Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Code 8/10

Πολύ με άρεσε. Εξαιρετικές ανατροπές μέχρι τέλους, και με morgan freeman πρωταγωνιστή. Instant Win.

Cloudy with a Chance of Meatballs

Τρελό γέλιο η ταινία. Από τις καλύτερες του είδους...

Ξαναέρχομαι στο Paranormal Activity...μόλις προσπάθησα να την ανοίξω κάπου στην μέση, και πετυχαίνοντας απλά "νυχτερινή λήψη", την έκλεισα αμέσως, δεν πρόλαβε να δείξει τίποτα. Απλά και μόνο που θυμήθηκα όταν την είδα ....Μπρρρ....Τι είναι αυτό το πράμα πια;

The Final Destination

Οτι και να πω ειναι λιγο.

Παραδοξως εχω δει και τα 4.

Και αυτο ηταν το λιγοτερο ενδιαφερον.

Και με τα περισσοτερα plot holes και τα 3d animation/effects για γελια.

-ναι ταινια ειναι,αλλα ρε παιδι μου οταν ξεκοιλιαστηκε ο φιλος σου δεν πας ASAP για ψωνια και φρεντοτσινο στο εμπορικο-

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Απο τα πιο αστεια 3D animation movies τελικα.

Το ειχα προδικασει αφου το οχι τοσο θεικο οσο το παρουσιαζαν 1,και το εξαιρετικα κακο και βαρετο 2 ηταν σαφως κατωτερα συνολικα.

Eξαιρετικα ομορφα CGI (δειτε το σε full HD) ευχαριστα ηχητικα εφε και γενικα αρτιο αποτελεσμα.

edit: υπηρξαν και μερικα B-sides ,να τα γραψω και αυτα?τα διαβαζει κανεις?XD

War movie fans

check this:

11125206822front.jpg

edit:

και με αφορμη του πολυ προσφατου release του κλασικου επους.

1zd6xhw.jpg

(ξανα)δειτε το και αυτο:

Το φαιναλ το είδα και εγώ για το 3δ και μόνο Νέφ.

Το είδες σπίτι I take it ε?

ναι σπιτι.

3D εδω στην πολη που μενω δυστυχως ΔΕΝ

(αν και το δικο μας 3d με το 3d "εκει εξω που αυτοκτονουνε" δεν συγκρινεται)

barton fink

καμια ταινια των Coen που εχω δει δεν μου εχει αρεσει ιδιαιτερα.παρα ειναι περιεργες για τα γουστα μου

Barton Fink

Παει καιρος που το πρωτοδα .Βραδυ καλοκαιρι σε καποιο κρατικο ηταν.Και να ναι καλα ο jesus(user) που μου το θυμισε και το ξαναειδα.

Και για αλλη μια φορα αποδεικνυεται το ποσο διαφορετικα γουστα μπορει να εχουν 2 ατομα αν και κατα καιρους συμφωνουν.

Απιστευτη ταινια,γεματη νοηματα,παιρνει μερος στην Αμερικη λιγο πριν τον πολεμο[1941]

με εναν John-Αστρολαβο-Goodman να δινει ρεσιταλ ,τον Torturo να ειναι μια καρικατουρα των Coen/woody allen

και ισως απο τα καλυτερα σκηνικα/set εβερ.

Οποτε καλα ειπε καποιος οτι οι γνωμες ειναι σαν.....

αφου ολοι εχουμε απο μια.

[ξαναρωταω τα b-list movies που βλεπω να τα γραφω και αυτα?:X:]

Και για αλλη μια φορα αποδεικνυεται το ποσο διαφορετικα γουστα μπορει να εχουν 2 ατομα αν και κατα καιρους συμφωνουν.

αυτο ειναι και ενα απο τα στοιχεια που μας κανει ανθρωπους..αν συμφωνουσαμε σε ολα ολοι την βαψαμε.

