Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

when a stranger calls 7/10 ταινία που σε κρατάει και όχι με τις γ.. ερμηνείες αλλά με την σκηνοθεσία και με τη μουσική

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Four Christmases 6/10

καλυτερη ever μεταφραση τιτλου ταινιας απο τους ελληνες μεταφραστες,δλδ ξεραμε οτι ειναι ασχετοι αλλα μας το επιβεβαιωνουν με καθε τροπο

"χριστουγεννα στα τεσσερα"wtf?

και για να ειμαι ontopic,μια ταινια που σνομπαρα χρονια λογω του αντιπαθεστατου imo russell crowe και οταν την ειδα αλλαξα τελειως γνωμη,la confidential,8/10,καταπληκτικη ατμοσφαιρα,καταπληκτικη υποθεση,ηθοποιαρες,ολα οπως μαρεσουν

δεν καταλαβαινω γιατι αρεσε τοσο το wall-e.κατα την γνωμη μου τo Up ηταν μακραν καλυτερο

το wall-e καταφερε χωρις λογια να μεταφερει τρελλα μηνυματα και πολυ καλο χιουμορ

Saw 6

0.5/10

H αθλιοτητα της αθλιοτητας....δεν ειχε καμια ουσια...

Μα η ουσια ειναι μια: Αιμα αιμα αιμα.....:p

Ολο το franchise -με το πρωτο να βρισκεται σε λιγο καλυτερη μοιρα- ειναι για γελια/κλαμματα.

Και μερικοι το συγκριναν με το Se7en.

Ουτε καν.

το wall-e καταφερε χωρις λογια να μεταφερει τρελλα μηνυματα και πολυ καλο χιουμορ

εγω δεν γελασα.τα "τρελα μηνυματα" ηταν για παιδακια 5 χρονων.μην τρελαθουμε τωρα οχι και τρελα μημυνατα.και βασικα δεν μπορω αλλα οικολογικα μηνυματα στο cinema.οκ το πιασαμε πρεπει να σωσουμε τον πλανητη.

κατα την γνωμη μου αυτα τα 2 και πολλα αλλα τα παταει κανονικα το Ratatouille

The taking of pelhan 123...

Δεν μου έρχονται λόγια να το θάψω αρκετά βαθιά... καλά, από τον Τραβαβόλτα, δεν περίμενα και καμιά συγκλονιστική ερμηνεία που θα με κάνει να κλαίω με αναφιλητά από το δέος, αλλά από τον Γουάσινγκτον δεν περίμενα ότι θα έπαιζε σε τέτοια παρωδία... ίσως χάσαν κάποιο στοίχημα πάνω σε κάποιο μεθύσι και έπρεπε να παίξουν, αλλιώς δεν εξηγείται...

δεν καταλαβαινω γιατι αρεσε τοσο το wall-e.κατα την γνωμη μου τo Up ηταν μακραν καλυτερο

+1

The taking of pelhan 123...

Δεν μου έρχονται λόγια να το θάψω αρκετά βαθιά... καλά, από τον Τραβαβόλτα, δεν περίμενα και καμιά συγκλονιστική ερμηνεία που θα με κάνει να κλαίω με αναφιλητά από το δέος, αλλά από τον Γουάσινγκτον δεν περίμενα ότι θα έπαιζε σε τέτοια παρωδία... ίσως χάσαν κάποιο στοίχημα πάνω σε κάποιο μεθύσι και έπρεπε να παίξουν, αλλιώς δεν εξηγείται...

Για μιαμιση ώρα ψυχαγωγίας δεν ήταν άσχημο. Άσε που ο Τραβόλτα ξεσκίστηκε να διαφημίζει το Breitling που φορούσε..

Για μιαμιση ώρα ψυχαγωγίας δεν ήταν άσχημο. Άσε που ο Τραβόλτα ξεσκίστηκε να διαφημίζει το Breitling που φορούσε..

Καλυτερα να διαφημιζει Breitling παρα τη θρησκεια του.

Breitling.jpg

breitling-travolta.jpg

breitling_johntravolta.jpg

UP: πολύ καλό, για ακόμα μια φορά η Pixar σε ένα συνδυασμό άψογης εικόνας, σκηνοθεσίας και υπόθεσης / νοήματος.

GI Joe: Νταξ, δεν περίμενα να δω τίποτα το ιδιαίτερο, το καρτούν δεν είχε κάτι το special άλλωστε. Απλά κάποια ωραία εφέ, δράση που βαρέθηκα μετά από ώρα και πολύ προβλέψιμο σενάριο.

Σολαρω αλλα δεν βαριεσαι.

παρατηστε οτι παπατζα προκειται να δειτε και απολαυστε το HEAT που μολις βγηκε σε Bluray.

Hallelujah.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.