Narzul Σεπτέμβριος 22, 2009 #2481 Σεπτέμβριος 22, 2009 Watchmen.3 ωρες ταινια.Μου αρεσε ολη.Μου τα χαλασε λιγο στο τελος.Εκει βαρεθηκα αρκετα για να πω την αληθεια.Το τελευταιο 10 λεπτο ηταν χάλι.9/10 για ολη την ταινια χωρις το τελευταιο 10λεπτο μεσα.7/10 με το 10λεπτο μεσα.Ps η πρωταγωνιστρια τα σπαει.
GoMaR Σεπτέμβριος 22, 2009 #2482 Σεπτέμβριος 22, 2009 JI JOEωραια εφε , πολυ μπαμ μπουμαπο ενα σημειο και μετα , σε μπερδευει το τοσο 3D.Δηλαδη απο ενα σημειο κ μετα θα ζεσταινοταν ο προβολεας και θα αρχιζε να χανει frames:p7/10
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 22, 2009 #2483 Σεπτέμβριος 22, 2009 Next Day AirΑπερίγραπτη ταινία. Ξεκαρδιστική κωμωδία, δράση και δράμα σε ένα πακέτο.
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 23, 2009 #2484 Σεπτέμβριος 23, 2009 Gamer : Γουσταρω γενικα τα pew pew..ειχε ωραια δραση..σε στιγμες υπηρχε και εκτόνωση! Απο πλοκη κτλπ ενα χαλι μαυρο..μονο μπαμ μπαμ μπουμ μπουμ.. Πιστευω πως αμα ειχε και αυτοκινητα θα ηταν μια ταινια που να ειχε απο ολα τα πραγματα που θελει ενας αντρας.. Γυναικες , ξυλο - αιμα , αυτοκινητα 5/10
jesus Σεπτέμβριος 25, 2009 #2485 Σεπτέμβριος 25, 2009 breaking the waves.αλλα ενα θαυμα απο τον trier
unstoppable Σεπτέμβριος 25, 2009 #2486 Σεπτέμβριος 25, 2009 Soul MenΠολυ ωραια κωμωδια, ειδικα αν σας αρεσουν οι Samuel Jackson & Bernie Mac.7.5/10
SLN Σεπτέμβριος 25, 2009 #2487 Σεπτέμβριος 25, 2009 Next Day AirΑπερίγραπτη ταινία. Ξεκαρδιστική κωμωδία, δράση και δράμα σε ένα πακέτο. Ελα ρε δικος μας εισαι?? Salsa soundtrack και Mike Epps ειναι w1n!! H αληθεια ειναι οτι το ειδα πολυ ξαπατικωμενο απο "2 καπνισμενες κανες" το σεναριο... αλλα σε καθε περιπτωση, ειμαστε ΟΚ.
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 25, 2009 #2488 Σεπτέμβριος 25, 2009 Ελα ρε δικος μας εισαι?? Salsa soundtrack και Mike Epps ειναι w1n!! H αληθεια ειναι οτι το ειδα πολυ ξαπατικωμενο απο "2 καπνισμενες κανες" το σεναριο... αλλα σε καθε περιπτωση, ειμαστε ΟΚ. επειδη και μενα μ αρεσε,τι ακριβως σημαινει "δικος μας εισαι"?
raven_g20 Σεπτέμβριος 25, 2009 #2489 Σεπτέμβριος 25, 2009 King of New York 8/10δεν παίζετε ο Cristopher Walken...King of New York
unstoppable Σεπτέμβριος 28, 2009 #2491 Σεπτέμβριος 28, 2009 Ice Age: Dawn of the Dinosaurs: Δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα, 5,5/10.Transformers: Revenge of the Fallen: Θα ηθελα λιγο περισσοτερες σκηνες δρασης αφου και απο πλοκη δεν ελεγε πολλα, ο Megatron πολυ κοτα εγινε μου φαινετε, 7/10.
