ΝTG Ιανουάριος 14, 2010 #3021 Ιανουάριος 14, 2010 Έχει πολλές σκηνές με αηδιαστικές σάρκες όξω κλπ; Ρωτάω για να ξέρω, να το δω με τη γυναίκα ή όχι Περι τσοντας προκειτε η θριλερ?? Για ποια λετε?
jpavly Ιανουάριος 14, 2010 #3022 Ιανουάριος 14, 2010 Για το Whiteout ρα. Είδα κάτι σκηνές με αηδιαστικά frostbites και θέλω να ξέρω
raven_g20 Ιανουάριος 14, 2010 #3023 Ιανουάριος 14, 2010 Give em Hell Malone7.5/10Πολύ καλή ηθοποιήα από όλους. Σενάριο όχι τόσο πρωτοποριακό (βλ. Punisher όπου παίζει και ο ίδιος ηθοποιός), ωραία εφέ, one crazy chinese chick! και γενικώς ταινιούλα με μπόλικη δράση που δεν σε κάνει να βαριέσε μόνο που την βλέπεις. N1.
jesus Ιανουάριος 14, 2010 #3024 Ιανουάριος 14, 2010 the road.πολυ αισιοδοξη μεσα στην απαισιοδοξια τηςβλεπετε παντως
RootX Ιανουάριος 14, 2010 #3025 Ιανουάριος 14, 2010 Give em Hell Malone7.5/10Πολύ καλή ηθοποιήα από όλους. Σενάριο όχι τόσο πρωτοποριακό (βλ. Punisher όπου παίζει και ο ίδιος ηθοποιός), ωραία εφέ, one crazy Chinese chick! και γενικώς ταινιούλα με μπόλικη δράση που δεν σε κάνει να βαριέσε μόνο που την βλέπεις. N1.Agreek, θυμίζει διάφορες αλλά είναι καλο-γυρισμένη και δεν απογοητεύει !
papatsonis Ιανουάριος 14, 2010 #3026 Ιανουάριος 14, 2010 Για το Whiteout ρα. Είδα κάτι σκηνές με αηδιαστικά frostbites και θέλω να ξέρω εχει ενα frostbite που οπως ειπες ειδες, αλλα εχει και το πτωμα στο οποιο αναφερεται το summary με το κρανιο καπως, παρολα αυτα δε νομιζω οτι χρειαζεσαι καποιο ιδιαιτερο στομαχι για την ταινια.. (ή εχω γινει πλεον αναισθητος..)
Aligator21 Ιανουάριος 15, 2010 #3027 Ιανουάριος 15, 2010 εχει ενα frostbite που οπως ειπες ειδες, αλλα εχει και το πτωμα στο οποιο αναφερεται το summary με το κρανιο καπως, παρολα αυτα δε νομιζω οτι χρειαζεσαι καποιο ιδιαιτερο στομαχι για την ταινια.. (ή εχω γινει πλεον αναισθητος..)Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο στομάχι όπως λες (εκτός και εάν είμαι και εγώ αναίσθητος).jpavly, 2-3 σκηνές ίσως εάν χρειαστεί και αυτές όχι μεγάλης διάρκειας.
jesus Ιανουάριος 15, 2010 #3028 Ιανουάριος 15, 2010 the deer hunter.7 και ισως ειμαι επιεικής.3 ωρες ταινια με σεναριο 10λεπτων.μας ζαλισε μιση ωρα με τον γαμο και δεν εδειξε ουσιαστηκα τπτ απο οτι εγινε κατα την διαρκεια του πολεμου.Ο de niro αν και πρωταγωνιστης, ο ρολος του ηταν καπως ανουσιος,πηγε γυρισε ε δεν εγινε και τπτ.Μονο ο ρολος του Walken ειχε να πει κατι κατα την γνωμη μου.Εχουν γυριστει πολυ καλυτερες ταινιες με θεμα το vietnam και το λουκι που περνανε μετα οι στρατιωτες
LevelOne Ιανουάριος 16, 2010 #3029 Ιανουάριος 16, 2010 Gran Torino... Θεέ μου 'σχωρα με γι αυτο που θα πώ, αλλα για να μην μαγαρίσω αυτό που είδα, πολύ θα ήθελα μια version του Ταραντίνο... Εστω να το πούνε Gran Tarantino...Μου άρεσε. 7.5/10Αλλα του Ταραντίνο θα έπαιρνε ευκολα ενα 9αράκι...
Nephiλiμ Ιανουάριος 16, 2010 #3030 Ιανουάριος 16, 2010 Εχουν γυριστει πολυ καλυτερες ταινιες με θεμα το vietnam και το λουκι που περνανε μετα οι στρατιωτεςΡαμπο.Το Πρωτο Αιμα.
yanni Ιανουάριος 16, 2010 #3031 Ιανουάριος 16, 2010 Gran Torino... Θεέ μου 'σχωρα με γι αυτο που θα πώ, αλλα για να μην μαγαρίσω αυτό που είδα, πολύ θα ήθελα μια version του Ταραντίνο... Εστω να το πούνε Gran Tarantino...Μου άρεσε. 7.5/10Αλλα του Ταραντίνο θα έπαιρνε ευκολα ενα 9αράκι...Μπα... ο Ταραντίνο θα το είχε κάνει heavy metal και θα το είχε ξεσκίσει. Εγώ χαλαρά βάζω το 9άρακι στην ταινία όπως αυτή είναι τώρα.Μακάρι να ζήσει 150 χρόνια ο άνθρωπος να συνεχίσει να φτιάχνει ταινίες.
