Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Transformers: Revenge of the fallen

Πολύ καλύτερη από την πρώτη. Πάρα πολύ καλή. 8,5

:suicide2: το ακουσαμε και αυτο

:suicide2: το ακουσαμε και αυτο

Πρώτον δεν το άκουσες, το διάβασες :snap: και δεύτερον γούστα είναι αυτά.

Για να πω την αλήθεια όμως δεν θυμάμαι και πολλά από την πρώτη και ίσως για αυτό να μου αρέσει τόσο.

Edit: Ίσως το 720p να έκανε το θαύμα του. :p

Για να πω την αλήθεια όμως δεν θυμάμαι και πολλά από την πρώτη και ίσως για αυτό να μου αρέσει τόσο.

καλα σιγουρα γουστα ειναι αυτα απλα εισαι ο πρωτος που λεει κατι τετοιο!οχι οτι εμενα δεν μου αρεσε απλα ηταν χειροτετο απο το πρωτο.αν ειχαν βγαλει ενα μισαωρο χαζων ανουσιων αμερικανικων αστειων ισως να ηταν πολυ πολυ καλυτερη.νομιζα οτι εβλεπα παιδικο της disney για πολυ ωρα

Edit: Ίσως το 720p να έκανε το θαύμα του. :p

γουστα ναι,αλλα υπαρχουν καποια αντικειμενικα κριτηρια,οπως ικανοτητα ηθοποιων,ποιοτητα σεναριου,πλοκη,σκηνοθεσια κτλ...

Η δευτερη λεει μονο σε 1080p γιατι τα κοντινα στην Megan, κανουν την φαντασια να οργιαζει περισσοτερο...

The taking of Pelham 123 7.0/10

Μέτριο σενάριο που απογειώνεται από καταπληκτικές ερμηνείες των Denzel Washington και John Travolta. Έχει σκηνές που σε κρατάνε στην άκρη της καρέκλας, κάνει και χιούμορ.

Liked it :)

σε στιγμη απολυτης βαρεμαρας εβαλα και ειδα to proposal.Πραγματικα εξαιρετικη ταινια.ισως απο τις καλυτερες που εχω δει τα τελευταια χρονια!τρομερες ερμηνειες,απιστευτη και προτοτυπη σκηνοθεσια.ολα τελεια γενικα!10/10

Ψαρωσατε?μπαααααα..

τουλαχιστον ειχα σκοπο και να κοιμηθω αμεσως μετα και δουλεψε σαν καταλυτης.νυσταξα βαρεθηκα μουδιασε το κεφαλι μουυυ εντελως.αντε νυχτααα.10/10 στο τομεα αυτο, 5/10 σαν ταινια

Ice Age 3 Dawn of Dinosaurs

Αν και το 1ο κάθε φορά είναι το καλύτερο συνήθως....στην περίπτωση του Ice Age το 3 ήταν απίστευτα καλό.

Το είδα σε Blu-ray και έπαθα τρελή πλάκα με το τι φτιάξανε οι άνθρωποι σε 3d. Ότι και να πω είναι λίγο.100/10:snap:

Εντελώς διαφορετική άποψη για το Star Trek. Γράφω αυτά που έγραψα και αλλού

Ποτέ δεν συμπαθούσα το ανακάτεμα του ταξιδιού στο χρόνο με πολύπλοκα θέματα όπως το Star Trek. Τουλάχιστον μέχρι τώρα στις δύο ταινίες που το είχα συναντήσει - ας μην αναφέρω σειρές - είχε περάσει ανώδυνα σαν θέμα θα έλεγα. Στο Star Trek IV ήταν αναγκαίο κακό για να φέρουν το Enterprize στον 20ο αιώνα, να κάνουν το χαβαλέ τους και να φτιαχτεί το ίσως ποιο ανάλαφρο επεισόδιο της κινηματογραφικής σειράς χωρίς να προκαλέσουν κάποια.... ζημιά. Το First Contact αν και πήγε λίγο ποιο μακριά την βαλίτσα το δικαιολογείς σε έναν βαθμό διότι σε τελική ανάλυση είναι καλοφτιαγμένο και βλεπόταν ευχάριστα σαν ταινία.