Kostas007 Σεπτέμβριος 28, 2009 #2492 Σεπτέμβριος 28, 2009 ερωτας αλλα ελληνικα(my life in ruins)πραγματικα περιμενα να δω κατι πολυ μουφα οπως το πρωτο.μου αρεσε πολυ μπορω να πω.6.5/10βγαζει αρκετο γελιο
racer Σεπτέμβριος 28, 2009 #2493 Σεπτέμβριος 28, 2009 My Life in Ruins - Δεν ήταν άσχημο αλλά ούτε και κάτι το φοβερό. Μου φαίνεται το 1ο ήταν καλύτερο. 6.7/10The Great Escape - Πολλή αγωνία, λυπηρό τέλος. 9/10
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2009 #2494 Σεπτέμβριος 28, 2009 Drag me to HellΚαλη ταινουλια με 5-6 σκηνες που με τρομαξαν. Ειχε κ 2-3 σκηνες χαζο-splatter !
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 28, 2009 #2495 Σεπτέμβριος 28, 2009 Που διαβασατε οτι το My Life In ruins ειναι sequel του big fat greek whatever wedding ?
Jaco Σεπτέμβριος 28, 2009 #2496 Σεπτέμβριος 28, 2009 H τριλογία "Red Riding" είναι πολύ καλή... είναι χωρισμένη σε τρεις χρονολογίες 1974, 1980, 1983 και οι ιστορίες συνδέονται μεταξύ τους...Όποιος έχει χρόνο ας τα δει, νομίζω ότι είναι must για όσους τους αρέσουν αστυνομικά (περίπου) θρίλερ...
racer Σεπτέμβριος 28, 2009 #2497 Σεπτέμβριος 28, 2009 Που διαβασατε οτι το My Life In ruins ειναι sequel του big fat greek whatever wedding ? Πουθενά, έτσι μου 'ρθε . Βαριόμουν να γράψω "Γάμος αλά Ελληνικά". Drag me to HellΚαλη ταινουλια με 5-6 σκηνες που με τρομαξαν. Ειχε κ 2-3 σκηνες χαζο-splatter ! Το 'βαλα χθες στη μάνα μου, της άρεσε πολύ. Λέω να κάνω μάζωξη σπίτι μου, να το δω με φίλους
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 28, 2009 #2498 Σεπτέμβριος 28, 2009 Transformers 2 : Revenge Of The Fallen.προλογος.Να ξεκαθαρισω οτι λατρευω τα TF.I mean εχω ξοδεψει περιουσιες ολοκληρες για παρτη τους.Απο μικρο παιδι κολλημενο με δαυτα.Γιατι τα λεω αυτα?Γιατι ισως μερικοι να θεωρησουν οτι μεροληπτω.Και ξεκινω.Οταν το 2005 εσκασαν μυτη τα νεα για την πρωτη ταινια,εκανα σαν βλαμμενο μονο και μονο στην ιδεα οτι το πιο υπεραγαπημενο/λατρεμενο/βαλε οτι θες σε υπερθετικο βαθμο καρτουν θα γινοταν πραγματικοτητα.Ειδα τους συντελεστες.Ναι ο βλακακος απο το Constantine,μια νεαρα που ηταν πολλα υποσχομενη (σε εμφανιση παντα) και ο μιστερ "καταστροφη-εφε-εβγαλα-το-μπαντ-μποης-αλλα-αλλα-μην-ξεχνας-οτι-εβγαλα-και-το-the-island-" director.Μετα απο καιρο μπλεκει ο σπιλμπεργκ,η παραγωγη γιγαντωνεται,χωνεται αμερικανικος στρατος και GM *και οι δυο οφελειμενοι αφου οι μεν "διαφημιζονται", οι δε την βγαζουν πιο φτηνα σε κοστος παραγωγης* και ολα φαινονται οτι παμε για την ταινια του καλοκαιριου -τουλαχιστον για μενα!Βγαινει η ταινια ,τρεχω σινεμα,παιρνω φιλους,ενα κουβα ποπ κορν,40 λιτρα κοκα κολα,το βλεπω και....