οσο αφορα την ταινια τι αν σου πω ρε boy.Επειδη ειμαι ανθρωπος που μου αρεσει να ψαχνω αν δεν καταλαβω κατι, αφου ειδα την ταινια εκανα ενα search στον γουγλη και διαβασα καποιες κριτικες αλλα και παλι λιγα πραγματα εχω πιασει απο την ταινια.και γενικα θα ελεγα οτι βλεπω και αρκετα δυσκολες ταινιες κατα καιρους.Ειλικρινα επειδη σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενο θα ηθελα να μιλησουμε να μου πεις τι καταλαβες..(ειδικα για την κολα μου εσταζε:woot:ο κριτικος του cine.gr δεν με καλυψε)

Απο coen εχω δει τα Barton Fink The Big Lebowski O Brother, Where Art Thou? The Ladykillers No Country for Old Men Burn After Reading και πραγματικα κανενα δεν με εχει εντυπωσιάσει.Δεν τις ακυρωνω σαν ταινιες γιατι δεν σημαινει οτι επειδη δεν μου αρεσαν εμενα δεν ειναι και καλες σαν ταινιες απλα μαλλον δεν ειναι κααααθολου του γουστου μου:rolleyes:

edit:περα απο την ουσια των ταινιων τους σκηνοθετικά ειναι απιστευτες και παρα πολυ διαφορετικες απο οτι βλεπουμε συνηθως

αυτο ειναι και ενα απο τα στοιχεια που μας κανει ανθρωπους..αν συμφωνουσαμε σε ολα ολοι την βαψαμε.

οσο αφορα την ταινια τι αν σου πω ρε boy.Επειδη ειμαι ανθρωπος που μου αρεσει να ψαχνω αν δεν καταλαβω κατι, αφου ειδα την ταινια εκανα ενα search στον γουγλη και διαβασα καποιες κριτικες αλλα και παλι λιγα πραγματα εχω πιασει απο την ταινια.και γενικα θα ελεγα οτι βλεπω και αρκετα δυσκολες ταινιες κατα καιρους.Ειλικρινα επειδη σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενο θα ηθελα να μιλησουμε να μου πεις τι καταλαβες..(ειδικα για την κολα μου εσταζε:woot:ο κριτικος του cine.gr δεν με καλυψε)

Απο coen εχω δει τα Barton Fink The Big Lebowski O Brother, Where Art Thou? The Ladykillers No Country for Old Men Burn After Reading και πραγματικα κανενα δεν με εχει εντυπωσιάσει.Δεν τις ακυρωνω σαν ταινιες γιατι δεν σημαινει οτι επειδη δεν μου αρεσαν εμενα δεν ειναι και καλες σαν ταινιες απλα μαλλον δεν ειναι κααααθολου του γουστου μου:rolleyes:

edit:περα απο την ουσια των ταινιων τους σκηνοθετικά ειναι απιστευτες και παρα πολυ διαφορετικες απο οτι βλεπουμε συνηθως

Κοιταξε αν καθησεις και ψαξεις στο ιντερνετ ειμαι σιγουρος οτι

θα βρεις αναλυσεις επι αναλυσεων για την ταινια.

Και ο λογος τα πολλα μηνυματα που σου περναει και οι μερικες

εξοφθαλμες-αλλες οχι τοσο - παραπομπες σε αλλες ιδιαιτερες ταινιες

(Repulsion ,Shining μου ρχονται πρωτες στο μυαλο)

Επισης δεν ξερω αν προσεχες ιδιαιτερα τα λογια τους,αν το εβλεπες στα αγγλικα ή στα ελληνικα

αλλα εχει τοσες πολλες θρησκευτικες/πολιτικες (ναζισμος πχ)/κοινωνικες αναφορες που πραγματικα ειναι

απο τις ταινιες που οσο τις βλεπεις σκεφτεσαι παραλληλα -αν δεν το θελεις αυτο δες G I JOE! :hehe:- και μετα τη θεαση ισως κανεις

και μια "ιστορικη ερευνα" να φρεσκαρεις τις γνωσεις σου,

Anyway ολες τους οι ταινιες ειναι "παραξενες"

Αλλες λιγοτερο,αλλες περισσοτερο.

