o polonos Οκτώβριος 6, 2009 #2561 Οκτώβριος 6, 2009 The taking of pelham 123 Αρκετα καλη, αν δεν επαιζε ο Denzel δεν νομιζω οτι θα καθομουν να την δω μεχρι το τελος ομως.
racer Οκτώβριος 6, 2009 #2563 Οκτώβριος 6, 2009 10 στο Transformers 2.. 9.5 στο Fast and the Furious 4.. Κάτι δεν πάει καλά
dellman Οκτώβριος 6, 2009 #2566 Οκτώβριος 6, 2009 OΙ Γερμανοί ξανάρχονται...Μια απλά εκπληκτική ταινία 9/10
nobig Οκτώβριος 7, 2009 #2567 Οκτώβριος 7, 2009 District 9 5/10 Δεν μου άρεσε, σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να το συγκρίνω με Alien που αναφέρθηκε Taken 7/10 Καλή ταινία δράσης περνάει ευχάριστα η ώρα αν και έχει κάποια κενά
Nephiλiμ Οκτώβριος 7, 2009 #2568 Οκτώβριος 7, 2009 District 9 5/10Δεν μου άρεσε, σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να το συγκρίνω με Alien που αναφέρθηκε Taken 7/10 Καλή ταινία δράσης περνάει ευχάριστα η ώρα αν και έχει κάποια κενά που ειπωθηκε συγκριση με το Alien? Εγω προσωπικα ειπα οτι προβλεπω να ειναι το ιδιο επιδραστικο οσο το Aliens στην εποχη του.
Nephiλiμ Οκτώβριος 8, 2009 #2569 Οκτώβριος 8, 2009 Ελληνικο war movie με θεμα τον εμφυλιο. interesting huh?
Tsunami Οκτώβριος 8, 2009 #2570 Οκτώβριος 8, 2009 Τον τελευταίο καιρό The Boat That Rocked : 9,5/10 (λάτρεψα τους ηθοποιούς,λάτρεψα τους χαρακτήρες,λάτρεψα την μουσική) Bad Lieutenant : Port of Call New Orleans : 8/10 To ότι θα ξαναέβλεπα τον Cage να παίζει ξανά σοβαρά σε ταινία ούτε εγώ δεν το περίμενα. (Τα λέω για να μην με λένε λιγούρη που έβλεπα την Eva και με έπιαναν ρίγη ) The Girl With The Dragon Tattoo : 8/10 Απολαυστική ταινία. Σεξ,βία,έγκλημα,κρυμμένα μυστικά...Απ'όλα έχει ο μπαξές. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Year One : 2/10 Από τον Black περίμενα λίγο καλύτερα.Sucked.Big time.Neeexttt State Of Play : 7 /10 Αρκετά καλό.Περνάει ευχάριστα η ώρα. My Life In Ruins : 6/10 Κλισεδιάρικο αλλά ένας εξαιρετικός Richard Dreyfuss και ένας σχετικά καλός Γεωργούλης σώζουν το παρολίγο ναυάγιο της Vardalos.Αλλά τελικά το ναυάγιο απλά αναβλήθηκε. Και τελικά έγινε με το... Ι Hate Valentine's Day : 1/10 Aπό τις χειρότερες χαζοκωμωδίες που έχω δεί. Πιάστο αυγό και κούρεφτο. Ανύπαρκτο σενάριο, ανύπαρκτες σεκάνς, ανύπαρκτη σκηνοθεσία. Το ναυάγιο άργησε μια ταινία αλλά ήρθε και ήταν μεγαλειώδες. Transformers 2 : Rise Of The Fallen : 6.5/10 Δεν μπορώ να βάλω λιγότερο σε ταινία που παίζει το μωρό.Sorry Αν το αντιμετώπιζες σαν pop corn movie ήταν ok αλλά και πάλι ψιλοτραβηγμένο από τα μαλλιά ώρες ώρες. Μου θύμησε X-Men 3 η φάση. Το βλέπεις, περνάει η ώρα σου αλλά ξέρεις ότι η πρώτη ταινία rocked the kasbah (αν και στο X-Men και η δεύτερη είχε πλάκα). ΥΓ.Σας έπρηξα λίγο αλλά δεν είχα αρχίσει μαθήματα τόσες μέρες και το έριξα στην ταινιοκατανάλωση:dance3:
jesus Οκτώβριος 8, 2009 #2571 Οκτώβριος 8, 2009 G.I. Joe: The Rise of Cobra. μου αρεσε 7/10.δεν εβλεπα το παιδικο και δεν κανω συγκριση βαθμολογησα σαν μια απλη ταινια δρασηςειδα και το κακο 1.εντελος low budget ταινια αλλα ειναι καραcult.βγαζει πολυ γελιο.περιμενω πως και πως να δω το 2
jesus Οκτώβριος 8, 2009 #2572 Οκτώβριος 8, 2009 πριν απο αρκετο καιρο πριν ακομα μπω στην παρεα του lab ειχα την τυχη να δω το boy A του John Crowley.Απιστευτη ταινια εκπληκτικη.9/10 για αυτη λιγο αργοπορημενα:yes2:ειδα και τωρα και την πιο προσφατη του το is anybody there.οχι τοσο σπουδαια σαν το boy A αλλα και αυτη πολυ καλη με εναν Michael Caine μεγιστο.7/10
nobig Οκτώβριος 9, 2009 #2573 Οκτώβριος 9, 2009 Cloverfield 720 4/10Το έλεος το ίδιο! Τι αντιαρματικά έφαγε, τι με άρματα του έριχναν, τι MLRS στην μάπα έφαγε carpet bombing απο Β2 στην πλάτη, τι τους έκανε να πιστεύουν ότι μια πυρηνική θα το σταματούσε. Ο godzilla τουλάχιστον με 2 F-18 έπεσε! Μόνο ο chunk Norris θα το σταματούσε
jesus Οκτώβριος 9, 2009 #2574 Οκτώβριος 9, 2009 the ugly truth.ρομαντικη κομεντι αλλα οχι τοσο σαχλη οσο το the proposal.6/10εχω λιωσει στις ποιοτικες ταινιες
QQman Οκτώβριος 9, 2009 #2575 Οκτώβριος 9, 2009 Για ρομαντική, η μόνη που μπορώ να πω μου κράτησε το ενδιαφέρον και δεν με έστειλε για νανάκια ήταν το The notebook http://www.imdb.com/title/tt0332280/ αλλά αν υπάρχει γυναίκειος πληθυσμός αγκαλίτσα δίπλα σας θα σας κάνει λίγο μούσκεμα !!!!!
Nephiλiμ Οκτώβριος 10, 2009 #2576 Οκτώβριος 10, 2009 Star Trek [2009]Να πω την αληθεια?Θα το απεφευγα.Ο alexis2044 μου ζαλισε τον ερωτα με το ποσο φοβερη και τρομερη ειναι (εφερε ακομα ως πειστηριο οτι ειναι στις τοπ 250 του IMDB!!!)Ειπα οτι αν βγει σε HD θα την δω.Και αυτο εκανα.Star Trek....παντα μου εφερνε στο μυαλο πραγματικα ο,τι πιο nerdy - I m a nerd too αλλα οχι the trekkie way-Με το συγκεκριμενο συμπαν η επαφη μου ηταν μια ταινια που καποτε καπου ειχα δει,ειχα βαρεθει απειρα -σαν τοτε που προσπαθησα να δω το DUNE μετα απο 35 ωρες σερι αυπνιας που τελίκα εληξε με εναν θεικο υπνο 15 ωρων.Ακομα το θυμαμαι.Priceless...-και μερικα επισοδεια που μου προκαλουσαν απειρο γελιο λογω KVLT.Ενηγουεη.Με λιγα λογια γιατι ειναι αργα...Καταλαβαινεις το τι γινεται εστω και αν δεν εχεις παραμικρη ιδεα με το Trek.Εχει Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α CGI,καλο και γεματο ηχο,πανεμορφη "επικη" μουσικη,φοβερα πετυχημενο καστ[μειον του ΗΛΙΘΙΟΥ 17χρονου Ρωσου +νταξει ο Κερκ ειναι λιγο Τζον Τζον αλλα ενηγουεη] , καλη κλιμακωση και ναι ,αν γυριστει Sequel (που θα γυριστει μα τον Τουτατη) θα τρεξω να το δω.Και ολα αυτα γιατι καταφεραν μια 2ωρη ταινια να μην με κανει να βαρεθω ουτε λεπτο,να δω ενα απο τα πιο εντυπωσιακα Space sequencies ever και να μεινω με το στομα ανοιχτο λογω απιστευτοτητας (copyright) χρωματων/φωτογραφιας.Kαι να γελασω - πραγμα που σε "κωμωδιες" τυπου Year One δεν εσκασε το χειλακι μου.
