Samael Φεβρουάριος 1, 2010 #3141 Φεβρουάριος 1, 2010 Moon ,δεν ηξερα τι να περιμενω πριν το δω, ειναι μυστηρια ταινια και δεν εχει κ πολλα βαθυτερα νοηματα τελικα... Ασε που ο αγαπημενος Kevin Spacey ηταν τελικα μονο η φωνη του computer... 6,5/10 Eιπα να δω κ γω το 2012...που 2012 να ειναι οι ωρες του σκηνοθετη.....3/10 κ πολυ ειναι για αυτην την παρωδια... Pandorum , αναπαντεχα καλο θα ελεγα. 7/10 με μερικες πιπεριες που δεν μου την σπασαν κ πολυ
TifoziF1 Φεβρουάριος 1, 2010 #3142 Φεβρουάριος 1, 2010 Waltz with BashirΔείτε το αν δεν το έχετε δει ήδη
jpavly Φεβρουάριος 2, 2010 #3143 Φεβρουάριος 2, 2010 Iglourious Basterds, δεν ήταν και πολύ ιδιαίτερο. Λίγο από Kill Bill ειδικά στο Soundtrack και μερικά σκηνικά, λίγο splatter, δεν με ξετρέλανε. Όλα τα λεφτά ήταν ο "Κυνηγός των Εβραίων", πολύ γραφικός, τρομερός ο τύπος.
LevelOne Φεβρουάριος 2, 2010 #3144 Φεβρουάριος 2, 2010 ...Όλα τα λεφτά ήταν ο "Κυνηγός των Εβραίων", πολύ γραφικός, τρομερός ο τύπος.Επαιζε και ο Πλεύρης;;;; Οχι ρε, τι εργάρες χάνω!!
winters Φεβρουάριος 2, 2010 #3146 Φεβρουάριος 2, 2010 Επαιζε και ο Πλεύρης;;;; Οχι ρε, τι εργάρες χάνω!! xa0xa0x0a0x0
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2010 #3147 Φεβρουάριος 2, 2010 Επαιζε και ο Πλεύρης;;;; Οχι ρε, τι εργάρες χάνω!!Ο γιος του που ειναι και καταδρομεας.
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 2, 2010 #3148 Φεβρουάριος 2, 2010 The Imaginarium of Doctor Parnassus Νομίζω ελάχιστοι είναι οι σκηνοθέτες που μπορούν να υπερηφανεύονται ότι φτιάχνουν ταινίες για όλους. Ο Terry Gilliam είναι ο σύγχρονος παραμυθάς που σε παρασύρει στους μαγικούς του κόσμους είτε είσαι 5 είτε 105 χρόνων. Η τελευταία ταινία του Heath Ledger. Έπαιξε πραγματικά τέλια όπως και οι υπόλοιποι. Η σατανική φωνή:
jesus Φεβρουάριος 3, 2010 #3149 Φεβρουάριος 3, 2010 The fourth kind. Ημουν ετοιμος για μπουρδα μεγατονων.Ειδικα οταν διαβασα οτι εχει να κανει με alien abduction-εχοντας δει και Χ-files που ειναι πανω απο ολα-λεω ωχχ.. Τελικα super η ταινια.πραγματικα με εκανε να το πιστεψω ολο το παραμυθι.Ολα αυτα τα σκηνοθετικα trick που εκαναν-split screen-και σου πεταω στην μαπα και αυτο που φτιαξαμε εμεις αλλα και video απο οτι εγινε πραγματικα τοτε(και καλα), μου αρεσε πααααρα πολυ το αστειο με το θεμα alien abduction ειναι οτι παντα οι εξωγηινοι ειναι εχθρικοι σε βουτανε με το ζορι πειραματα κοβουν ραβουν κανουν τρυπες αφηνουν σημαδια σβηνουν μνημες Nα μου πεις,αν εβγαινε μια ταινια η σειρα με alien abduction οπου οι εξωγηινοι επαιζαν μαζι σου ταυλι στο spaceship και επιαναν κουβεντα για το πως περναμε στην γη,δεν νομιζω να πηγαινε και πολυ καλα.... α και ενα τελευταιο.Η ιστορια με τον υπνωτισμο ηταν λιγο τραβηγμενη,εκαναν 200 υπνωτισμους στην ταινια και ολοι γινόντουσαν μπαμ μπαμ μεσα σε μισο λεπτακι.Ασε που ο πραγματικος υπνωτισμος δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπουμε στις ταινιες γενικοτερα
Aligator21 Φεβρουάριος 3, 2010 #3150 Φεβρουάριος 3, 2010 The Road 9/10!!! Τρομερή ταινία! Σου περνάει πολλά μηνύματα, ειδικά στις σχέσεις μεταξύ πατέρα-παιδιού. Δείτε την! (Τhanks DJD για την πρόταση)Eden is West 8/10. Μου άρεσε πάρα πολύ, σε κρατάει κολλημένο στην οθόνη σε όλη την διάρκεια της ταινίας.
