Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Όχι δεν το λέω σε τέτοια βάση, απλά ήταν ταινία που είχε τέτοιου είδους ωμή βία. Σου βγάζω το μάτι σε ξεκοιλιάζω κλπ. Όλες αυτές οι ταινίες είναι του κιλού και απλά τις βλέπω για να περνάει η ώρα.

OK got it now.

Μαλλον γιαυτο δεν σου αρεσε και το Martyrs γιατι εχει και σεναριο/purpose [αντιθετα απο το Hostel δηλαδη]

Γενικα ο Roth με κανει να απορω για την εξεχουσα θεση που εχει καταλαβει αριστερα του Ταραντινο (δεξια ειναι ο Ροντριγκεζ)

Ισως εχει ταλεντο στο να "κοβει καλα τα βραχακια" γιατι σαν σκηνοθετης/ηθοποιος δεν...

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Blade trilogy.1,2 super 3 μετριο

Alien Quadrilogy + Alien Vs predator.Τι να πει κανεις..Ειδικα τα 1,2,4 ειναι κολαση

An education.Μετρια την βρηκα και ειχα ακουσει πολυ καλα λογια

Whip It.Πολυ μετρια και αυτη

Julie & Julia

Δεν το περιμενα αλλα ηταν παααααραπολυ ευχαριστη ταινια που ανοιγει διαολεμενα την ορεξη (να δω τι θα βρω να φαω τετοια ωρα:p).

Η Meryl Streep ηταν πραγματικα απολαυστικη στον ρολο της Julia Child.

Julie & Julia

Δεν το περιμενα αλλα ηταν παααααραπολυ ευχαριστη ταινια που ανοιγει διαολεμενα την ορεξη (να δω τι θα βρω να φαω τετοια ωρα:p).

Η Meryl Streep ηταν πραγματικα απολαυστικη στον ρολο της Julia Child.

Βασικά έπαιξε τόσο καλά, ειδικά στην φωνή και στις κινήσεις, που άνετα την μπερδεύει κανείς με την ορίτζιναλ Τζούλια Τσάιλντ.

Παρομοίως δεν την περίμενα τόσο καλή την ταινία...

sherlock holmes 9/10 ισως της βαζω λιγο παραπανω απ οσο πρεπει γτ οι ταινιες μυστηριου ειναι η αδυναμια μου

avatar 9/10 πολυ καλη και με και χωρις 3d.

the forbidden kingdom 6/10 ημουν fan και του jet lee και του chackie chan οποτε μια ταινια πουσυνδυαζει και τα 2 επρεπε να την δω.

paranormal activity 5/10 νταξει απλα βαρετο.Πιο Low budget γινετε? Δε γινετε.

dorian grey 5.5/10 Το story γνωστο , απλα το πηρε απ την οπτικη του ρομαντζου.

the book of eli 6.5/10 αν περασει η αρχη που ειναι καπως βαρετη μετα βλεπετε.

Ελιωσα 2 μερες :)

The Box : 5.5-6.0 είχε δυναμικό αλλά κάπου στην πορεία έμπλεξαν τα μπούτια τους και βγήκε ένα μέτριο δράμα/sci-fi.

The Time Traveler's Wife : 6.5-7.0 αφήνει πολλά (λογικά) ερωτήματα αναπάντητα, αλλά βλέπεται υπεράνετα (και με παρέα).

Cedar Boys : 6.0 δεν διεκδικεί δάφνες σε τίποτε, βλέπεται ευχάριστα όμως εάν δεν υπάρχει κάτι άλλο διαθέσιμο.

και η έκπληξη,

Malice in Wonderland : 8.0 δεν χρειάζονται μεγάλοι προϋπολογισμοί και μεγάλοι ηθοποιοί προκειμένου να προσαρμόσεις, πετυχημένα, το παραμύθι στο σήμερα. Είναι όσο φευγάτη πρέπει να είναι !

Love Happens 7/10.

Είδα το εξώφυλλο με την Aniston και περίμενα μία ελαφριά ρομαντική ταινία. Τελικά, η ταινία είναι μία ωραιότατη κοινωνική, θυμίζει το Reign Over Me. Προτείνεται μετά του έταιρου ήμισυ :)

Παιδιά, μπορείτε να προτείνετε μια κωμωδία πολύ αστεία για να δείξω σε έναν γνωστό μου που είναι πολύ πολύ πεσμένος τελευταία;

Δεν είναι ανάγκη να ναι καινούρια.

Θενκς

Παιδιά, μπορείτε να προτείνετε μια κωμωδία πολύ αστεία για να δείξω σε έναν γνωστό μου που είναι πολύ πολύ πεσμένος τελευταία;

Θενκς

Top Secret! (1984)

Θενκς

Δυσκολος τομεας πραγματικα.Σπανιζουν καλες κωμωδιες.Tο "Forgetting Sarah Marshall" ειχα δει πριν απο αρκετο καιρο δεν ειναι τπτ σπουδαιο απλα εχει 3-4 σκηνες που ειχαμε λιωσει στο γελιο με ενα φιλο

The Twilight Saga: New Moon.Ειχα καιρο να δω τοσο κακη ταινια.Πραγματικα απαραδεχτη.Ειδικα η πρωτη ωρα θελει πολυ κουραγιο

(το πρωτο μου ψιλοαρεσε)

City Island.Ωραια ταινιουλα.Πολυ καλος ο Garcia

Θενκς

Δειπνο Ηλιθιων , πολυ γελιο, πραγματικα, ΙΜΗΟ.

Oldboy 2003

EPIC MOVIE

9/10

Αν και την πρώτη φορά δεν κατάλαβα τι ακριβώς είχε γίνει (Την έβλεπα με ένα φίλο και κάναμε χαβαλέ)

Δεύτερη που την είδα πιο προσηλωμένος μου άρεσε πολύ :)

@alex: There's something about Mairy (αρκεί να μην είναι down από ερωτική απογοήτευση :hehe: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.