jesus Φεβρουάριος 4, 2010 #3161 Φεβρουάριος 4, 2010 φιλε nephilim μολις ειδα το funny games.Παω τωρα να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο μεχρι να ματωσει να βγαλω τα νυχια μου με πενσα,να σπασω τα γονατα μου και μετα να πεσω απο το μπαλκονι.πραγματικα απο τις ποιο εκνευριστικες ταινιες που εχω δει ποτε.απο τις λιγες φορες που σκέφτηκα να σπασω το πολύτιμο pc μου(μεγαλη κουβεντα)πετυχε αυτο που ηθελε ο σκηνοθετης στο 100%.Ωραιο αλλα πολυ ανωτερο για μενα το La pianiste
Nephiλiμ Φεβρουάριος 4, 2010 #3162 Φεβρουάριος 4, 2010 φιλε nephilim μολις ειδα το funny games.Παω τωρα να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο μεχρι να ματωσει να βγαλω τα νυχια μου με πενσα,να σπασω τα γονατα μου και μετα να πεσω απο το μπαλκονι.πραγματικα απο τις ποιο εκνευριστικες ταινιες που εχω δει ποτε.απο τις λιγες φορες που σκέφτηκα να σπασω το πολύτιμο pc μου(μεγαλη κουβεντα) πετυχε αυτο που ηθελε ο σκηνοθετης στο 100%.Ωραιο αλλα πολυ ανωτερο για μενα το La pianiste Ποιο απο τα 2? Το οριτζιναλ ή το remake(U.S.)? Οτι και να λες εχει μουσικαρες John Zorn (βλεπε τρελα σαξοφωνα) και ειναι πραγματικα ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ και με πολλα μηνυματα.
jesus Φεβρουάριος 4, 2010 #3163 Φεβρουάριος 4, 2010 Ποιο απο τα 2?Το οριτζιναλ ή το remake(U.S.)? Οτι και να λες εχει μουσικαρες John Zorn (βλεπε τρελα σαξοφωνα) και ειναι πραγματικα ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ και με πολλα μηνυματα. To remake ειδα.Καλυτερο/χειροτερο το original?Πραγματικα ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ομως,σου βγαζει την ψυχη Παντως με εχει κερδισει ο τυπος(Haneke)
hayabusa Φεβρουάριος 4, 2010 #3164 Φεβρουάριος 4, 2010 Sherlock HolmesΚαλούτσικη γενικά αλλά σε ορισμένες σκηνές θύμιζε κάτι από Assassins Creed ενώ σε άλλες κάτι από Leathal Weapon και Bad Boys. Γενικά μου άρεσε αλλά σίγουρα δεν ηταν αυτό που περιμενα.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 4, 2010 #3165 Φεβρουάριος 4, 2010 To remake ειδα.Καλυτερο/χειροτερο το original?Πραγματικα ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ομως,σου βγαζει την ψυχη Eιναι γυρισμενο ΙΔΙΟ σκηνη-σκηνη. Απλα δεν εχει Zorn εκει.
status Φεβρουάριος 4, 2010 #3166 Φεβρουάριος 4, 2010 Sherlock HolmesΚαλούτσικη γενικά αλλά σε ορισμένες σκηνές θύμιζε κάτι από Assassins Creed ενώ σε άλλες κάτι από Leathal Weapon και Bad Boys. Γενικά μου άρεσε αλλά σίγουρα δεν ηταν αυτό που περιμενα."'Ολα σε ένα, νοικοκυρεμένα!"Ισα ίσα που έριξα έναν υπνάκο 15 λεπτά περί την μέση.!
jesus Φεβρουάριος 4, 2010 #3167 Φεβρουάριος 4, 2010 Eιναι γυρισμενο ΙΔΙΟ σκηνη-σκηνη.Απλα δεν εχει Zorn εκει. μαλιστα νταξ δεν θα κατσω να δω ιδια ταινια. συνεχιζουμε με Michael Haneke καιιιιιιιιι The White Ribbon:look:
SirDiman Φεβρουάριος 4, 2010 #3168 Φεβρουάριος 4, 2010 Vitus 8/10 http://www.imdb.com/title/tt0478829/ Αρκετα καλη η ταινια, αν σας αρεσουν τα not so dramas, give it a shot
cebit Φεβρουάριος 4, 2010 #3169 Φεβρουάριος 4, 2010 The fourth kind.Ημουν ετοιμος για μπουρδα μεγατονων.Ειδικα οταν διαβασα οτι εχει να κανει με alien abduction-εχοντας δει και Χ-files που ειναι πανω απο ολα-λεω ωχχ..Τελικα super η ταινια.πραγματικα με εκανε να το πιστεψω ολο το παραμυθι.Ολα αυτα τα σκηνοθετικα trick που εκαναν-split screen-και σου πεταω στην μαπα και αυτο που φτιαξαμε εμεις αλλα και video απο οτι εγινε πραγματικα τοτε(και καλα), μου αρεσε πααααρα πολυ........Την είδα την ταινία κ'γώ πρόσφατα και μου άρεσε το κλίμα που δημιουργεί. Γιατί όμως δεν με έπεισε καθόλου η τύπισσα που υποτίθεται ότι πέρασε τα πάνδεινα ? ο τόνος της φωνής της μου θυμίζει παιδάκι που ψέυδεται ασύστολα. Δεν αμφισβητώ αυτά που ισχυρίζεται, απλά δεν το δέχομαι ως αληθινή ιστορία έτσι αβίαστα.