jpavly Φεβρουάριος 3, 2010 #3153 Φεβρουάριος 3, 2010 Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι οι fire spiting dragons ή το Κράκεν;
jesus Φεβρουάριος 4, 2010 #3154 Φεβρουάριος 4, 2010 Children of a Lesser God.πανεμορφη απλα:bigsmile:καταπληκτική η πρωταγωνίστρια εβγαζε απιστευτο συναισθημα χωρις να βγαλει κουβεντα
dimitris_s Φεβρουάριος 4, 2010 #3155 Φεβρουάριος 4, 2010 Everybody's fine - 8.5/10IMDB - 7.5/10 To 7.5 απ' τους 1.220 voters είναι λίγο κατά την άποψή μου.Το εξώφυλλο σε προδιαθέτει για Αμερικανοκωμωδία, και αφού φιγουράρει σε αυτό και ο Ντε Νίρο, σε προδιαθέτει για κάτι πολυ παραπάνω (καλό/έξυπνο σενάριο κτλ). Το σενάριο το έχει φυσικά και με το παραπάνω, φυσικά όμως κάθε άλλο, παρά κωμωδία είναι.Η ταινία είναι πάρα πολυ καλή, συγκινεί και σε αγγίζει χωρίς να υπερβάλλει. Η φωτογραφία είναι πάρα πολυ καλή. Όμορφες εικόνες. Είναι από τις ταινίες που ενώ τις βλέπεις νομίζεις ότι κάθεσαι στο διπλανό κάθισμα του τραίνου με τον πρωταγωνιστή. Ο Ντε Νίρο είναι κάτι παραπάνω από απλά άψογος. Σχεδόν ξεχνάς ότι είναι ο Ντε Νίρο. Σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι ο Frank Goode πραγματικά και ότι o Ντε Νίρο είναι αποκύημα της φαντασίας σου. Οι ερμηνείες από τους υπόλοιπους ηθοποιούς είναι πάρα πολυ καλές, με τη Drew Barrymore να βάζει την υπογραφή της, πρώτη και καλύτερη.Δείτε την.
jesus Φεβρουάριος 4, 2010 #3156 Φεβρουάριος 4, 2010 Η δασκάλα του πιάνουΠολυ δυσκολη και σοκαριστικη ταινια.Θελει ψαξιμο η υποθεση,παιζει να την ξαναδω σε καποια φασηκαταπληκτικη η πρωταγωνιστρια.Δεν ειχα δει μεχρι τωρα αλλη ταινια του Michael Haneke και μετα απο αυτη λεω να ριξω μια ματια.βρηκα αυτο για οποιον ενδιαφερετε,μου αρεσαν τα οσα ειπε.προσοχη spamarei λιγο ο τυπος διαβαστε αφου δειτε την ταινιαhttp://cinessence.blogspot.com/2009/02/la-pianiste.htm
Nephiλiμ Φεβρουάριος 4, 2010 #3157 Φεβρουάριος 4, 2010 Δεν ειχα δει μεχρι τωρα αλλη ταινια του Michael Haneke και μετα απο αυτη λεω να ριξω μια ματια. Funny Games (U.S. or not)Do it.
jesus Φεβρουάριος 4, 2010 #3158 Φεβρουάριος 4, 2010 Funny Games (U.S. or not)Do it. και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι τοσο βρυκολακας..
status Φεβρουάριος 4, 2010 #3160 Φεβρουάριος 4, 2010 Ο Τ-Ρεξ είναι ο κακός, είναι ξεκάθαρο!Πάχυνε ο Proffesor Moriarty τελικά..!"Τhe men who stare at goats"Ή έχασα το χιούμορ μου ή γέρασα δεν εξηγείται αλλιώς.!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.