yiayog Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 παιδια γεια σας, βρισκομαι στην κερκυρα,(ασυρματος-ποταμου) και ελεγα μηπως και θελει κανας πατριωτης να δοκιμασουμε να συνδεθουμε wifi.υπαρχουν και αλλα παιδια που ενδιαφερονται, αλλα καλυτερα να τα πουμε απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 γεια σου και καλως ηρθες, εχεις κοιταξει στο AWMN.gr να δεις αν υπαρχουνε αλλοι στη περιοχη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiayog Δεκέμβριος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 φυσικα και εχω κοιταξει.υπαρχει ελαχιστο ενδιαφερον και αυτο γιατι το awmn δεν ειναι αρκετα γνωστο σε χρηστες που δεν εχουν και μεγαλη σχεση με wifi.νομιζω οτι το παρον forum ειναι πιο γνωστο και ισως ετσι βρεθει καποιοσ πιο ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Δεκέμβριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 νομιζω οτι υπαρχει ασυρματο δικτυο στην κερκυρα.ψαξε λιγο και θα βρεις ατομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 http://www.awmn.net/forum/viewforum.php?f=60&sid=8240674474ff12cc333e95cc7b1111c1υπάρχουν οι χρήστες challenger, blueyed και sharky. Απ' ότι έχω διαβάσει υπάρχει μια μικρή δραστηριότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiayog Ιανουάριος 1, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 παιδια μαλλον δεν καταλαβατε.εγω αυτα τα site τα γνωριζω,απλως εκανα και ενα post εδω μπας και το δει και καποιος/απου δεν γνωριζει το awmn και ενδιαφερεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.