Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Δες και πες γιατι σκηνοθετησε και το απαραδεκτο Doomsday.

πρέπει να μάθεις την πραγματική έννοια τις κάθε λέξης όταν χαρακτηρίζεις μια ταινία :sarcastic:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Explain moar please.:T:

τι ειχα πει "τοτε".

όταν λες μια ταινία "απαράδεκτο" τότε είναι σαν να λες πως δεν βλέπεται

και στη κρητική σου λες πως μέχρι ένα σημείο σε άρεσε και μετά καθόλου και βάζεις σύνολο στο σημερινό ποστ το απαράδεκτο, με μπερδεύεις αγαπητέ :hmm:

ps: η ταινία πήγε να κλέψει αρκετό MAD MAX κατά την ταπεινή μου άποψή και το σκότωσε από ένα σημείο και μετά

όταν λες μια ταινία "απαράδεκτο" τότε είναι σαν να λες πως δεν βλέπεται

και στη κρητική σου λες πως μέχρι ένα σημείο σε άρεσε και μετά καθόλου και βάζεις σύνολο στο σημερινό ποστ το απαράδεκτο, με μπερδεύεις αγαπητέ :hmm:

ps: η ταινία πήγε να κλέψει αρκετό MAD MAX κατά την ταπεινή μου άποψή και το σκότωσε από ένα σημείο και μετά

Ναι μου αρεσε ως ενα σημειο.

Ποσο ηταν αυτο, το 1/4 της?

Δεν την ξελασπωνει με τιποτα αυτο το part.

Δεν ξερω τι προσπαθησε να κανει, αλλα αυτο το τουρλουμπουκι που ειδα ηταν μια κακιστη μειξη ειδων και ιδεων.

Ή το κανεις σωστα ή δεν το κανεις καθολου.

(αποψη μου παντα...)

Μετά από αρκετά χρονάκια κάθισα και ξαναείδα το Cruel Intentions καθώς και το Dangerous Liaisons.

Old Dogs: 9.5/10

Ειλικρινα δεν περιμενα την ταινια να εχει ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ.

Σε καποια φαση εκλαιγα απο τα γελια. Την σταματησα και μια φορα για να παρω ανασα...

Θα εβαζα 10/10 αλλα κατα το τελος (10-15 λεπτα) εκανε μια κοιλιτσα..

Daybrakers,

προσέγγιση μιας κοινωνίας από βρυκολακες. Το αίμα γίνεται αντικείμενο συναλλαγής και η τιμή του παίζει στα χρηματιστήρια.

Παιδια,χθες ειδα την αμερικανικη καταρα 3 (the grudge 3) και πραγματικα δεν μου εκανε καμια εντυπωση..απο την κατηγορια των θρίλερ,τόσο κλασικα οσο και πιο καινουργια,τι μου προτείνετε???

Παιδια,χθες ειδα την αμερικανικη καταρα 3 (the grudge 3) και πραγματικα δεν μου εκανε καμια εντυπωση..απο την κατηγορια των θρίλερ,τόσο κλασικα οσο και πιο καινουργια,τι μου προτείνετε???

Masters_of_horror_episode_imprint_DVD_cover.jpg

αυτο.(και τα δυο που αναγραφει κατω αριστερα)

Να δεις την Ιαπωνικη καταρα

Για αυτο μιλας?http://www.imdb.com/title/tt0364385/

ΑΝ το θυμαμαι καλα πολυ μετριο ηταν.0 σεναριο.Τον casper θυμαμαι το φαντασματακι να βγαινει μεσα απο κατι ντουλαπες και κατι κοριτσακια να κατεβαινουν σκαλοπατια στα 4.

Γιατι σβήστηκε το post του nephilim,πετυχημένο ηταν:p

Μετα απο μια αρκετα μεγαλη διακοπη απο movies λόγο friends(ελιωσα:hang2:),επιστρεφουμε με πολυ ορεξη!

Predator

Cult απλα.

Διακοπη για CL και συνεχιζουμε με Predator 2.(Tα εχω δει και τα 2 απλα πριν πολλα χρονια και ειπα να τα φρεσκαρω λιγο)

Το Predator είναι χαλαρά μια από τις καλύτερες ταινίες του Αρνιού! Χαλαρά την ξανά βλέπεις. Το 2 είναι μάλλον μέτριο.

Εφυγε και το Predator 2:p

Ωραια και αυτη.Δεν νομιζω οτι ξεχωριζω καποια απο τις 2

Un Prophete

Η ιστορία ενός 19χρονου που ξεκινώντας από παιδί για θελήματα, χάρις στην εργατικότητα την εξυπνάδα και την αφοσίωση στους φίλους του, κατάφερε να γίνει αφεντικό . Αριστούργημα.

Το Predator είναι χαλαρά μια από τις καλύτερες ταινίες του Αρνιού! Χαλαρά την ξανά βλέπεις. Το 2 είναι μάλλον μέτριο.

η καλυτερη ειναι μακραν το Terminator 2.

Και εγώ νομίζω ότι ήταν καλύτερος ο Κυνηγός από το Τ2. Και οι 2 ταινίες πάντως είναι από τις πολύ καλές του.

Up in the air

Ωραία ταινία, ο Κλούνεϊ έχει έναν τρόπο ζωής on-the-run και χωρίς δεσμεύσεις που μου αρέσει πάρα πολύ, θίγει ένα πρόβλημα των ημερών μας που είναι οι μαζικές απολύσεις και η απόγνωση που φτάνουν οι υπάλληλοι, έχει λίγο χιούμορ και σίγουρα στο τέλος είναι ανατρεπτική.

Και εγώ νομίζω ότι ήταν καλύτερος ο Κυνηγός από το Τ2. Και οι 2 ταινίες πάντως είναι από τις πολύ καλές του.

Εγώ θα έλεγα Τ1 και Conan...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.