Nephiλiμ Φεβρουάριος 8, 2010 #3181 Φεβρουάριος 8, 2010 Up In The Air.Τελικα ο Γιωργης αποτελει μια μικρη εγγυηση.Δεν απογοητευει.Ουτε αυτος ουτε οι ταινιες που πρωταγωνιστει.Πολυεπιπεδη ταινια και δεν μου κανει εντυπωση που σαρωνει .Οικονομικη κριση,απολυσεις και workaholics ....Enjoy responsibly.
papatsonis Φεβρουάριος 8, 2010 #3182 Φεβρουάριος 8, 2010 OSS 117: Rio ne répond plus , και η συνεχεια εχει αρκετο γελιο (οπως και η 1η ταινια) , με αρκετες μπηχτες τοσο αυτοκριτικης οσο και για Γερμανους/Εβραιους (στο μετρο του δυνατου οι 2 τελευταιες...)
alexis2044 Φεβρουάριος 8, 2010 #3183 Φεβρουάριος 8, 2010 Up In The Air.Τελικα ο Γιωργης αποτελει μια μικρη εγγυηση.Δεν απογοητευει.Ουτε αυτος ουτε οι ταινιες που πρωταγωνιστει.Πολυεπιπεδη ταινια και δεν μου κανει εντυπωση που σαρωνει .Οικονομικη κριση,απολυσεις και workaholics ....Enjoy responsibly.Απότομο και μετά τη μέση ψιλο-προβλέψιμο τέλος. Από ηθοποιια δεν λέω, εξαιρετικές ερμηνείες αλλα το σενάριο αν και πρωτότυπο και επίκαιρο με απογοήτευσε λίγο.
Karavaneas Φεβρουάριος 8, 2010 #3184 Φεβρουάριος 8, 2010 the informant μετρια προς μουφα...ανουσιο σεναριο.:...: 5/10
Nephiλiμ Φεβρουάριος 8, 2010 #3185 Φεβρουάριος 8, 2010 Aliens Quadrilogy. Πραγματικα μπορω να γραφω για ωρες.... MUST SEE stuff(ειχα να τα δω 10 χρονια+,τωρα τα βρηκα even moar awesome)
jesus Φεβρουάριος 8, 2010 #3186 Φεβρουάριος 8, 2010 Aliens Quadrilogy.Πραγματικα μπορω να γραφω για ωρες.... MUST SEE stuff(ειχα να τα δω 10 χρονια+,τωρα τα βρηκα even moar awesome) ποπο εχω και εγω πολυ καιρο να τα δω.θα κανω βραδια aliens μου φαινεται..καπακι το ενα πισω απο το αλλο
Nephiλiμ Φεβρουάριος 8, 2010 #3187 Φεβρουάριος 8, 2010 ποπο εχω και εγω πολυ καιρο να τα δω.θα κανω βραδια aliens μου φαινεται..καπακι το ενα πισω απο το αλλο Ε ηταν ωραιο το βραδυ της Παρασκευης σου λεω! 10 Λιρες το box set 9 dvd!!!!
cebit Φεβρουάριος 8, 2010 #3188 Φεβρουάριος 8, 2010 Aliens Quadrilogy.Πραγματικα μπορω να γραφω για ωρες.... MUST SEE stuff(ειχα να τα δω 10 χρονια+,τωρα τα βρηκα even moar awesome) Αν είχα εισητήριο για ταξίδι στον χρόνο (μετ'επιστροφής) θα το εξαργύρωνα άνετα για να κρυφοκοιτάω από κάποια γωνία την Ripley να συχτηριάζει τον βλάκα τον Burke. Ταινιάρες τα Alien & Aliens. O Bishop ειδικά στο Aliens είναι μορφή Πετάει τρομερές ατάκες και σπόντες. "-Είμαι ανθρωποειδές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και ιλίθιος" (λίγο πρωτού αναλάβει την αποστολή να φτιάξει το link προς το mothership)
eleozz Φεβρουάριος 8, 2010 #3189 Φεβρουάριος 8, 2010 Ε ηταν ωραιο το βραδυ της Παρασκευης σου λεω!10 Λιρες το box set 9 dvd!!!! μονο αγγλικους υποτιτλους εχει?
