Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

heat

πωωω

τρομερη ταινια,ο τιτλος στης στα ελληνικα ειναι "ενταση",και πραγματικα σε κραταει ανελεητα στη τσιτα,εχει ποιοτικο πιστολιδι.

και δεν κουραζει παρολο τις 3 ωρες

recommended:T:

The men who stared the goats

Πολύ γέλιο και προσεγμένο χιούμορ. Το πιο αστείο πρέπει να ναι ότι τα περισσότερα από αυτά πρέπει να ναι αλήθεια.

Σινεμά κι εσείς? :hehe:

Zombieland, χαριτωμένη κωμωδία όχι 8.2 βέβαια αλλά κοντά στο 7ράκι.

Καλό το πάντρεμα με το splatter, θεός ο guest star με την φιλοξενία του :smoke:

Four Christmases, πατάτα περίμενα να δω αλλά έχει όχι τόσο χιούμορ όσο πολύ αστείες καταστάσεις. Πέρασε η ώρα ευχάριστα.

Εγώ. Κοίτα, όσο ήμουν στην αίθουσα, και για κάποια ώρα αφότου βγήκα απο αυτήν, έλεγα πως πρέπει όλοι να την δουν, έστω και για να σκεφτούν αυτό το "εμφύλιος=παράνοια", κάτι που περνάει αρκετά καλά. Μου είχε αρέσει δηλαδή.

Μετά όσο περνούσε η ώρα έχοντας βγει απο την αίθουσα και την ξανασκεφτόμουν, χαλούσε η σούπα.

Anyway, όπως και να χει, καλό είναι να τη δει κανείς. Αν είναι ο κλασικός "simple jack" έλληνας που νομίζει οτι ο Μεταξάς π.χ. ήταν προπονητής ποδοσφαίρου, θα πάρει μια αίσθηση έστω απο εκείνη την εποχή. Αν "το χεις" με το Ιστορικό και με τις καλές ταινίες γενικότερα, δες το για να έχεις άποψη. Κάποια πράγματα τα περνάει πολύ καλά, σε κάποια άλλα χωλαίνει κάπως.

Zombieland - Εντάξει ούτε αυτοκτόνησα, ούτε γούσταρα. 5??

School of Rock - same **** 5/10

Γενικά θέλουν κ οι δύο παρέα

http://stef000.blogspot.com/

Δεν τα έχω δει (ακόμα) αλλά είναι MUST SEE! Προτείνω συνεχόμενη προβολή σε Σινεμά "Ο Παράδεισος" με εισηγητή τον Neph.

απο τετοια λιστα δεν πρεπει να λειπει το braindead και Bad taste.:p

Bruno - 1/10 Πρέπει να είναι από τις top πατάτες που έχω δεί.

Borat - 4,5/10 Αυτό είχε και λίγο χαβαλέ.

Mέχρι στιγμής 0 στα 2 για τον Sacha Baron Coen...

Μόνο το Ali G μου άρεσε κι αυτό είναι για να το δεις μία φορά, τα άλλα τα βρίσκω αισχρά.

Paranormal activity

Το λεγομενο "Blairwitch syndrome". Αν οπως στο blairwitch πιστεψεις (για καποιο λογο) οτι ειναι αληθινο, τοτε κλαν'ς μπαμιες φιλαρακ'.

Αν το δεις σαν ταινια... ειναι τρελλη μουφα :p

Paranormal activity

Το λεγομενο "Blairwitch syndrome". Αν οπως στο blairwitch πιστεψεις (για καποιο λογο) οτι ειναι αληθινο, τοτε κλαν'ς μπαμιες φιλαρακ'.

Αν το δεις σαν ταινια... ειναι τρελλη μουφα :p

yo m8

καιρο ηθελα να σε ρωτησω αλλα τωρα το θυμηθηκα.

Πες μου πλιξ πλοξ τις τοπ 5 "δικες σας"* ταινιες που πρεπει να εχω δει.

*ορος που εσυ χρησιμοποιησες σε απαντηση αν δεν απατώμαι στο ΓιαγκΤ.

ον τοπικ

Brothers Bloom

ομορφο,εξυπνο & γλυκουλι αν και λιγο μπερδεμενο ταινιακι που δεν εχουμε τραβηγματα βυζιων αλλα βλεπεται ευχαριστα.

Φοβερο το τελος του πραγματικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.