Νταξ ειπα.Το ειδα.Πραγματικα μαγευτικα.Οχι απο την ταινια.Απο την Megan Fox.και τα εφε.Η ταινια ηταν απλα οκ.Ετσι την ειδα 3-4 φορες ακομα,σε Cam,HD,ξανα μανα προβολες με φιλους.Αλλα κατι δεν μου κολλαγε.Tι?Δεν το χω εντοπισει ακομα και σημερα...Τεσπα ας μην τα πολυλογω φετος δεν καταφερα να δω το sequel στο σινεμα.Μια η εξεταστικη,μια η ελλειψη παρεας τις μερες που μπορουσα,μια που εφυγα νωρις ...Παει εφυγε.Φιλος την ειδε ειπε τα καλυτερα.(*γενικα εχει ΧΑΛΙΑ γουστο στις ταινιες ;p)Αλλος ειπε οτι αν το δω θα φριξω.(ειναι και Lab-ιτης )Και ναι χθες εκατσα και το ειδα.Και στο μισαωρο συνειδητοποιώ οτι εχω πιασει κουβεντα για ακυρο θεμα και η ταινια απο πισω παιζει....Θα το πω επιγραμματικα(σε σχεση με αυτα που θα μπορουσα να πω) γιατι ηδη εχω γραψει πολλα και αμφιβαλλω αν θα τα διαβασει και κανεις...Αχωνευτος ο μικρος.Θεα η Μεγκαν αλλα σαν θεα.Οχι σαν ηθοποιος.Το σεναριο ειναι λες και το γραψε 8 χρονων παιδι σε "Σκεφτομαι και γραφω".Κοψοραψιμο σκηνων.Ηλιθιο και εκνευριστικο μονταζ,εφε που απλα ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει το χολιγουντ αλλα παραμενουν εφε.Ο τυπακος που χωσαν για φιλο του Σαμ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ,ηλιθιοι διαλογοι,τα Transformers ειναι καρικατουρες/background και οχι το κυριως θεμα.Εχουν ανθρωπομορφο ΤF απο που και ως που!αντε δεχτηκαν οι fans τα διαφορων σχηματων και μεγεθων TF αλλα αυτο παραπηγε.Και ρε γιδια πετατε 30 χαρακτηρες/ρομποτ καντε μια επεξηγηση ποιος ειναι ποιος.Ο φιλος που βλεπαμε μαζι το ταινιακι δεν εβγαλε ακρη μιλαμε,και ξοδεψαμε μιση ωρα να του εξηγησω 5 ΒΑΣΙΚΑ πραγματα.Και ναι ο Μεγκατρον σ αυτο ειναι pussy.Και ναι ο Devastator μπηκε στην ταινια απλα για να μπει (btw υπηρχε και στην πρωτη ταινια ,κανονικου μεγεθους ,transformer με ονομα Devastator! trivia mistake και ετσι) Και ξαναλεω τι σκατ@ το βγαλαν ετσι αφου δεν ειναι παρα μια σαχλη lovu kissu αηδια με μερικες σκηνες δρασης με Mechas.Και ο Optimus πουθενα.Αντ αυτων ο σουπερ κακος Alien Fallen ,που απλα δεν υφισταται.Ουρτ ρε γιδια.Θα το βλεπα ξανα , μονο για την Megan και για το fidelity εικονας/ηχου.Και μονο γιαυτο.2 μιση ωρες μπουρδολογιας και ο θανατος των "παιδικων ηρωων"RIP Transformers.Ας δουμε ξανα το ΕΠΟΣ του 1986.
jpavly Σεπτέμβριος 28, 2009 #2500 Σεπτέμβριος 28, 2009 Ναι αλλά τα εφέ; ε; ε; ε; Τελικά πιστεύω ότι απ' όλη την ταινία, μόνο τα εφέ είδα Ή έστω, το παιδάκι μέσα μου αυτά ήθελε μόνο να δει. Btw, check this out! http://www.imdb.com/title/tt0375568/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.