status Φεβρουάριος 4, 2010 #3170 Φεβρουάριος 4, 2010 Μόλις γύρισα από το άβαταρ για 2η φορά, τι μπούρδα ήταν αυτή (2η φορά έτσι..για να μην λένε κάτι ψυχές ότι δεν έδωσα σημασία στη ταινια ή ότι μπορεί κάτι να έχασα!).
raven_g20 Φεβρουάριος 5, 2010 #3171 Φεβρουάριος 5, 2010 State of Play http://www.imdb.com/title/tt0473705/ 8/10 Ωραία ταινιούλα με οχι τόσο πρωτότυπο σενάριο αλλά ωραία γυρισμένη και με αρκετά twists. Καλή ηθοποιήα από όλους, με ξενέρωσε λίγο ο crowe, και γενικώς ταινία η οποία δεν έχει πολύ δράση αλλά σε κρατά καθηλωμένο με αγωνία να δεις τι θα συμβεί. Btw οι 3 τελευταίες ταινίες που έχω δει πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams και είναι όλες του 2009! Εννοείται πως δεν με χαλάει να την βλέπω
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 5, 2010 #3172 Φεβρουάριος 5, 2010 Επικινδυνες Μαγειρικες 8,5/10Αρε Κατια...
Dolly Φεβρουάριος 5, 2010 #3173 Φεβρουάριος 5, 2010 Παστελ, άκουσα πως η Κάτια είναι πιο ατάλαντη απο ταύρο σε ιαλοπωλείο, ισχύει?
HotPeanut Φεβρουάριος 5, 2010 #3174 Φεβρουάριος 5, 2010 Sherlock HolmesΧωρίς να έχω διαβάσει κάποια ιστορία του, είδα μια καλούτσικη ταινία με τον πρωταγωνιστή να παίζει αρκετά καλά το ρόλο του. 7,5
Nephiλiμ Φεβρουάριος 5, 2010 #3175 Φεβρουάριος 5, 2010 Επικινδυνες Μαγειρικες 8,5/10Αρε Κατια...Αμαν ρε πλαστελινη,πηγα και ειδα το τρεηλερ και τωρα πειναω και γω!
nickstamat Φεβρουάριος 6, 2010 #3176 Φεβρουάριος 6, 2010 Είδα χτες το Sherlock Holmes.Μπορώ να πω ότι ήταν υπερβολικά εντυπωσιακές οι σκηνές δράσης, αλλά έκαναν τον ήρωα να δείχνει ακόμα πιο "γαμάτος"...Γέλασα κιόλας, μιας και ο πρωταγωνιστής ήταν κλασσικός ατακαδόρος.Μου άρεσε, 8/10 !
papatsonis Φεβρουάριος 6, 2010 #3177 Φεβρουάριος 6, 2010 Ψυχη βαθιά , μου αρεσε, αν και δεν ξερω αν αυτη η "κατα βαθος ανθρωπια" που δειχνει σε αρκετες σκηνες οτι κατειχε τους αξιωματικους (απο τον ανθυπολοχαγο μεχρι τον αρχηγο στρατου) εχει σχεση με την πραγματικοτητα , παρα το γεγονος οτι αναμφιβολα ειχαν επιγνωση οτι δεν κυνηγαγαν "γερμανους"...η πολυ πιο "ερασιτεχνικη" Τα Χρονια της Θυελλας με ειχε φορτισει συναισθηματικα πολυ περισσοτερο παντως, εκει βεβαια μπορει να οφειλεται στην εξαιρετικη μουσικη επενδυση του Γιαννη Μαρκοπουλου και την ερμηνεια της Ειρηνης Παππα.
dohc161416003179 Φεβρουάριος 6, 2010 #3179 Φεβρουάριος 6, 2010 Την είδα την ταινία κ'γώ πρόσφατα και μου άρεσε το κλίμα που δημιουργεί. Γιατί όμως δεν με έπεισε καθόλου η τύπισσα που υποτίθεται ότι πέρασε τα πάνδεινα ? ο τόνος της φωνής της μου θυμίζει παιδάκι που ψέυδεται ασύστολα. Δεν αμφισβητώ αυτά που ισχυρίζεται, απλά δεν το δέχομαι ως αληθινή ιστορία έτσι αβίαστα.Μόλις την είδα κι εγώ. Πολύ ωραίο θριλεράκι που σε κρατάει σε αγωνία, χωρίς να δείχνει ουσιαστικά τίποτα. Μου άρεσε η Μίλα κι ο δικός μας Κοτέας. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Borg Φεβρουάριος 7, 2010 #3180 Φεβρουάριος 7, 2010 Sherlock Holmes 6/10 και πολύ είναι, φλύαρο σενάριο και αδιάφορο χιούμορ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.