Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

the damned united.7/10

συνιστάτε ανεπιφύλακτα κυριως για λατρεις του ποδοσφαιρου

cloudy with a chance of meatballs.

Ποπο με επιασε μια λιγουρα βραδιατικα:p

8/10 τι σκεφτηκαν οι ανθρωποι...

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Jennifer's Body.

A.K.A. " ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΕΦΗΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ." [εκει "εξω" που αυτοκτονουν τουλαχιστον τα τηρουν αυτα.]

Ναι η ταινια εχει χαβαλε,ζουμια,την ΘΕΑ [μια ειναι ,praise her],αλλα ισως ηταν κακη επιλογη αφου δεν ειναι για να μιλαει και πολυ πολυ.

Η ευρυματικη σεναριογραφος του Juno εγραψε ενα μη ευρηματικο σεναριο και τα βαλε σε ενα "ομορφο πακετο" που ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα διαπρεψει σε ενοικιασεις DVD.

Γιατι αυτο ειναι.

Αλλη μια ενοικιαση.

2012

Την ευχαριστήθηκα ταμάλα... :T:

το μόνο που με χάλασε ήταν ο εγκεφαλικά νεκρός πιτσιρικάς, που καθόταν στο πίσω κάθισμα και μου κουνούσε την καρέκλα με τα γόνατα του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρόλο που του το επισήμανα ευγενικά... στην τρίτη ή τέταρτη, ευγενική και με χαμόγελο παρατήρηση, επήλθε τελικά διέγερση του μετωπιαίου λοβού του, έβαλε τις λέξεις στην σωστή σειρά και με θαυμαστό τρόπο τις συνδύασε και έβγαλε το απαιτούμενο νόημα, σταματώντας να κουνάει το κάθισμα... έλεος... πόσο ηλίθιοι είναι ορισμένοι άνθρωποι...

2012

Την ευχαριστήθηκα ταμάλα... :T:

το μόνο που με χάλασε ήταν ο εγκεφαλικά νεκρός πιτσιρικάς, που καθόταν στο πίσω κάθισμα και μου κουνούσε την καρέκλα με τα γόνατα του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρόλο που του το επισήμανα ευγενικά... στην τρίτη ή τέταρτη, ευγενική και με χαμόγελο παρατήρηση, επήλθε τελικά διέγερση του μετωπιαίου λοβού του, έβαλε τις λέξεις στην σωστή σειρά και με θαυμαστό τρόπο τις συνδύασε και έβγαλε το απαιτούμενο νόημα, σταματώντας να κουνάει το κάθισμα... έλεος... πόσο ηλίθιοι είναι ορισμένοι άνθρωποι...

Δυστυχώς αν όταν γυρίσεις και τον κοιτάξεις δεν του διεγείρεις το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης, έχασες. : P

Με τη λογική, βάστα τούρκο να γεμίσω. : )

The Imaginarium of Doctor Parnassus 0/10

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι χειροτερο εχω δει σε ολη μου την ζωη....

Στην μεση της ταινιας 4 ατομα που ειμασταν παρεα σηκωθηκαμε και φυγαμε, ακολουθησαν και αλλοι μετα.... τετοια πατατα δεν την περιμενα, ηξερα οτι ηταν ψηλο μουφα αλλα οχι και τοσο. :giveup:

Μετα ξεσπασαμε πανω στο bowling :hehe:

the final destination.σε οσες διαστασεις και να δεις την ταινια αυτη δεν νομιζω να αλλαξει το γεγονος οτι ειναι απαραδεχτη.4/10 με το ζορι

pandorum

scifi horror ftww αν ηταν και λιγο πιο ψυχολογικο θα ηταν πολυ πολυ καλυτερο.

Καλούτσικο ήταν αλλά λίγο μπερδεμένο...Πάντως είχε τρομερό ήχο.

Συμφωνω με τους προλαλήσαντες για το Pandorum, αξίζει να το δείτε.

Επίσης πολύ καλό και το Echelon conspiracy, ειδικα για κομπιουτεράδες.

ειδα και το πρωτο final destination μπας και ηταν καπως καλυτερο αλλα πολλα ζηταω μαλλον.6/10 για αυτο γιατι ειναι καπως πιο ατμοσφαιρικο απο το 4.παντως ξερω οτι ειναι ταινιες ρε παιδι μου αλλα η μ@λ@κι@ που δερνει του πρωταγωνιστες δεν περιγραφεται,στοκοι ολοι ειναι.θα πνιγουν με το σαλιο τους στο 5.τα 2,3 και κανω τον κοπο να τα δω 2 φτανει τοση βλακεια

ποτε δεν τα αφηνω τα sci-fi:P

έφυγα για το video club να το νοικιασω (λεμε τωρα:innocent:)

Επίσης λάτρης του sci-fi thriller εδώ.

Το Αbyss το είδα πριν καιρό στην τηλεόραση και πρόσφατα έχω δει Moon (χαμηλότερο των προσδοκιών) και Pandorum (καλούλι).

Έφυγα και εγώ για Event Horizon, δεν το έχω ξανακούσει...

Επίσης, all-time classic The Thing, ταινία σταθμός στο είδος.

barton fink

καμια ταινια των Coen που εχω δει δεν μου εχει αρεσει ιδιαιτερα.παρα ειναι περιεργες για τα γουστα μου

barton fink

καμια ταινια των Coen που εχω δει δεν μου εχει αρεσει ιδιαιτερα.παρα ειναι περιεργες για τα γουστα μου

Leonidas%20and%20Persian%20Messenger%203.jpg

Nine (9).

Καλό αλλά λίγο. Λίγο από διάρκεια και λίγο από σενάριο, απλά μία ταινιούλα ψιλοπεριπέτειας, περίμενα κάτι με λίγο πιο βαθύ νόημα.

Σίγουρα περνάει ευχάριστα η ώρα πάντως.

Επίσης λάτρης του sci-fi thriller εδώ.

Το Αbyss το είδα πριν καιρό στην τηλεόραση και πρόσφατα έχω δει Moon (χαμηλότερο των προσδοκιών) και Pandorum (καλούλι).

Έφυγα και εγώ για Event Horizon, δεν το έχω ξανακούσει...

Επίσης, all-time classic The Thing, ταινία σταθμός στο είδος.

το the thing ειναι κορυφαιο,πολυ μπροστα για την εποχη του.

εγω ειδα χτες το stalingrad του 1993,δειχνει την γερμανικη εκδοχη/οπτικη γωνια.ενδιαφερουσα,με καλη σκηνοθεσια και δειχνει αρκετα ωμα πολλα πραγματα

Runaway Train

Κάθε φορά που βλέπω αυτήν την ταινία με συγκινεί το ίδιο.

Σπάνια συναντάς περιπέτεια με τέτοιο βάθος.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Andrei Konchalovsky σκηνοθέτησε την ταινία υπό τις οδηγίες του Akira Kurosawa

Οσκαρικη η ερμηνεία του Jon Voight.

Ακόμα και ο (αχώνευτος ) "φλώρος" Eric Roberts έπαιξε καλά.

ειδα και το event horizon.ωραιο αλλα καμια μα καμια σχεση με αυτο που περιμενα.

αν εσκαγε μυτη και ο pinhead το ελεγες και hellraiser:sarcastic:

δεν νομιζω οτι αυτο και το the abyss ανηκουν στο ιδιο ειδος

heat.νταξ ωραια ταινια αλλα πλεον εχουμε δει πολλες του ειδους.ξενερωσα και με το τελος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.