Jaco Ιανουάριος 16, 2010 #3032 Ιανουάριος 16, 2010 Μιας και περί clint o λόγος, δείτε το invictus... πολύ καλή σκηνοθεσία από τον eastwood και o Freeman δίνει ρέστα στον ρόλο του Μαντέλα... νομίζω από τις καλύτερες ταινίες του χειμώνα...
alexis2044 Ιανουάριος 16, 2010 #3033 Ιανουάριος 16, 2010 Up in the air 7.5/10Ωραίο θέμα, αριστες ερμηνείες, με χάλασε το τέλος.Είχα την αίσθηση ότι από ένα σημείο και μετά είπανε οκ κάναμε καλή δουλειά, ώρα να τελειώσουμε...The men who stare at goats 4.5/10All star cast, ιστορία ότι να ναι. Κουραστική και βαρετή αφήγηση, τι να κάνει και οκαημενος ο Clooney που τον βάλανε να παίξει τον (Φαινομενικά; ) τρελό διάδοχο του γιουρι γκελερ. Καμία σχέση με τους κουλατους ρόλους που επαιζε μέχρι τώρα.Νυστα...
jesus Ιανουάριος 16, 2010 #3034 Ιανουάριος 16, 2010 Ραμπο.Το Πρωτο Αιμα.Ελπιζω να μην το λες ειρωνικα ε?Γιατι εχω ενα θεματακι με τον John Rambo:dirol:
alexis2044 Ιανουάριος 16, 2010 #3036 Ιανουάριος 16, 2010 αγοραροι το Hurt Locker yay or nay @ 720p ?Def yay.
Nephiλiμ Ιανουάριος 17, 2010 #3037 Ιανουάριος 17, 2010 Whip ItΣυμπαθητικουλη ταινιακι , με την Drew Barrymore στην καρεκλα του σκηνοθετη.Απο την πρωτη στιγμη ηξερα τι θα δω (βλεπε Fox Searchlight)To θεμα του εφηβικοι ερωτες,ονειρα αυτων,καταπιεση γονεων και ενα πολυ παραξενο "αθλημα" !O Fallon πολυ καλος,η πρωτη συζυγος του Dewey Cox AKA Kristen Wiig κλασικα καλη και αστεια και ναι η Drew που παιζει και στην ταινια ειναι αστεια(καλα οχι και σε γουιλφαρελικα επιπεδα ©)Α και καλουλι OST!Αν το ειχα δει σινεμα θα σπαγα το κεφαλι του ταξιθετη.Για σπιτι-σαπιλα-καναπε υπερκομπλε.Λιγο προσοχη μονο γιατι βγηκαν πολλες ταινιες lately οποτε αυτο προτεινα να μπει στο queue.Coming Next : Paranormal Activity
Borg Ιανουάριος 17, 2010 #3038 Ιανουάριος 17, 2010 Armored 6.5/10All About Steve 4/10The Tournament 6/10The Rebound 6.5/10για 2η φορά The Fall : 8.5/10.
Reaper Ιανουάριος 17, 2010 #3039 Ιανουάριος 17, 2010 Law Abiding Citizenhttp://www.imdb.com/title/tt1197624/παρα πολυ καλη!αν εξαιρεσουμε τα 10 τελευταια λεπτα ...:whistle2:
Nephiλiμ Ιανουάριος 17, 2010 #3040 Ιανουάριος 17, 2010 Paranormal Activity [2007]"Μην το δειτε μονοι σας" προτεινει το εξωφυλλο,λογικο αφου η ταινια ειναι οτι πρεπει για τρελο "κανιβαλισμο" among αντροπαρεα.Ζευγαρι,φαντασμα/σατανας,μια καμερα και ενα μαρκετιγκ που κοπιαρε ΕΠΑΝΚΡΙΒΩΣ οτι εκανε το Blair Witch Project μια δεκαετια πριν-που το ιντερνετι δεν ηταν οπως το ξερουμε σημερις.-Η Paramount/Dreamworks πρεπει να αισθανεται ΝΤΡΟΠΗ για αυτο το ντοκιμαντεριστικου στυλ σκατο που εβγαλε,χωρις να νιωθει ΝΤΡΟΠΗ για τα 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που τσεπωσε.Η ταινια πραγματικα ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.Το "βρεθηκαν τα αρχεια τα μονταραμε,ευχαριστουμε οικογενεια Κακομιρογλου που μας τα δωσατε" ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.τα 15.000 χιλιαρικα που υποτιθεται κοστισε τα χρησιμοποιησαν για ποιο πραγμα?για να πληρωσουν τους 2 καθυστερες που παιζουν?Για τους 2-3 κομπαρσους ?Για την καμερα?Για να νοικιασουν το σπιτι μαζι με την καθαριστρια για να μαζεψει τα αλευρια?Πουθεναδικη.ΚΑΘΟΛΟΥ τρομακτικη.Βασισμενη στο οτι ολη την ωρα περιμενεις κατι να ΧΕΣΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ,αλλα δεν συμβαινει τιποτα απολυτως.Μονο υπνος,ενα ζαβο ζευγαρι που ξεπορτιζει μονο μια φορα,σκιες,φωνες(edited απο Spielberg παρακαλω),και 3 διαφορετικα τελη για να διαλεξετε ποιο σας αρεσει.Και εδω και καιρο γυρνανε και sequel με χεσω.Μακρια λεμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.