Εν κατακλείδι ριξε και μια ματια στο Fargo.

Eιναι καθολικα η πιο "εμπορικη" τους στιγμη.

ριξε και μια ματια στο Fargo.

την εχω στο μυαλο μου καιρο τωρα:thank_you2:

anyway.good night(morning):hang2:

Nine (9).

Καλό αλλά λίγο. Λίγο από διάρκεια και λίγο από σενάριο, απλά μία ταινιούλα ψιλοπεριπέτειας, περίμενα κάτι με λίγο πιο βαθύ νόημα.

Σίγουρα περνάει ευχάριστα η ώρα πάντως.

ακριβώς η ίδια αίσθηση

We were soldiers

Υποτίθεται ότι είναι αντιπολεμική ταινία... αλλά μπα... δεν με άρεσε, ίσα-ίσα την βρήκα μονόπλευρη και αρκετά αμερικανιά...

Starsky & Hutch

Είχε αρκετό γέλιο, approved... έκανε βέβαια αρκετές κοιλιές σε κάποια σημεία... Επίσης τον Snoopy Dog (αν θυμάμαι καλά το όνομά του), τι τον θέλανε...?

Worlds greatest dad

Μ' άρεσε, αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν το βλέπεις μόνο σαν ταινία, αλλά και σαν πραγματικότητα, δηλαδή πως έχουνε καταντήσει έτσι οι Αμερικάνοι και εμείς εν μέρη, τον θεσμό της οικογένειας... ο Williams είναι απλά θεός... χωρίς αυτόν, δεν θα υπήρχε η ταινία και φαίνεται ξεκάθαρα πως ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει την διαφορά και να εξυψώσει μια μέτρια ταινία...

Law Abiding Citizen

Διαφωνώ με το τέλος του... φυσικά ήταν η υπερβολή της υπερβολής σαν ταινία και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα...

Law Abiding Citizen 6.5/10

Με ξενέρωσε πολύ το τέλος. Διότι με κλίμα που έχεις φτιάξει για την ταινία δεν βάζεις ένα κλασικό χολιγουντιανό τέλος. Έλεος. Πάντα σκ@τ@ τα κάνουν οι amerikansky. Αν και από τον συγκεκριμένο director μόνο το Negotiator αξίζει.

2012 7.0/10

Καλούτσικη. Πολύ δράση, πολύ τυπάς ο ρώσσος και γενικώς είχε ενδιαφέρον. Μιλάμε το απόλυτο ψέμα αλλά ούτως η άλλως για εκεί το πήγαιναν.

Rear Window, Dial M for Murder, Strangers on a Train 10/10

Ξανά και ξανά και ξανά. Δεν υπάρχει ο Hitchcock. Απλά.

ξανά είδα το Matrix για ακόμα μια φορά

και μετά απο 4-5 φορές που το έχω δει κάτι θα προσέξω που δεν είχα δει τις προηγούμενές φορές

άσε που μερικές φορές νομίζω ότι ο κόσμος μας είναι το Matrix :computer:

σενάριο που παντρεύει θρησκεία, φιλοσοφία με τεχνολογία! :)

ξανά είδα το Matrix για ακόμα μια φορά

και μετά απο 4-5 φορές που το έχω δει κάτι θα προσέξω που δεν είχα δει τις προηγούμενές φορές

άσε που μερικές φορές νομίζω ότι ο κόσμος μας είναι το Matrix :computer:

σενάριο που παντρεύει θρησκεία, φιλοσοφία με τεχνολογία! :)

Και κυριως πολιτική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.