Nephiλiμ Φεβρουάριος 9, 2010 #3190 Φεβρουάριος 9, 2010 Τhe Hangover [unrated μη χεσω] Το ειχα ξαναδειι καποια στιγμη μετα το καλοκαιρι,το ξαναειδα με λοιπους καφρους μπας και αλλαξει τιποτα. Το σεναριο?Το εδειχνε στο τρεηλερ. Το 90% των οντως πετυχημενων αστειων?Το εδειχνε στο τρεηλερ. Πραγματικα αν υπηρχε τιτλος για την πιο hyped ταινια του 2009 ανετα κερδιζε για πλακα. -Το Avatar δεν ειναι συγκρισιμο σαν "μεγεθος",γκεγκε?- Απο το "Ε" μεχρι το πιο ακυρο σαπχιο blog που διαβαζες στις 3 το πρωι γιατι δεν σου κολλαγε ο καταραμενος υπνος ελεγαν για αυτο. Και οχι απλα διθυραμβικα σχολια.Ηταν κατι πως να το πω... Divine! Οντως ο μουσατος Κρητικος εχει χαβαλε[αν και στο Bored To Death εδειξε τι "λεει"] Oντως αν προκειται να παντρευτειτε συντομα μην το δει η μελλουσα γυναικα σας. [παιζει να νομιζουν οτι το μπουρναζι ειναι Λας Βεγκας και αντι για τιγρη θα χουμε τον τραγο της κυρα Βαγγελιως απο τα χαμοσπιτα τα αυθερετα απανου στο βουνο.] Ειναι μια μιξη "dudeflick/roadtrip/καφριλας". Και εκει το χανει πολυ. Μια που το τρεηλερ την "τραυματισε" τοσο πολυ,μια οτι σου χουν παπαριασει το μυαλο οτι προκειται για ΕΡΓΑΡΑ ,μια η γυναικα απο διπλα που το ειδε και σου ζαλιζει τον ερωτα, μια οτι απλως προκειται για μια μετριοτατη κωμωδία με μετριο σεναριο,μετριες ερμηνειες και μετρια σκηνοθεσια. Ε παρτα. Μου ηθελε και unrated -ναι ενταξει δεν εχει αστεια με κλανιες κλπ αλλα απο ποτε αρχισε αυτο να ειναι ISO standard ?- Υπαρχουν οι Farelli brothers και υπαρχουν και οι Monty Python....
jesus Φεβρουάριος 9, 2010 #3191 Φεβρουάριος 9, 2010 Τhe Hangover [unrated μη χεσω]Το ειχα ξαναδειι καποια στιγμη μετα το καλοκαιρι,το ξαναειδα με λοιπους καφρους μπας και αλλαξει τιποτα. Το σεναριο?Το εδειχνε στο τρεηλερ. Το 90% των οντως πετυχημενων αστειων?Το εδειχνε στο τρεηλερ. Πραγματικα αν υπηρχε τιτλος για την πιο hyped ταινια του 2009 ανετα κερδιζε για πλακα. -Το Avatar δεν ειναι συγκρισιμο σαν "μεγεθος",γκεγκε?- Απο το "Ε" μεχρι το πιο ακυρο σαπχιο blog που διαβαζες στις 3 το πρωι γιατι δεν σου κολλαγε ο καταραμενος υπνος ελεγαν για αυτο. Και οχι απλα διθυραμβικα σχολια.Ηταν κατι πως να το πω... Divine! Οντως ο μουσατος Κρητικος εχει χαβαλε[αν και στο Bored To Death εδειξε τι "λεει"] Oντως αν προκειται να παντρευτειτε συντομα μην το δει η μελλουσα γυναικα σας. [παιζει να νομιζουν οτι το μπουρναζι ειναι Λας Βεγκας και αντι για τιγρη θα χουμε τον τραγο της κυρα Βαγγελιως απο τα χαμοσπιτα τα αυθερετα απανου στο βουνο.] Ειναι μια μιξη "dudeflick/roadtrip/καφριλας". Και εκει το χανει πολυ. Μια που το τρεηλερ την "τραυματισε" τοσο πολυ,μια οτι σου χουν παπαριασει το μυαλο οτι προκειται για ΕΡΓΑΡΑ ,μια η γυναικα απο διπλα που το ειδε και σου ζαλιζει τον ερωτα, μια οτι απλως προκειται για μια μετριοτατη κωμωδία με μετριο σεναριο,μετριες ερμηνειες και μετρια σκηνοθεσια. Ε παρτα. Μου ηθελε και unrated -ναι ενταξει δεν εχει αστεια με κλανιες κλπ αλλα απο ποτε αρχισε αυτο να ειναι ISO standard ?- Υπαρχουν οι Farelli brothers και υπαρχουν και οι Monty Python.... so so true...:smoke: Everybody's Fine Λοιπον δεν ηταν τπτ το σπουδαιο σαν ταινια. Επιπλεον η τυπικη αμερικανικη οικογενεια απεχει πολυ απο την ελληνικη και πολλες φορες σε τετοιες ταινιες δεν πολυμπορουμε να μπουμε στο πνευμα.Παρ ολα αυτα μου αρεσε και με συγκινησε πραγμα που ειχε καιρο να κανει μια ταινια
Nephiλiμ Φεβρουάριος 10, 2010 #3192 Φεβρουάριος 10, 2010 το A History of Violence το χετε δει?( πραγματικα μου ειχε διαφυγει.Κλασικη περιπτωση που το ξεχναγα συνεχεια.)Πειτε να το πρωωθησω ψηλα στην "ουρα" ή να μπει κατω κατω ....?Ο βιγκος γενικα μ αρεσει πολυ σαν ηθοποιος.Οσοι γνωστες πειτε ελευθερα.