(Αν δεν έχετε δει την ταινία μην διαβάσετε το παρακάτω. Κρατήστε απλά το ότι δεν ήταν καλή σαν ταινία. Αν θέλετε να δείτε Star Trek δείτε για παράδειγμα το 6, αν θέλετε εφέ δείτε το Transformers)

Δυστυχώς το φετινό Star Trek θυμίζει ποιο πολύ video game παρά Star Trek μιας και είναι γεμάτο εφέ πάνω στα εφέ και μάλλον απίθανες, παράλογες και περιττές έως άσχετες σκηνές (όπως στο Δέλτα του Βέγκα). Σαν να μην έφταναν τα εφέ η μισή ταινία αναλώνεται στο να προσπαθεί να φέρει σε επαφή με διάφορες προφάσεις το παλιό πλήρωμα, να σώζει ο ένας τον άλλο από βέβαια θάνατο, να τους δώσει τα παρατσούκλια τους, τις θέσεις τους μέσα στο Enterprise....δε οι άνθρωποι βίασαν κυριολεκτικά - και λίγα λέω - την λογική προκειμένου στο τέλος της ταινίας να είναι το παλιό πλήρωμα στην θέση τους έχοντας αναπτύξει ήδη αιώνιους δεσμούς φιλίας. Αν αποφάσιζαν να ενώσουν το πλήρωμα σε βάθος χρόνου (λέτε να μην γίνει τριλογία?... $εγώ$νομίζω$θα$γίνει$) μάλλον θα είχαμε κάτι λιγότερο κακό. Αλλά όχι καλό, διότι η ιστορία της ταινίας είναι ιστορία κουλουβάχατα με απώτερο στόχο στο τέλος της ταινίας να έχει γίνει το ίδιο το Star Trek κουλουβάχατα μπας και βγάζουμε σειρές για άλλα 50 χρόνια. Για αυτό μισώ το time travel. Διότι συνήθως χρησιμοποιείται είτε για την συγγραφή λίγων "εύκολων" επεισοδίων, είτε για να υπάρξει ένα εύκολο τέλος (όπως στο Voyager αν και είπα ότι δεν θα πω για σειρές), είτε, στην χειρότερη των περιπτώσεων, για να γίνουν όλα σαλάτα και να έχουν δικαιολογία να παράγουν επιπλέον.... σαλάτα προς κατανάλωση.

Υ.Γ. Μην ξεχάσω και την κλασική βλακεία, όπως στο Star Wars, όπου ο βασικός ήρωας, εκεί ο Luke εδώ ο Kirk, πρέπει να κάνει μια βλακεία σαν μικρό παιδί για να δούμε ότι από μπόμπιρας ήταν.... special.

σε στιγμη απολυτης βαρεμαρας εβαλα και ειδα to proposal.Πραγματικα εξαιρετικη ταινια.ισως απο τις καλυτερες που εχω δει τα τελευταια χρονια!τρομερες ερμηνειες,απιστευτη και προτοτυπη σκηνοθεσια.ολα τελεια γενικα!10/10

Ψαρωσατε?μπαααααα..

τουλαχιστον ειχα σκοπο και να κοιμηθω αμεσως μετα και δουλεψε σαν καταλυτης.νυσταξα βαρεθηκα μουδιασε το κεφαλι μουυυ εντελως.αντε νυχτααα.10/10 στο τομεα αυτο, 5/10 σαν ταινια

4/10

οριακα βλεπεται,μονο αν εχεις παρεα που σε πρηζει να τη δεις.

κλασσικο ιδιο ηλιθιο σεναριο που προοριζεται για χαζογκομενες

προοριζεται για χαζογκομενες

Η παρέα σου πρέπει να σε έχει πασά ε; Λίγος σεβασμός στις γυναίκες και στον ρομαντισμό τους δεν βλάπτει.

Αν έβλεπαν όλες τσόντες, splatters και ψυχολογικά θρίλερ, θα ήταν αξύριστες, θα κατάπιναν μπύρες και μάλλον θα ήμασταν όλοι γκέιδες.

Λίγο προσοχή στις εκφράσεις μας δεν βλάπτει, danke.

δηλαδη σας πειραξε τοσο πολυ που χαρακτηρισε χαζογκομενες τις κοπελες που βλεπουν τετοιες ταινιες και γουσταρουν?το αφελεις κοπελιτσες μηπως ακουγεται καλυτερα?και εγω δεν λεω οχι σε μια ρομαντικη ταινια αλλα οχι και να υποτιμα την νοημοσυνη μου...υπαρχουν ταινιες του ειδους που ειναι καπως πιο εξυπνες αυτη ηταν για χαζους sorry δλδ.

και εγω εχω φιλες που βλεπουν τσοντες splatters και ψυχολογικα θριλερ και καταπινουν μπυρες και ειναι μου***ες

φιλικα παντα:mobile1:

The Bone Man

Ζωές καθημερινών ανθρώπων με αδιέξοδα, έρωτες αλλά και φρικτούς φόνους για γερο στομάχι.

Καλή ταινία.

Δεν ξέρω ποιο κομμάτι από το "να προσέχουμε τις εκφράσεις μας" δεν καταλάβατε.

Εδώ δεν είναι το καφενείο κανενός, αν θέλετε να συμμετέχετε, κάνετε το κόσμια ή καθόλου.

Τέλος της συζήτησης.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.