Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Ειδα κι εγω επιτελους το angels and demons....και...σα να ξαναβλεπα το davinci code ενα πραγμα... μεχρι και ο ηθοποιος ηταν ιδιος δλδ...

Προβλεψιμα προπαγανδιστικο αλλα η ωρα περασε σχετικα ευχαριστα.

7,5/10 για οσους εχουν δει davinci code , 8.5/10 για τους υπολοιπους.

Ειδα και το drag me to hell αφου ειδα να χει σχετικα καλη βαθμολογια στο imdb...και την πατησα για δευτερη φορα (η πρωτη ηταν με το tropic thunder).

Παλι περασε η ωρα αλλα δεν ειχε να προσφερει κατι σαν ταινια απο αποψη πρωτοτυπιας.

7/10 :p

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

antichrist του Lars von Trier.πραγματικα δεν ξερω τι πω για την ταινια αυτη.το μονο σιγουρο ειναι οτι θα την επεξεργαζομαι για πολυ καιρο στο κεφαλι μου:fist:

9 - τα λεφτα μου πισω.... και τον χρονο π περασα στην παραλιακη για να παω village... η ταινια ειχε αρχη... κ μονο .... ε και λιγο μεση... τελος ομως δεν ειχε σε καμμια περιπτωση...

φαινοταν πολυ προχειροδουλεια απλα για να βγει ... ολοι στην αιθουσα κοιτιομασταν με ενα υφος " τιιιιιιιιιιι? αυτο ηταν ολο? δεν εχει αλλο? :rubik:

Την δευτερα παω σε αποκλειστικη προβολη G.I Joe στα village ελιζω να λεει :smoke:

9 - τα λεφτα μου πισω.... και τον χρονο π περασα στην παραλιακη για να παω village... η ταινια ειχε αρχη... κ μονο .... ε και λιγο μεση... τελος ομως δεν ειχε σε καμμια περιπτωση...

φαινοταν πολυ προχειροδουλεια απλα για να βγει ... ολοι στην αιθουσα κοιτιομασταν με ενα υφος " τιιιιιιιιιιι? αυτο ηταν ολο? δεν εχει αλλο? :rubik:

Την δευτερα παω σε αποκλειστικη προβολη G.I Joe στα village ελιζω να λεει :smoke:

Καραλέεει

District 9.

Μια μ@@@ια και μισή, ούτε ανάπτυξη χαρακτήρων, ούτε ηθοποιία, ούτε... ούτε τίποτα βασικά. 4/10, και αυτά τα 4, απλώς και μόνο για την ιδέα του γκέτο, και κάποιες ενδιαφέρουσες σκηνοθετικές τεχνικές στην αρχή.

District 9.

Μια μ@@@ια και μισή, ούτε ανάπτυξη χαρακτήρων, ούτε ηθοποιία, ούτε... ούτε τίποτα βασικά. 4/10, και αυτά τα 4, απλώς και μόνο για την ιδέα του γκέτο, και κάποιες ενδιαφέρουσες σκηνοθετικές τεχνικές στην αρχή.

:confused: ποια με aliens σου αρεσε περισσοτερο?

District 9.

Η γνωμη σου ειναι διαμορφωμενη μονο και μονο γιατι τοσα χρονια προσπαθουνε να μας πασαρουνε το ιδιο καλουπι για sci-fi ταινιες. Τωρα επειδη μια ταινια επιλεγει να ειναι διαφορετικη αναπτυσοντας το σεναριο αλλιως και με καποιον πιο interactive να τον πω χαρακτηρα δεν παει να πει πως αποτυγχανει. Βλεποντας την μαλιστα εγω χαρηκα που μετα απο τοσα χρονια επιτελους βλεπουμε μια ταινια που σπαει το κατεστημενο και επιτυγχανει να αποδωσει σωστα και φοβερα(γνωμη μου) τη βασικη ιδεα και το σεναριο.

Και το θεμα ειναι παροτι εσπασε το κατεστημενο και πηγε στο next level το ειδος ειχε σκηνες μαχης ειδικα προς το τελος επικες πραγματικα που μου θυμησαν τις κλασσικες του ειδους ταινιες

Observe And Report.

Συμπαθω τον Seth Rogen.

Δεν ξερω γιατι αλλα αυτη η πλαδαρη ,γεματη λιπος σκατοφατσα που ειναι για πολλες μαπες...

Και ομως τον "παω".

Κυριολεκτικα δεν εχει πρωταγωνιστησει σε καμια ταινια που να βλεπετε-εκτος μια βλεπε πιο κατω-.

Αντιθετως εχει παιξει μικρα ρολακια σε Ε Π Ι Κ Ω Ν διαστασεων (αστειες) ταινιες -βλεπε Superbad,Step Brothers,Anchorman -

Λοιπον μετα το ετσι και ετσι Pineapple Express - που ο "μαστουρης" James Franco εκλεψε την παρασταση - και χωρις να εχω δει το Funny People που παιζει ο εν λογω λαπας με τον , πανεξυπνο απο ολες τις αποψεις, Adam Sandler μας σερβιρει αλλη μια ΑΗΔΙΑ ΓΙΓΑΤΟΝΩΝ που καταφερε και ξεπερασε σε ανουσιοτητα το Paul Blart : Mall Cop - που εχουν και κοινους παρονομαστες -

Ελπιζω σε κατι καλυτερο πραγματικα(ακομα)

Δεν ξερω πραγματικα τι φταει και ειναι ΤΟΣΟ FAIL.

Ο Apatow -συγγραφεας παραγωγος σκηνοθετης σε πολλες απο τις σαχλαμαρες που χει παιξει ο συγκεκριμενος οπως 40 Year Old Virgin,Knocked Up που μεταξυ αλλων εκοψαν και πολλα εισιτήρια παναθεμα τες - φαινεται να τον στηριζει και να πιστευει σ αυτον.

Εγω ευτυχως ή δυστυχως θα μεινω με το πολυαγαπημενο μου Frat Pack αφηνοντας τη λαιλαπα κακης κωμωδίας που τον ακολουθει οταν δεν γραφει για αυτους.

Με λιγα λογια.

Η ταινια καταφερε και διαιρεσε με το 0 .

Επειδη δεν βλεπω πολλους να το ειδαν,μην το κανετε.

-δεν ειναι Meet The Spartans,Epic movie κλπ αλλα δεν αξιζει πραγματικα-

ναι σχεδον ολες οι ταινιες που εχει παιξει ειναι μετριες.αλλα τον παω γιατι οπου τον εχω δει ειναι μεσα στην μαστουρα:dance3::dance3:

Όπως το είπες... εν τω μεταξύ στην παρέα υπήρχαν και γυναίκες οι οποίες είχαν ξετρελαθεί με τον πρωταγωνιστή... έλεος δηλαδή, πιο φλωρο-gay δεν γίνεται...

Πάνε οι εποχές που άντρας σήμαινε το μπαρουτοκαπνισμένο τριχωτό στήθος του Chuck, το μουστάκι a la Raynolds και ο ιδρωμένος Indiana Jones... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.