unstoppable Φεβρουάριος 10, 2010 #3193 Φεβρουάριος 10, 2010 το A History of Violence το χετε δει?( πραγματικα μου ειχε διαφυγει.Κλασικη περιπτωση που το ξεχναγα συνεχεια.) Πειτε να το πρωωθησω ψηλα στην "ουρα" ή να μπει κατω κατω ....? Ο βιγκος γενικα μ αρεσει πολυ σαν ηθοποιος.Οσοι γνωστες πειτε ελευθερα. Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, απο την αλλη μου αρεσε πολυ το Hangover, οποτε μαλλον δεν εχουμε τα ιδια γουστα:hehe:
jesus Φεβρουάριος 10, 2010 #3194 Φεβρουάριος 10, 2010 το A History of Violence το χετε δει?( πραγματικα μου ειχε διαφυγει.Κλασικη περιπτωση που το ξεχναγα συνεχεια.)Πειτε να το πρωωθησω ψηλα στην "ουρα" ή να μπει κατω κατω ....?Ο βιγκος γενικα μ αρεσει πολυ σαν ηθοποιος.Οσοι γνωστες πειτε ελευθερα.σχετικα προσφατα το ειδα.βλεπετε πολυ ευχαρισταοχι οτι χανεις και τιποτα δλδ που δεν το εχεις δει
Nephiλiμ Φεβρουάριος 11, 2010 #3196 Φεβρουάριος 11, 2010 Οτιδηποτε > HostelΠου να δεις το Martyrs δηλαδη.
cherryman Φεβρουάριος 11, 2010 #3197 Φεβρουάριος 11, 2010 Που να δεις το Martyrs δηλαδη.Το έχω δει επειδή μου είχε κάνει εντύπωση το post του Φάνη, αλλά δεν μου έκανε αίσθηση. Μερικα πράγματα είναι εντελώς υποκειμενικά.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 11, 2010 #3198 Φεβρουάριος 11, 2010 Το έχω δει επειδή μου είχε κάνει εντύπωση το post του Φάνη, αλλά δεν μου έκανε αίσθηση. Μερικα πράγματα είναι εντελώς υποκειμενικά. Δηλαδη το Hostel σου αρεσε ? Ρωταω μονο και μονο για να καταλαβω αν πχ το ειχες σαν καποιου ειδους "βαση" ,που συγκρινεις τετοιου ειδους ταινιες. -σαφως και ειναι υποκειμενικα- Κουβεντα κανουμε
Borg Φεβρουάριος 11, 2010 #3199 Φεβρουάριος 11, 2010 το σούπερ που είχε το hostel (1) ήταν που είχε ανάλογες τιμές από την εθνικότητα τους (πολιτικά δρώμενα)
cherryman Φεβρουάριος 11, 2010 #3200 Φεβρουάριος 11, 2010 Δηλαδη το Hostel σου αρεσε ?Ρωταω μονο και μονο για να καταλαβω αν πχ το ειχες σαν καποιου ειδους "βαση" ,που συγκρινεις τετοιου ειδους ταινιες. -σαφως και ειναι υποκειμενικα- Κουβεντα κανουμε Όχι δεν το λέω σε τέτοια βάση, απλά ήταν ταινία που είχε τέτοιου είδους ωμή βία. Σου βγάζω το μάτι σε ξεκοιλιάζω κλπ. Όλες αυτές οι ταινίες είναι του κιλού και απλά τις βλέπω για να περνάει η ώρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.