Jump to content

aeras+peltier

giody

Recommended Posts

Hi παιδια

Εχω εναν intel 2.66 κ τον εχω παει στα 3.04 με αερα.Θελω να παρω ενα peltier 226 μηπως φτασει πιο ψηλα.Εχω μια ψυκτρα coolermaster αυτη στη φωτο αλλα θα παρω την zalman 7000alcu.Τι λετε θα φτασει πιο ψηλα ???Η πρεπει να παω σε water??Εχει δοκιμασει κανεις σε αερα,Αν ναι τι TEMPS εχει??Α κ τι τροφοδοτικο χρειαζεται??

Ο επεξεργαστης καταναλωνει 81w

post-1082-1416072345,1895_thumb.jpg

ΑΝ βάλεις 226Watt Peltier σε ψύκτρα, θα πάρει φωτιά ΚΑΙ ο επεξεργαστής αλλά ΚΑΙ το Peltier......ΔΕΝ μπορεί ΚΑΜΙΑ ψύκτρα να κοντράρει ΜΟΝΟ τα watts του Peltier.......για να μην προσθέσουμε ΚΑΙ τα watts του επεξεργαστή.......

μα γιατί?? το pcmagazine το έχει προτείνει σε σχετικό "απίθανο" άρθρο... να τρελαίνεσαι. λολ

κ μίλαγε για subzero temps κ ghz πέρα από τα όρια παρόλλο που στον ψόφιο σέλερον που ειχε δοκιμάσει με ένα μικρό πελτιέρ είχε απλά κερδίσει μερικούς βαθμούς! κ δεν έκανε κ o/c!

• 2 weeks later...

Παιζει να ειναι κ η μεγαλυτερη μαλα*** που εχω διαβασει αυτη στο pcmagazine.Φιλαρακο, απο την εμπειρια μου με τα peltiers σου λεω οτι αν θελεις να εχεις καλα αποτελεσματα,οχι μονο χρειαζεσαι υδροψυξη,αλλα κ ενα ψυγειο πολυ δυνατο για να μπορει να κρυωσει το νερο!!Αλλιως με το ΤΕΚ θα μπορεσεις να βρασεις μακαροναδα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.