Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Black Dynamite

Παρωδία μαύρων ταινιών των 70's... Βλέπεται σε γενικές γραμμές και έχει μερικά σημεία που έχει γέλιο. Για τον SLN είναι η ταινία...Black Power κι έτσι.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Armored.συμπαθητικη περιπετεια με τα γνωστα κενα στο σεναριο φυσικα

Mannequin (1987)

Άλλη μια classic ταινία των 80's. Το καλό με αυτές τις ταινίες είναι ότι δεν έχουν τους φρενήρεις ρυθμούς των σημερινών. Ταινίες οι οποίες και σε διασκεδάζουν και σε ηρεμούν.

Armored

1/10 ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ :p

Κλασσική αμερικανοπεριπέτεια, με κενά στα σενάρια αλλά και πολλά άλλα μέρη, όπως είπε κάποιος παραπάνω, και το μόνο που κρατώ είναι η κάπως καλή ηθοποιήα από κανα 2 ηθοποιούς. Προβλεπόμενη, κλασική μάγκας 1vs10 κερδίζει επειδη είναι καλό παιδί, 0 σενάριο και γενικώς η χειρότερη ταινία προσωπικά μετά το A.I. Απλά αποφύγετε την. Πότε θα βάλλουν μυαλό εκεί στο χόλιγουντ οι αμερικ(λ)άνοι δεν ξέρω...

/edit: Επίσης είδα το Tell Tale

7/10

Καλή ερμηνεία από τον τυπά και γενικώς, αν και είναι κόπια το σενάριο από προηγούμενες ταινίες, η ταινία εξελίσσοταν με ωραίο τρόπο χωρίς να καταντά σε lone gunner σκηνικό. Γενικώς μια ωραία ταινία με ένα έξυπνο fatality finish!! :)

Pandorum

Γιατί μου θύμισε ολίγον Resident Evil στο διάστημα; Απλά είχαμε την Antje Traue στην θέση της Milla Jovovich σαν δεύτερο χαρακτήρα αντί για πρωταγωνιστικό.

fame 1980

..................κανενα απο τα 2 δεν με εντυπωσίασε με το παλιο να ειναι φυσικα ανωτερο

fame 2009

Α και το the invention of lying αρκετα πρωτοτυπο λογω της ιδεας που χειριζετε δηλαδη.

Ψιλοβαρετη εκτέλεση δυστυχώς όμως... :/

Armored: 5.5/10. Ούτε στα Όσκαρ, δεν έχουν τόσες ηθοποιάρες μαζεμένες, κανονική παρέλαση. Ο Denzel Washington, σε ρόλο άσχετου οδοκαθαριστή έλειπε μόνο. Ήταν έξω και τα πίνανε φαίνεται, και λένε δε μαμείς που δε μαμείς, δε κάνεις καμιά ταινία; Καλούλα είναι βασικά, αλλά της λείπουν αρκετά στοιχεία. Το μόνο που δε της λείπει είναι η πραγματικά ασταμάτητη δράση. Βασικά αυτό το διάστημα υπάρχουν αρκετές καλές ταινίες, i suggest you stick with them.

The time travelers wife: 7/10. Πρωτότυπη... and then you die. (βαριέμαι να τη περιγράψω, αξίζει να τη δείτε πάντως).

Scoop.ωραια ωραια κλασικος Woody Allen:cool:

αν και εχω δει και καλυτερες ταινιες του.

Θελω να παντρευτω την Scarlett Johansson

scarlett_johansson_10.jpg:man_in_love:

The Invention Of Lying

Πολύ διαφορετική ταινία, ωραίο σενάριο, λίγο μουντές ηθοποιίες αλλα μου άρεσε πολύ. Το προτείνω ανεπιφυλακτα...

Edit: Παίζει και η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Jennifer Garner...

Jennifer-Garner.jpg

Scoop.ωραια ωραια κλασικος Woody Allen:cool:

αν και εχω δει και καλυτερες ταινιες του.

Θελω να παντρευτω την Scarlett Johansson

scarlett_johansson_10.jpg:man_in_love:

Δεν έχεις ελπίδες, αντιπαθεί τα μαξιλάρια. : P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.