giody Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Hi παιδια Εχω εναν intel 2.66 κ τον εχω παει στα 3.04 με αερα.Θελω να παρω ενα peltier 226 μηπως φτασει πιο ψηλα.Εχω μια ψυκτρα coolermaster αυτη στη φωτο αλλα θα παρω την zalman 7000alcu.Τι λετε θα φτασει πιο ψηλα ???Η πρεπει να παω σε water??Εχει δοκιμασει κανεις σε αερα,Αν ναι τι TEMPS εχει??Α κ τι τροφοδοτικο χρειαζεται?? Ο επεξεργαστης καταναλωνει 81w Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 ΑΝ βάλεις 226Watt Peltier σε ψύκτρα, θα πάρει φωτιά ΚΑΙ ο επεξεργαστής αλλά ΚΑΙ το Peltier......ΔΕΝ μπορεί ΚΑΜΙΑ ψύκτρα να κοντράρει ΜΟΝΟ τα watts του Peltier.......για να μην προσθέσουμε ΚΑΙ τα watts του επεξεργαστή....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 μα γιατί?? το pcmagazine το έχει προτείνει σε σχετικό "απίθανο" άρθρο... να τρελαίνεσαι. λολκ μίλαγε για subzero temps κ ghz πέρα από τα όρια παρόλλο που στον ψόφιο σέλερον που ειχε δοκιμάσει με ένα μικρό πελτιέρ είχε απλά κερδίσει μερικούς βαθμούς! κ δεν έκανε κ o/c! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιανουάριος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Παιζει να ειναι κ η μεγαλυτερη μαλα*** που εχω διαβασει αυτη στο pcmagazine.Φιλαρακο, απο την εμπειρια μου με τα peltiers σου λεω οτι αν θελεις να εχεις καλα αποτελεσματα,οχι μονο χρειαζεσαι υδροψυξη,αλλα κ ενα ψυγειο πολυ δυνατο για να μπορει να κρυωσει το νερο!!Αλλιως με το ΤΕΚ θα μπορεσεις να βρασεις μακαροναδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιανουάριος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Ακριβώς,Όταν είχα το πολύ καλό κιτάκι της Swiftech με peltier στο block,είχα 2 ψυγεία για να κρατάνε τη ζεστή πλευρά του peltier χαμηλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.