Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Year One.

Πήγα να το δω και εγώ πριν κάτι μέρες και από το πολύ γέλιο....την έβγαλα στο 10λεπτο, ίσως κ 15λεπτο

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
εμενα μου αρεσε και το 1 και το 2

δεν ηταν ρεαλιστικη ταινια,αλλα ηταν ωραια καφριλα που θυμιζε παρα πολυ grand theft auto

τρελλο γελιο αυτος με τους σπασμους:rofl:

απλως περιμενα να δω κατι σοβαρο και μου βγηκε αυτη η γελοιοτητα.

το 3 που θα βγει , θα ξερω οτι θα ειναι τετοιο στυλ και θα το δω μονο αν εχω χασιμο χρονου

cape fear.ωραια σαν ταινια αλλα αυτο που με αφησε αφωνο ειναι οι ερμηνειες κυριως του de niro, που ηταν αναμενομενη,και της μικρης (Juliette Lewis) που δικαιολογημενα προταθηκε για oscar.πολυ καλοι και οι nick nolte και Jessica Lange.Ειδικα στην σκηνη στο θεατρο η μικρη εδωσε resital ερμηνειας

8/10

edit:ειδα και ενα after sex.Πλακα ειχε 6/10

Illuminati: Angels & Demons... 7/10....

Οσοι εχουν δει το Da Vinci code θα καταλαβουν οτι προκειται για μια γρηγορη αρπαχτη.....

Πήγα και είδα το 9...

Σαν animation πολυ ωραίο, σαν ταινία-υπόθεση μετριότητα... οριακά 5/10...

για την υποθεση ειχα γραψει και παλιοτερα οτι θελω τα λεφτα μ πισω :hehe:

Και παλι σαν ανιματιον και εφε δεν ειχα τρελαθει...

Γενικα μου ειχε δωσει την αισθηση οτι φτιαχτηκε πολυ προχειρα απλα για να "βγει"

Μόλις είδα κι εγώ το battle for terra και.. μπήκα για να επαυξήσω την άποψη του Αλέξη. :p

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, πολύ καλό animation. Ευφάνταστο, όμορφο, με μήνυμα και τροφή για σκέψη.

9/10 απο μένα.

Frequently Asked Questions About Time Travel

πολυ καλογυρισμενο χαμηλου σχετικα budget ταινιακι.

Ο Chris O'Dowd εξακολουθει να ειναι μεγαλη συμπαθεια σε οτι και να παιξει.

Γενικα επειδη απλα τα Sci-Fi nerds σαν την αρχοντια μου θα το δουν ευχαριστα δεν χρειαζονται πολλα μπλα μπλα.

Σινεμά ο Παράδεισος.. γιατί ήθελα να την ξαναθυμηθώ και γιατί η γυναίκα μου δεν την είχε δεί καθόλου!!!

Περιτττό να σας πω τι προσωπικές στιγμές μου θύμησε ξανά απο παιδάκι,όπως επίσης περιττό να σας πω γιά τα ζουμιά που κυλισαν στα μάτια της Αννας!!!

Ταινία σταθμός στην ζωή μου και γενικότερα πιστεύω στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Σινεμά ο Παράδεισος.. γιατί ήθελα να την ξαναθυμηθώ και γιατί η γυναίκα μου δεν την είχε δεί καθόλου!!!

Περιτττό να σας πω τι προσωπικές στιγμές μου θύμησε ξανά απο παιδάκι,όπως επίσης περιττό να σας πω γιά τα ζουμιά που κυλισαν στα μάτια της Αννας!!!

Ταινία σταθμός στην ζωή μου και γενικότερα πιστεύω στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

+10000000000000000000000000000000000000000000

γενικα ο tornatore εχει κανει μερικα διαμαντια

Το G.I Joe 4/10 πολύ ψεύτικο και συνάμα με τη δράση να κόβεται σε πολλά ανεξήγητα σημεία. Είχε μερικές ιδέες, αλλά τελείως προχειρογυρισμένο.

Gamer, σαν concept ωραίο, μπας και ξυπνήσουμε και πούμε ότι δεν είμαστε για πούλημα.

Σαν απεικόνιση/παρουσίαση χάλι μαύρο. 3/10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.