουστάρεις;
greekfragma Φεβρουάριος 26, 2010 #3315 Φεβρουάριος 26, 2010 Braveheart σε Blu-Ray....το έπος έγινε ακόμα πιο έπος σε high def.
jesus Φεβρουάριος 27, 2010 #3316 Φεβρουάριος 27, 2010 Dont look backΤην εσωσαν η ωραια σκηνοθεσια και 2 απο τις ποιο ωραιες γυναικες του κινηματογραφου(Sophie Marceau,Monica Bellucci).Χωρις αυτα (ειδικα χωρις το δευτερο) δεν θα υπηρχε ταινια
yanni Φεβρουάριος 27, 2010 #3317 Φεβρουάριος 27, 2010 Old DogsΊσως να μην είχα και πολλά κέφια εχτές γιατί μάλλον θα διαφωνήσω με τους ποιο πολλούς. Μου φάνηκε μάλλον μέτρια χωρίς να διαφωνώ ότι είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά τίποτα το καταπληκτικό.
jesus Φεβρουάριος 27, 2010 #3318 Φεβρουάριος 27, 2010 Old DogsΊσως να μην είχα και πολλά κέφια εχτές γιατί μάλλον θα διαφωνήσω με τους ποιο πολλούς. Μου φάνηκε μάλλον μέτρια χωρίς να διαφωνώ ότι είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά τίποτα το καταπληκτικό.+1Πολυ μετρια ταινια.Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος ενθουσιασμος απο πολλους εδω μεσα
Jaco Φεβρουάριος 27, 2010 #3319 Φεβρουάριος 27, 2010 Αν θέλετε κωμωδία δείτε το Black Dynamite... εγγύηση...
o polonos Φεβρουάριος 28, 2010 #3320 Φεβρουάριος 28, 2010 Αν δεν έχεις δει τα "Οι εντιμότατοι φίλοι μου" (τριλογία), είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Κλασική, ιταλική κωμωδία, αξεπέραστη. Ίσως ότι καλύτερο έχει γυριστεί σε κωμωδία. Τελικα η κωμωδια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ υποκειμενικο θεμα. Ειδα το πρωτο μερος του "Οι εντιμότατοι φίλοι μου" και κατα την διαρκεια 120λεπτων δεν γελασα ουτε μια φορα. Αν θέλετε κωμωδία δείτε το Black Dynamite... εγγύηση... Το ιδιο ησχυει και εδω, ναι μεν ηταν πιο αστεια απο την 1η αλλα και παλι σε καμμια φαση δεν γελασα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.