Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

G.I Joe χθες στα village, αρεσε σε μενα και στην κοπελα μου, γενικα ο κοσμος βγηκε απο την αιθουσα με χαμογελα. Δικαιο ειχε ο dellman τελικα, η ταινια καραλεει...

^^ Και η κοκκινομάλλα στην αφίσα της ταινίας πάντως, είναι πολύ μεγάλο ταλέντο...

και νομιζα οτι μονο εγω εκτιμησα το ταλεντο της.:p

^^ Και η κοκκινομάλλα στην αφίσα της ταινίας πάντως, είναι πολύ μεγάλο ταλέντο...

Σε μεγαλη οθονη το δειχνει παρα πολυ καλα παντως..... :drool::drool:

Le dîner de cons ---- Δείπνος Ηλιθίων

Imdb

Μιλάμε για ασταμάτητο γέλιο...είχα κάτσει να την δώ πρινα κανα 2 χρόνια αλλά δεν έκατσε και απο έκτοτε τίποτα...κατάφερα και την είδα χτες!!! Δεν παίζεται ο τύπος...

gamer

ανελεητη μουφα.

ανυπαρκτο σεναριο.

4/10 και πολυ του βαζω.

ειδα και το Der Untergang (the downfall)

ταινιαρα

απο τις καλυτερες πολεμικες.

8.5/10

district 9 καλο ηταν αλλα οχι οπως το περιμενα

για κανενα λογο #56

αμα δεις και τις άλλες ταινίες γύρω στο #60 θα έλεγα ότι καρα-αξίζει.

Γενικά καιρό είχαμε να δούμε action sci-fi που να έχει top-notch CG και "έχει να πει και κάτι". Actually νομίζω ότι δεν έχουμε δει

αμα δεις και τις άλλες ταινίες γύρω στο #60 θα έλεγα ότι καρα-αξίζει.

Γενικά καιρό είχαμε να δούμε action sci-fi που να έχει top-notch CG και "έχει να πει και κάτι". Actually νομίζω ότι δεν έχουμε δει

εχω δει αρκετες που εχει απο το 50 μεχρι το 60 και τις θεωρω κλασεις ανωτερες

(Terminator 2: Judgment Day,A Clockwork Orange ,Saving Private Ryan,The Shining,The Departed,Aliens,Das Boot,Requiem for a Dream,The Bridge on the River Kwai)

εχω την εντυπωση οτι ειναι υπερεκτιμημενη οπως και το dark knight που βρισκεται στο 9:crazy:

ειδα το the strangers

2/10

ανελεητη μουφα,σεναριο μηδεν,πληρως προβλεψιμη πλοκη ακομα και απο 10χρονο.

απλα μπαινουν,σκοτωνουν,φευγουν.τιποτα παραπανω.μη τη δειτε.:X:

Largo Winch

Πολύ καλή περιπέτεια, αν και low budget... εντύπωση κάνουν και 2 γυναικάρες που παίζουν μέσα, αλλά άγνωστες σε εμέ...

Οι σκηνές στο Hong Kong, λέει τις γύρισαν χωρίς άδεια του δήμου και είχαν τσιλιαδόρους για την αστυνομία, ώστε να εξαφανιστούν... :hehe:

final destination 4 3D

μια πατατα και μιση.

Ουτε τρομαζεις..ουτε σε κραταει σε δραση , μικρο εργο.μια μουφα.

Μονο το 3d αξιζε

edit

crank 2 :

προδιαγραφες για καλη ταινια και πιο σοβαρη αλλα την γελοιοποιησαν.

μουφα εντελως.

Year One.

Με μια λεξη?

Αχταρμας.

Με πολλες?

Ενω περιμενα να ειναι κλασσικα <<καλη>> - ο Jack Black το "χει" γενικοτερα-

Αποτελεσμα?

Μια σειρα σκατολογικων αστειων,χαζουλικων σκετς και πολλες σκηνες που οι συντελεστες θεωρουσαν οτι θα βγαλουν γελιο αλλα ΔΕΝ.

Ο μονος λογος τελικα που δεν σταματησα την προβολη της ειναι η Olivia Wilde.

Olivia+wilde+newpicjpg.jpg

edit

crank 2 :

προδιαγραφες για καλη ταινια και πιο σοβαρη αλλα την γελοιοποιησαν.

μουφα εντελως.

εμενα μου αρεσε και το 1 και το 2

δεν ηταν ρεαλιστικη ταινια,αλλα ηταν ωραια καφριλα που θυμιζε παρα πολυ grand theft auto

τρελλο γελιο αυτος με τους σπασμους:rofl:

Μια σειρα σκατολογικων αστειων,χαζουλικων σκετς και πολλες σκηνες που οι συντελεστες θεωρουσαν οτι θα βγαλουν γελιο αλλα ΔΕΝ.

Ούτε εγώ περίμενα τέτοια πατάτα από τον Jack Black... λες και έχασε στοίχημα και έπρεπε να παίξει...

Battle for Terra 8.5/10.0 Outsider of the week award :p (3D Animation)

Καταπληκτικό. Δεν θα σας χαλάσω την πλοκή αλλά, τα διλήμματα και τα ηθικά διδάγματα παρουσιάζονται τόσο ζωντανά...

Περίμενα κάτι μέτριο, είδα ένα αριστούργημα.

Σενάριο και σκηνοθεσία από Έλληνες (Αριστομένης Τσίρμπας και Έβαν Σπιλιοτόπουλος).

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Year One.

Με μια λεξη?

Αχταρμας.

Με πολλες?

Ενω περιμενα να ειναι κλασσικα <<καλη>> - ο Jack Black το "χει" γενικοτερα-

Αποτελεσμα?

Ο μονος λογος τελικα που δεν σταματησα την προβολη της ειναι η Olivia Wilde.

Με κάλυψες απόλυτα... Σε όλα τα σημεία.

Olivia+wilde+newpicjpg.jpg:inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.