dj_chris_g Οκτώβριος 10, 2009 #2577 Οκτώβριος 10, 2009 Eίδα το Αntichrist.Σκηνοθεσία άψογη, πολύ καλό τεχνικό μέρος(περιέχει κ ένα "νέο" είδος πολύ αργού slow motion), ποιοτικές μουσικές (κλασσική κτλ.), φοβερές εικόνες (φύση)...Από άποψη σεναρίου, είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά όχι και κάτι το φοβερά ενδιαφέρον...Όλο το έργο, βασίζεται σε 2 πρόσωπα(Willem Dafoe,Charlotte Gainsbourg)...θεωρώ πως παίζουν αρκετά καλά, κ γιάυτό μόνοι τους καταφέρνουν κ γεμίζουν το έργο! Οι απότομες σκηνές (που σε κάνουν να "πετάγεσαι") είναι γύρω στις 4 οπότε μην περιμένετε να τρομάξετε σε αντίθεση με την πρόκληση αηδίας σε ορισμένες περιπτώσεις. Περιέχει αρκετό σεξ, από την αρχή πριν καν μπεί στο ζουμί του σεναρίου, μέχρι κ το τέλος, αλλά κ πολλές φορές ενδιάμεσα. Ακόμα, έχει 2,3 σημεία, που απορείς κ λές μα πώς μπορει να σκέφτηκε κάτι τέτοιο ο Τριερ (αρκετές φορές σκέφτηκα, ότι θα μπορούσε να είναι ψυχασθενής αλλά κ μισογύνης:whistling)Αποψή μου... 7/10Άλλες κριτικέςhttp://www.myfilm.gr/4735
Jaco Οκτώβριος 10, 2009 #2578 Οκτώβριος 10, 2009 Ας κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου...Προσωπικά το Anticrist δεν μου άρεσε, το βαρέθηκα...Η εικόνα και η σκηνοθεσία (εν μέρη όμως), ήταν καλύτερα, απ' ότι το σενάριο και η ροή του και δεν είδα την τρομερή ταινία που είδαν άλλοι... Νομίζω ότι έχουν τόσο πολύ καιρό να κυκλοφορήσουν καλές αμερικάνικες κουλτουριάρικες ταινίες (ευρωπαϊκές και άλλες βγαίνουν συνέχεια), που αυτή φαίνεται τέλεια στην κουλτουριάρικη ελίτ της Αμερικής. Γι' αυτό και ακούστηκε και τόσο σε αντίθεση με κάποια Μεξικάνικη, Κινεζική ή Ευρωπαϊκή, που δεν θα είχε την ίδια αποδοχή και διαφήμιση...
jpavly Οκτώβριος 10, 2009 #2579 Οκτώβριος 10, 2009 Δεν ξέρω για σας, αλλά κάθε φορά που στο ραδιόφωνο ακούω διαφημίσεις της τάδε ταινίας μου βγαίνει 100% παπάτζα. Το ίδιο με τον Αντίχρηστο, να πάω να δω ταινία που διαφημίζει ότι είναι η πιο "προκλητική στην ιστορία των Καννών"; Εκεί έφτασε η "τέχνη" του Τρίερ;
l2phile Οκτώβριος 10, 2009 #2580 Οκτώβριος 10, 2009 Ελληνικο war movie με θεμα τον εμφυλιο. interesting huh? Δες το Ελένη και το Γράμμος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.