Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

World's Greatest Dad

συναισθηματικη ταινια με πολλα κωμικα στοιχεια.

Βλεπεται ανετα με 38 πυρετο (καλη ωρα....)

Εχει πολυ ομορφο OST ,ο Williams κανει αυτο που ξερει,αλλα ο γιος του πραγματικα ηταν για κλωτσες (δεν σημαινει οτι επαιξε καλα απλως ηταν αντιπαθεστατος).

Γενικα.Χλιαρα πραγματα.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Για 38 πυρετό προτείνω να δεις το Harry Brown...

Αν ανέβει ή πέσει ο πυρετός, πες μου να σου προτείνω κάτι άλλο...

World's Greatest Dad

συναισθηματικη ταινια με πολλα κωμικα στοιχεια.

Βλεπεται ανετα με 38 πυρετο (καλη ωρα....)

Εχει πολυ ομορφο OST ,ο Williams κανει αυτο που ξερει,αλλα ο γιος του πραγματικα ηταν για κλωτσες (δεν σημαινει οτι επαιξε καλα απλως ηταν αντιπαθεστατος).

Γενικα.Χλιαρα πραγματα.

Καλά, δεν προσγειώθηκε με το καλημέρα στην εφηβική ηλικία. Αυτός τον έχτισε από την παιδική.

Όμως όσο ανεκτικός και αν είναι ο χαρακτήρας του πατέρα, μας δείχνει ότι ασχολείται και εκφράζει τις αντιρρήσεις του.

Δεν βγαίνει τέτοιος γιος από αυτόν τον πατέρα. Εκεί νομίζω βρίσκετε η αποτυχία της ταινίας.

Αν το κάνανε σκέτο μαύρη κωμωδία δεν θα είχε σημασία, αλλά θέλανε συναισθηματικές εξάρσεις και εκεί χρειάζετε αληθοφάνεια.

Σωστός ο Γιάγκος, η ταινία είχε τόσες αντιφάσεις και πολλά σεναριακά κενά. Όπως πχ, δεν μάθαμε ποτέ τι έπαιζε με τον μαύρο και την κοπελιά, τι στο καλό έχει γίνει η μάνα του πιτσιρικά, τι στο καλό έλεγε ο μαύρος με τον φίλο του γιου και έψαχνε μέχρι και την γνωμάτευση ιατροδικαστή και πολλά άλλα. Ο Robbie δεν το συζητάω, δεν παιζόταν. Ο μικρός έπαιξε αυτό που έπρεπε, τον τίγκα άρρωστο και αντιπαθή.

2012... Ανάθεμα την ώρα και τι στιγμή που με έπεισαν να το δω..

Από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω δει ποτέ. Ο κινηματογραφικός όρος "Αμερικανιά" είναι λίγος για να τη χαρακτηρίσω...

Τελείως λάσπη η ταινία...:suicide2:

Extract.

Χμ.Θα αρχισω λεγοντας οτι μ αρεσε αρκετα.

Δεν ειναι η ταινια που με συγκλονησε τοσο πολυ που νομισα οτι η γη σταματησε να περιστρεφεται, αλλα....

Η Mila Kunis (η φωνη της Meg απο Family Guy )ειναι απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ο τυπακος που παιζε στο Arrested Development μακραν καλυτερος απο τοτε, η κινηματογραφικη γυναικα του ταλενταρα που την θαυμαζω(ουμε?) καθε βδομαδα στο SNL και Bonus track ο Gene Simmons των ΚΙSS με την κακαθλια περουκα του να εχει ρολο αδυσώπητου Tsakona.

Μ αρεσε.:happy:

Και δεν εφταιγε ο υψηλος πυρετος.

Υ.Γ. Παιζει και ο Μπεν Αφλεκ(ς) σε ρολο εκπληξη.

2012. Τρομερό marketing η ταινία τελικά...

Δεν περίμενα βέβαια να δω τρομερό casting. Αλλά τα εφέ ήταν παιδικά-άθλια. Πλοκή; Οι ειδήσεις του STAR σου προκαλούν περισσότερη αγωνία για την συνέχεια!

0/10 και πολύ της είναι!

Άντε να βγει το Avatar να στανιάρουμε λίγο.

-If you could just go ahead and move down to the basement that would be grrrrrrrrrrrrrrreat, thanks Milton

-but...but... my stapler...

Σταθερα στο τοπ 10 movie villains :p

http://www.associatedcontent.com/article/984624/ten_of_the_best_comedy_villains.html

ρε σοβαρα ο Milton μου προκαλουσε απειρη ΘΛΙΨΗ,σοβαρα.

Ι Felt sorry for the guy.

Εκπληκτικο παιξιμο ο τυπος.

The Hills Run Red RATED R

Σβησιμο φωτων,απο διπλα μια κουπα ψιψιψωνια και παμε.

Πεφτει το λογοτυπο Dark Castle ,λεω καλα ξεκινησαμε.

Το Cast σαν ονοματα δεν μου λεγε τιποτα.-τελικα τους ειχα δει σε δευτεροτριτους ρολους και "μικρες ταινιες".

Γενικα "πουθεναδικη" ταινια,straight to dvd...και ναι ξεκιναει με ενα παιδι να κοβει το προσωπο του με ψαλιδι.

Εδω ειμαστε λεω.

Σιχαμενη.Αποκρουστικη.Βαρβαρη.(ολα αυτα θα τα πειτε εσεις εγω ειμαι αναισθητος :p)

Σεναριο?Κλισαρισμενο οσο δεν παει horror movie με μικρο σχετικα budget ,μονο που του αυτο του δινει εξτρα ποντους απολαυσης (ειδικα σε κατι καφρους σαν εμενα)

Απολαυστικοτατη καλτιλα,με ολα αυτα που αγαπησαμε στο horror genre.

Μην ο δειτε με την κοπελα σας για ονομα του Θεου.

Προτιμηστε αυτο με τη Σαντρα το Μπουλο(κ) που βγηκε χθες.

Extract 4-5/10

Μου φάνηκε υπερβολικά άδεια και αδιάφορη ταινία.

Οι ηθοποιοί δεν έβγαζαν καθόλου συναίσθημα.

Κατά περίεργο λόγο δεν την ακυρώνω τελείως. (μάλλον γιατί πλέον οι μισές που βγαίνουν είναι πατάτες)

?????

http://hellosunshine.org/wp-content/uploads/2007/12/1128_jennifer_love_hewitt_bikini_06.jpg

:bad::bad::bad::bad::bad::bad: νταξ υπερβολικος αλλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.